Satír, melír vagy Balayage festés és vágás, forradalmian ÚJ HAIR-PROTOX teljes hajrekonstrukcióval!

Szabó Kitti fodrász | Budapest, XIII. ker.
Számolj le az egyhangúsággal, s kezd a hajaddal! Ajánlatunkkal Balayage hajfestés, satír vagy melír vihet új színeket külsődbe bármely hajhossz esetén, és egy hajvágás teszi teljessé átváltozásod! A forradalmi Hair-Protox hajrekonstrukciós kezeléssel is vár a White Angel Studio (VII. kerület) fodrásza, Szabó Kitti, vásárolj hát kupont 7.690 Ft-ért, és nagy kedvezménnyel szépülhetsz!
Ár:7.690Ft24.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
68% kedvezmény
24.000 Ft
68%
16.310 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.04.04. - 2017.07.03

balayage festés kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma egy alkalmas intenzív hajújító terápia:
    • frizura vágás
    • mosás
    • satír, melír vagy balayage hajfestés bármilyen hajhosszra
    • speciális mosás
    • balzsamos táplálás
    • teljes hajrekonstrukció Hair Protox kezeléssel
    • beszárítás, igazítás
    • hajstílus & hajápolási tanácsadás.
  • A kezelési idő kb 2-2,5 óra!
  • Emeld ki természetes hajszínedet satírozással vagy melírozással, vagy bolondítsd meg frizurádat a napszívta hatást idéző Balayage festéssel!
  • A hair-protox kezelés forradalmian ÚJ, intenzív hajkezelés keratinnal, kollagénnel és hyaluronsavval! Botox hatással felérő, intenzív regenerálás a hajnak!
    • A keratin, kollagén és hialuronsav együttese hosszantartóan beépül a haj teljes szerkezetébe, így erősítve azt!
    • Panthenol, kókuszolaj és olívaolaj tartalmának köszönhetően hidratálja, táplálja és egyedülálló módon erősíti meg a vékonyszálú, töredezett hajszálakat!
  • A kupon a hajtőfestést nem tartalmazza, ha az alap hajszíned is változtatnád egyeztess a szolgáltatóval, mert ez esetben a kezelési idő is jóval hosszabb!
  • A kupon 2017. július 3-ig váltható be.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges, amit a +36-30/248-6062 telefonszámon tudsz megtenni. Kérjük vedd figyelembe, hogy az időpontok hamar betelnek, így délelőtti időpontra kb. 2 héttel, délutáni időpontra 3 héttel előre jelentkezz be!
  • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal, vagy diktáld be a szolgáltatónak az előzetes telefonos bejelentkezés alkalmával.
  • Egy fő 1 kupont használhat fel, viszont ajándékba bármennyi vásárolható!
  • Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük a pontos érkezést, mert a következő pontosan érkező vendéget nem áll módunkban megváratni.
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Pannónia utca 25.
Gold Shine Beauty Szalon

balayage festés kuponunk leírása

Ragyogj új hajszínnel, megújult frizurával!

Meguntad régi hajszínedet? Időről-időre előfordul ez az ember lányával, de sebaj, egy jó fodrász segíthet! Neked csak színt kell választanod, amivel kiemelheted természetes hajszíned ragyogását, és satírozással vagy melírral máris izgalmas új árnyalat kerülhet hajadba. Vagy válaszd a Balayage festést, mellyel napszívta hatású, igazán fiatalos frizkód lehet!

Melírrel, satírozással vagy Balayage festéssel új színt kaphat frizurád a DD kuponjával nagy kedvezménnyel!A képeken Szabó Kitti, a White Angel Studio fodrászának munkáit látod

De ez még mind semmiség, hiszen akár a Balayage-ra, akár a satírra vagy melírra esik választásod, még a forradalmi Hair-Protox, hajbotox hajrekonstrukciós kezelést is kapsz az új fazon mellé, amivel kívül és belül is tökéletesen megújul hajkoronád!

HAIR-PROTOX - BOTOX A HAJNAK hajrekonstrukció!

A hajregenerálást professzionális termékekkel végzi a fodrász, amelynek speciális haj protox formulája van: tartalmaz keratint, kollagént és hialuronsavat – ezen 3 fő összetevő együttese, hosszantartóan beépül a haj teljes szerkezetébe. A panthenol, kókuszolaj és olívaolaj különleges hatóanyag tartalmának köszönhetően hihetetlenül jól hidratálja, táplálja és egyedülálló módon erősíti meg a gyenge, vékonyszálú, száraz, töredezett hajszálakat. Könnyű textúrája nem nehezíti el a hajat. Használatával a haj fényessé, selymes tapintásúvá és könnyen kezelhetővé válik, ráadásul a töredezett hajvégeknek is búcsút inthetsz! 

Válaszd a vadiúj Hair Protox kezelést, és hajad legbelül is megújulhat a DD kuponjával nagy kedvezménnyel!A képeken Szabó Kitti, a White Angel Studio fodrászának munkáit látod

A kezelés után belül, a hajvágás után formájában is megújult hajkoronád, és még hajstílus & hajápolási tanácsokat is kapsz újdonsült fodrászodtól! Mindehhez csak vásárolj kupont nagy kedvezménnyel, és jelentkezz be!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon, és legyél te is a gyémánt tagja közösségünknek, hiszen már közel 300.000-en minket választottak! Lájk


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu