Sárgarépa kapszula

Noniking Kft. | noniking.hu/hu/
Ár:6.350Ft8.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
21% kedvezmény
8.000 Ft
21%
1.650 Ft

Sárgarépa kapszula legfontosabb tudnivalók

A szem egészségének megőrzésében és a bőr állapotának javításában is segít a sárgarépa.

A sok-sok béta-karotin is javíthatja a látást, annak élességét, de még a szem sötétben való eligazodását is. Tele van A-vitaminnal, ami a szemek egészségéhez és a látás élességéhez szükséges. A táplálkozási szakemberek retinolként is utalnak az A-vitaminra. Valójában ez a név közvetlenül utal arra a funkcióra, amit ellát a szemben. A szem retinája olyan sejteket tartalmaz, amelyek fekete és fehér képet tudnak alkotni még a legkisebb pislákoló fényből is.

Segíthet, hogy egészségesebb és fiatalabb maradj. Azért lehet hatékony a sárgarépa, mert olyan vitaminokat tartalmaz, mint a C-vitamin, amely antioxidáns tartalmú. Az antioxidánsok megkötik a szabad gyököket, melyek károsítják a sejteket és gyorsítják az öregedést.

Elképesztően sok ásványi anyagot tartalmaz, többek közt olyanokat is, melyek antibakteriális tulajdonságokkal bírhatnak. Az ilyen ásványi anyagok hatással lehetnek a fogak egészségére is, megelőzik a szuvasodást, de még a fogak színén is javítanak.

A répa fogyasztása enyhítheti az ízületi fájdalmakat, és a krónikus ízületi gyulladást. Számos egészségügyi problémát okoz az ízületi gyulladás. Az egyik ezek közül, hogy merev ízületeket okoz.

Segíthet leküzdeni a stresszt egy nehéz nap végén.  Vastartalma miatt a répa nagyon hatékonyan vitalizálhat, hogy egész nap dinamikus és energiával teli maradhass.

A sárgarépa nagyon gazdag E-vitaminban, ez a vitamin pedig csökkentheti a rák kockázatát. Antioxidáns-tartalma miatt a sejtek mutációját segíthet megelőzni.

  • 60 db-os kiszerelés.

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Noniking Kft. felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Noniking Kft. a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Noniking Kft. információk

A Noniking Kft. kiemelkedő figyelmet szentel annak, hogy műtrágya és egyéb toxikus anyagok elkerülésével növekedjenek a zöldségeik. Trópusi gyümölcsük a NONI, pedig a gyönyörű Tahitiről származik. 30-40 C-on szárítják ki, hogy a vitaminokat és ásványanyagokat megőrizzék, csupán a vizet veszítsék el. Nagyjából 95%-át elveszítik a víztartalmuknak. Növényi kapszulába töltik, a finomra őrölt zöldségeket és gyümölcsöket, minden adalékanyagot, tartósítószert, vagy szintetikus összetevőt elkerülnek.

  • Csomagodat postai úton 2-3 munkanapon belül kiszállítják, postai úton.
  • Szállítási költség: 1.790 Ft
Forgalmazó:
Noniking Kft.
info@noniking.hu
+36-20/538-3854

Átvételi lehetőségek:

Házhozszállítás

1.790 Ft  (2-3 munkanap)