Sminktetoválás alsó vagy felső szemhéjra, szemöldök, szájkontúr vagy teljes satírral a XIV.ker.ben!

Szőke Anett Kozmetikus | Budapest, VII. ker.
Varázslatos tekintet, hangsúlyos ajkak és mindez smink nélkül? Létezik ez? Igen! Most tartós, szép és nőies sminktetoválásod készülhet, és te választod ki, mely területen! Szemhéj alul vagy felül, szájkontúr, vagy teljes szájsatír, esetleg szemöldök satír tetszene? Most mindössze 9.990 Ft-ért a tiéd a Fit Club Kozmetikában (XIV. ker.) Vásárold meg most!
Ár:9.990Ft49.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
81% kedvezmény
49.990 Ft
81%
40.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.20. - 2016.06.30

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma egy sminktetoválás egy választható területen az alábbiak közül:
    • szájkontúr
    • teljes száj satír
    • szemöldök satírozással
    • szemhéj alul
    • szemhéj felül
  • Az ajánlat egy sminktetoválásra vonatkozik!
  • A tetoválásokkal tartósan hangsúlyossá teheted tekintetedet vagy ajkaidat.
  • A kupont 2016. június 30-ig használhatod fel.
  • A sminktetoválás lehet természetes hatású, vagy merészebb, ami a te ízlésednek megfelelő.
  • Egyedülálló ár - egyedülálló ajánlat.
  • A sminktetoválás után 21 napig tilos a szolárium, szauna,direkt napozás, úszás, a tetovált terület sminkelése, kapargatása, más kozmetikummal való kezelése, még a herpesz elleni krém használat is.
  • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges, ehhez keresd Szőke Anettet a +36/70-674-9889 telefonszámon.
  • Más akcióval nem vonható össze.
  • Saját részre és ajándékba is vásárolható.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte történhet. Más esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a kezelésekre.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-péntek: 08.00-tól - 18.00-ig
Szolgáltatás helye
1077 Budapest, Rózsa u. 9/a
(1-es kapucsengő)

Kuponunk leírása

A DiamondDeal büszke arra, hogy ezt az ajánlatot Mi nyújthatjuk át Nektek. Mert ez egy igazán kivételes, szuper, és soha vissza nem térő lehetőség ebben a formában!

Szemhéj sminketoválás alul vagy felül - tetoválással. A lehetőség számodra ahhoz, hogy tartósan megváltoztasd a szemedet, hangsúlyosabbá tedd a tekintetedet, hódítóbb légy mint valaha!

sminktetoválás, szemöldöktetoválás

Kiknek ajánlható? Akik nem használnak erőteljes sminket, mégis szeretnék, ha tekintetük igéző lenne, vagy akiknek szemhéja már nem a régi feszességét mutatja, vagy akiknek apró szemük van és szeretnék egy kicsit kiemelni. És kinek még ezen kívül? Mindenkinek aki úgy gondolja, ettől lesz szebb, akinek minden vágya az, hogy eldobhassa azt a ceruzát, amivel eddig rajzolt a szempilla tövére egy hangsúlyozó vonalat.

Szemöldöktetoválás: az igényes szemöldöktetoválás hangsúlyos, de nem feltétlenül negatív megjelenése. A szemöldökszőr között a bőr egységes színezetet kap. Számos színtónus biztosítja az erőteljes vonal lágyítását, az arc finomítását.

Kiknek ajánljuk? Akik szeretik a hangsúlyos szemöldököt, akiknek nincs szemöldökszőre, vagy nem szeretik ha van, akik megunták a folytonos rajzolgatást!

Szájkontúr tetoválás, amely kiemeli a szád szépségét, egy tökéletes vékony vonal, amely szinte fel sem tűnik, mégis rögtön csábítóbbá varázsolja az ajkaidat.

Kinek ajánlott? Akinek vékony a felső és alsó ajka, vagy szinte a bőr színnel megegyező a száj árnyalata, akik szeretnék a szájukat hangsúlyosabbá tenni.

Szájsatír szájra: az ajkaidat egységesebb színt kapnak, ami hangsúlyban van az arcoddal. Lehet egészen természetes hatású - rózsaszín ajkak, vagy csábítóbb rózsás árnyalatú.

Kinek ajánlott? Akinek vékony, esetleg szinte a bőrszínnel megegyező színű az ajkai. Ebben az esetben a sminktetoválás nőies megjelenést biztosít mindenkor és mindenhol.

Szeretnél szép szemöldököt, kifejező tekintet, feltűnőbb ajkakat? A smink elkenődik, a rúzs lekopik, de a sminktetoválás szép, tartós, kifejező és nőies. Most választhatsz a szemhéj alul vagy felül, szájkontúr, vagy teljes szájsatír, esetleg szemöldök sminktetoválás közül, egy korrekcióval együtt mindössze 9.990 Ft-ért !

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 309.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu