Sörkóstoló 3 korsó csapolt sörrel, korlátlan szendvicsfogyasztással 1 fő részére az Ex Klubban!

Ex Klub | Budapest, XI. ker.
A pénz számolva, a sör csapolva jó, ugye? Az Ex Klubban (XI. kerület) most végigkóstolhatod a sörcsap 3 cseh különlegességét, vagy ha az egyik kifejezett favoritod, akkor akár csak abból is ihatsz három korsóval, ráadásul éhezni sem fogsz, hiszen korlátlan szendvicsfogyasztással járnak majd kedvedben! Kattints, és vedd meg most kuponnal, csupán 1.890 Ft-ért!
Ár:1.890Ft3.800 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
3.800 Ft
51%
1.910 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2015.12.14. - 2016.03.07

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal az Ex Klub csapolt söreit kóstolhatod meg, és 1 főre 3 korsó (0,5l) csapolt sört és korlátlan szendvicsfogyasztást tartalmaz.
  • 3 féle cseh csapolt sör része az állandó kínálatnak, ebből mindháromból kérhetsz egy korsóval, vagy akár egyből is három korsót, ahogy jól esik.
  • A Konrad, a Konrad Premium világos sörök és a Novopacké barna sör kérhető csapolva.
  • Az Ex Klub 2 évtizede kedvelt söröző, és különleges cseh sörválasztékkal vár téged is!
  • Barlangszerű atmoszféra, barátságos hangulat, biliárd, darts, kivetítős meccsnézés, hétfőnként QuizNight vár, hogy kellőképp kikapcsolódj.
  • A kupon 2016.03.07-ig használható fel.
  • A kinyomtatott kupont feltétlenül vidd magaddal a szolgáltatás igénybe vételéhez.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz! Ha többen jönnétek, vásároljatok több kupont!
  • A kupon felhasználásához jelentkezz be! Keresd délután 3 és este 11 között Farkas Zsuzsannát a +36-30/972-3414 telefonszámon.
  • Az Ex Klub minden nap 17-23 óráig várja a kikapcsolódni vágyókat és a sörkülönlegességek kedvelőit, a Móricz Zsigmond körtérhez közel.
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani legalább 24 órával a foglalás előtt tudjátok megtenni! Ellenkező esetben felhasználtnak minősül a kupon.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-V: 17-23
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Mészöly utca 3.

Kuponunk leírása

Akit a finoman pörkölt maláta, a minőségi komló és úgy általában a prémium sörök illata egyszer igazán megérint, az többé nem szabadul, és menthetetlenül a különleges sörök rabja lesz. Ha veled is így esett ez egykoron, vagy még csak kezdő sörkóstoló vagy, kiváló helyen jársz: az Ex Klub igazi specialitásokkal vár! Most pedig ismerkedj meg az est főszereplőivel: a Konrad, a Konrad Premium és a Novopacké sörökkel!

A Konrad sörök Csehország, Liberec nevű városából indultak világhódító útjukra, mely útnak tetőpontját kétségtelenül a Konrad 12 balling fokos világosának World Beer Awardson, a sörök világszintű versenyén 2013-ban elért aranyérme jelenti. Ugyanezen a versenyen a Premium európai ezüstérme is jelzi, hogy tényleg minőségi főzés eredményeként kerülhet eléd az aranyszínű nedű. De hát ahol már 1560-ban jogot szereztek a sörfőzésre, ott nincs mit csodálkozni azon, hogy értenek is hozzá.
A Konrad világos söre típusához képest egész erős, összetett ízzel ragad meg, és többé nem ereszt, 5,2%-os alkoholtartalma pedig nem lebecsülendő. A Konrad Premium 4,7%-os, élénk komlós ízzel bíró kiegyensúlyozott sör.

Még régebbre nyúlik vissza a Novopacké múltja, hiszen Nová Pakában is egyidős a sörfőzés a várossal, azaz a gyökerekig a 13. századig kell visszamennünk. Bár maga a gyár csak 1872-től működik (éppúgy, mint a Pivovar Konrad üzeme), ez sem lebecsülendő adat. Bár a szocialista időszakban államosították, és gyakorlatilag haláltusát vívott a sörgyár, szerencsére túlélte ezt a nehéz időszakot. Később magánkézbe került, és azóta is független üzemként örvendezteti meg a sörök kedvelőit, számos díjjal elismerten Európa- ill. világszerte.
A Novopacké barna söre négyféle malátával készült, és ivása közben a pörkölt maláta jellegzetes illata és íze köszön be. Alkoholtartalma 6,2%, tehát igazán tiszteletet parancsoló a sörök között.

Ha a kóstolás közben vagy után megéheznél, csak fáradj a pulthoz, ahol a kuponnal korlátlan szendvicsfogyasztásra van lehetőséged. Zseniális tepertőkrémes és sonkás szendvicsek űzik majd éhségedet, és szolgálnak ízletes kísérőként a sörök mellé.

Bármelyik sört választod, nem fogsz csalódni, de a legjobb, ha megkóstolod mindhármat, hiszen kuponunk révén erre is van lehetőséged! Csak kattints, és vedd meg most!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu