Sminktetoválás egyedülálló technológiával! Szájkontúr vagy szempillasűrítés vagy szemöldöktetoválás!

4,5/5Szilani-Beauty Szépségszalon | Budapest, XX. ker.
Ha különösen igéző szemeket szeretnél a ragasztott pilláknál tartósabb módszerrel, vagy az ajkaidat tennéd hangsúlyosabbá, akkor ez a te ajánlatod! Most egyedülálló, német technológiával, fájdalom, vérzés és nem kívánatos vastag hegesedés nélkül készítik el sminktetoválásodat a Szilani-Beauty Szépségszalonban (XX. kerület)! Vedd meg most, csupán 8.790 Ft-ért!
Ár:8.790Ft30.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
71% kedvezmény
30.000 Ft
71%
21.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.11. - 2016.06.13

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal sminktetoválásod készülhet.
  • Választható:
    • szájkontúr,
    • vagy szempillasűrítés mindkét szemen,
    • vagy szemöldöktetoválás szálas vagy satír technikával
  • Egyedülálló német technológia és a mesterkozmetikus 24 éves tapasztalatának köszönhetően a fájdalom, a vérzés és a vastag varasodás kizárt.
  • Az esetek 99%-ában nincs szükség korrekcióra sem.
  • A tetoválásokkal szemeidet vagy ajkadat teheted hangsúlyossá.
  • Ha több területet szeretnél tetováltatni, nyugodtan vásárolj több kupont!
  • Különleges technológiája révén a módszer kíméletes, számítógép-vezérelten, egyenletesen kerül befecskendezésre a pigment. A tetovált terület azonnal hűtésre kerül.
  • Az ajánlat az utóápoló krémet nem tartalmazza, ezeket 1.500 Ft/tetoválás áron kell a helyszínen megvásárolni. Az utóápolás 21 napig szükséges!
  • A sminktetoválás után 21 napig tilos a szolárium, szauna,direkt napozás, úszás, a tetovált terület sminkelése, kapargatása, más kozmetikummal való kezelése, még a herpesz elleni krém használat is.
  • Egy személy bármennyi kupont vásárolhat saját részre és ajándékba is.
  • Az ajánlat nem összevonható más akciókkal!
  • A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges, amit telefonon tehetsz meg az alábbi számokon: +36/70-556-0167; +36/30-910-0814.
  • A szolgáltatóról bővebb információ: http://www.szilani-beauty.hu vagy a Facebookon: https://www.facebook.com/szilanibeauty
  • Nyitva tartás: hétfő-szombat előzetes egyeztetés alapján.
  • A kupont 2016. június 13-ig válthatod be.
  • Az időpontot módosítani vagy lemondani legalább 24 órával a foglalás előtt tudod, ellenkező esetben az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a foglalt időpontra, mert a következő pontosan érkező vendéget nem áll módunkban megváratni. Megértéseteket köszönjük!

 

★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 08:00-20:00 - Előzetes bejelentkezés alapján
Szolgáltatás helye
1204 Budapest, Szent Imre herceg u. 80
2 helyszínen

8380 Hévíz, Attila u 15
★★★★★
★★★★★
"A leírtaknak mindenben megfelelt a szolgáltatás. Jó volt, hogy hosszabb időt hagytak a beváltásra. "
Bàsthy Krisztina

Videó

Kuponunk leírása

Vágysz egy olyan lehetőségre, hogy a tekinteted még varázslatosabb legyen mint most, vagy a szempillád még sűrűbbnek látsszon, spirálozás vagy műszempillák felragasztatása nélkül? Hangsúlyosabbá tennéd ajkaidat, de unod már a ceruzát és rúzst? Vagy egészen egyszerűen csak szebb akarsz lenni, szebbnek akarod érezni magadat! Ez most valóban a TE lehetőséged, a TE ajánlatod!

Szempillasűrítés – tetoválással. A lehetőség számodra ahhoz, hogy tartósan megváltoztasd a szemedet, hangsúlyosabbá tedd a tekintetedet, hódítóbb légy mint valaha!

De mi is ez a szempillasűrítés: az igényes szemtetoválás természetes, diszkrét változata, melynek során a szempillák tövében fut végig egy nagyon vékony, pontos rajzolatú vonal. A szemhéj bőrén nem mutatkozik a vonal, kizárólag a pillák között. Ezáltal a szem ragyogóbb, a szempillák dúsabb hatásúak. Attól félsz, hogy esetleg fáj? Megnyugtatunk, a 24 éves kozmetikusi tapasztalat és az egyedülálló német technológia alkalmazása nem csak a pontosságra, és a szépségre, de a fájdalommentességre is garancia.

Kiknek ajánlható? Akik nem használnak erőteljes sminket, mégis szeretnék, ha tekintetük igéző lenne, vagy akiknek szemhéja már nem a régi feszességét mutatja, vagy akiknek apró szemük van és szeretnék egy kicsit kiemelni. És kinek még ezen kívül? Mindenkinek aki úgy gondolja, ettől lesz szebb, akinek minden vágya az, hogy eldobhassa azt a ceruzát, amivel eddig rajzolt a szempilla tövére egy hangsúlyozó vonalat.

Szájkontúr tetoválás, amely kiemeli a szád szépségét, egy tökéletes vékony vonal, amely szinte fel sem tűnik, mégis rögtön csábítóbbá varázsolja az ajkaidat.

Kinek ajánlott? Akinek vékony a felső és alsó ajka, vagy szinte a bőr színnel megegyező a száj árnyalata, akik szeretnék a szájukat hangsúlyosabbá tenni.

Szemöldöktetoválás satírozással vagy szálas technikával: az igényes szemöldöktetoválás hangsúlyos, de semmiképp nem negatív a megjelenése. A szemöldökszőr között a bőr egységes színezetet kap. Számos színtónus biztosítja az erőteljes vonal lágyítását, az arc finomítását. Ráadásul ha nem szeretnél satírozott szemöldököt, már a természetesebb szálas technikát is választhatod!

Kiknek ajánljuk? Akik szeretik a hangsúlyos szemöldököt, akiknek nincs szemöldökszőre, vagy nem szeretik ha van, akik megunták a folytonos rajzolgatást!

Az eljárás garantált pigmentbejutást eredményez, így 99%-ban nincs szükség újrapigmentálásra. Ha valamely okból nem tökéletesen épültek be (bőrtípus, korábbi tetoválás maradványainak reakciója,stb.) a pigmentszemcsék az újbóli beavatkozásra a pigmentálást követően a 4. vagy az 5. héten KELL sort keríteni, amely anyagköltséggel jár, ennek díját nem tartalmazza az ajánlat.

 

A Szilani-Beauty Szépségszalon kellemes, barátságos környezetben vár Téged is! 

Szilani Beauty Szépségszalon belső

Az eredeti árat most felejtsd el csak a DiamondDealen most óriási kedvezménnyel megkapod! Szájkontúr és szempillasűrítés profi szakembertől, egyedülálló technológiával. Csak egy kattintásra van tőled!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodon is bárhol, bármikor!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DD-t a facebookon is, kövess minket, hogy időben értesülj a csillogó kedvezményekről. Legyél te is gyémánt tagja a 300.000 fős rajongó tábornak. Lájk :)!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu