Sportmasszázs 45 percben nem csak sportolóknak, ajándék mézes méregtelenítéssel a Nyugatinál!

Creative Harmony | Budapest, V. ker.
Régen sportoltál már? Félsz az izomláztól? Edzettél és sajog minden porcikád? Fáj a derekad? Beszakad a hátad? Elaludtad a nyakad? Kiváló masszőrkezek professzionális mozdulatokkal,és mézes méregtelenítéssel, mély-izomzati masszázzsal, ízület-kimozgatással oldják panaszaidat 45 perc alatt, most csak 2.290 Ft-ért Vásárold meg a kupont és váltsd be a Creative Harmony Masszázs Szalonban, a Nyugatinál
Ár:2.290Ft7.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
68% kedvezmény
7.000 Ft
68%
4.710 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.02. - 2016.03.11

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma egy alkalommal, 45 perces sportmasszázs (mély-izomzati masszázs), ízület- kimozgatással, mézes méregtelenítéssel. 
  • A masszázshoz gyógynövény-olajat, a méregtelenítéshez valódi mézet használ  a masszőr. 
  • A sportmasszázs serkenti a vér-és nyirokkeringést, megelőzi a sportsérülést, csökkenti a fájdalmat, megszünteti az izomcsomósodást, csökkenti az izomlázat.
  • A kupon 2016.03.11.-ig váltható be.
  • Javul a kezelt ízület mozgásterjedelme, ezáltal a testtartása is.
  • Ajánlott sportolás előtt és után, derék-, hát-, nyak-, váll-, alsó-felső végtagfájdalom, és izomláz esetén. 
  • A masszázst férfi masszőr végzi.
  • Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is, hiszen a Nyugati pályaudvar közelében található.
  • A kezeléshez előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges telefonon: +36 20/206-7700, e-mailban: info@creativeharmony.hu
  • Egy vendég csak egy db kupont használhat fel a masszázs igénybevételére.
  • A kupon ajándékba is megvásárolható.
  • Időpont lemondása vagy módosítása a foglalt időpontot megelőzően 24 órával lehetséges, melynek hiányában a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.
  • Kérjük, hogy az egyeztetett időpontra érkezz pontosan!
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Szent István krt. 23.
(az udvarban a pénzváltó mellett)

Kuponunk leírása

Kínzó fájdalmak gyötörnek a bokádtól a fejed búbjáig? Feszül a vállad és a nem mozdul a nyakad? Edzenél újra, de félsz az ismét rád törő, és napokig tartó izomláztól? Kondiztál és meghúzódott valamelyik régen használt izmod? Mind ezeket elkerülheted, ha szakember segítségét kéred!

Ha ülőmunkát végzel, keveset mozogsz, és nem végzel rendszeres izomnyújtást, akkor az előbb felsorolt tünetek valamelyike biztosan megtámadott már. Ha nem foglalkozol a problémával, akkor idővel még rosszabbra fordulhat az egészségi állapotod, és a majd elmúlik hátfájásból könnyen lehet gerincsérv, vagy komolyabb érrendszeri probléma is.

A masszázs jótékony erejéről sokszor olvashatunk. Számtalan fizikai közérzet javító hatással van a testünkre, mely javítja a vér-és nyirokkeringést. Gyakran érezzük a hideg végtagokat, ez a lelassult vérkeringésre is utalhat többek között. A felgyülemlett méreganyagok károsítják a szerveink működését, fáradékonyságot, fejfájást, narancsbőrt és rossz emésztést is okozhatnak. Ha felgyorsul az anyagcserénk és a vérkeringésünk, a szervezetből gyorsabban ürülnek ki a méreganyagok. Csökken a fejfájás, frissebbek és fittebbek leszünk.

A legtöbb ülőmunkát végző embernél gyakran jelentkeznek hát, derék, nyak és vállfájdalmak, így ezek is megkeseríthetik a mindennapjainkat. A masszázs ezekre a problémákra nyújt gyógymódot, mert csökkenti az izomgörcsöt, oldja a feszültséget, és fájdalomcsillapító hatású.

Aki rendszeresen jár masszázsra, érzi a testi és lelki javulást is, hiszen feltöltődik energiával, életerővel, regenerálódik testileg-lelkileg.

A mai rohanó világban nagyon fontos időt szakítanunk a stresszoldásra, így a masszázs erre is kiváló segítséget nyújt.

Az ízületek kimozgatása segít, hogy a panaszaid még gyorsabban enyhüljenek, és testtartásod újra a régi legyen.

Ajándékként egy mézes méregtelenítésben is részed lesz, és a mérgek kiáramlása mellett még sokáig a bőrödön érezheted az édes nedű finom illatát. 

Foglaljuk tehát össze a sok-sok lényeges információt!

Ezzel a kuponnal, egy professzionális sportmasszázst, azaz mély-izomzati masszázst kapsz 45 percben, ízület-kimozgatással, és mézes méregtelenítéssel kombinálva.

Most 2.290 Ft-ért vásárolhatod meg és válthatod be a szolgáltatás kuponját, a Creative Harmony Masszázs Szalonban (a Nyugatinál).

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodon is bárhol, bármikor!

Látod, mennyi meglepetést hoz Neked a DiamondDeal, kövesd te is a facebookon, ahol, több, mint 300.000-en kedvelik ajánlatainkat. Kattints ide - Lájk :)!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu