Romantikázzatok Párizsban, 3 nap/2 éj, reggelivel 2 fő részére a Clichy Centre Mairie-ben

Szallodavoucher - régi | Budapest, XIV. ker.

Kíváncsiak vagytok a világ egyik legszebb, legnagyobb és legromantikusabb városára?

Akkor Párizst nem hagyhatjátok ki: ismerjétek meg történelmét, hajókázzatok a Szajnán, kávézzatok a Champs-Elysées-n a Diadalív közelében. Ugye jól hangzik?

Akkor ne késlekedjetek, vásároljatok kupont most a DiamondDealen, és szálljatok meg kedvezményesen a párizsi Ibis Clichy Centre Mairie-ben!

Ár:47.990Ft76.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
37% kedvezmény
76.000 Ft
37%
28.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.07.20. - 2019.09.02

Párizs szállás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3 nap/2 éj Párizsban, reggelivel 2 fő részére a Clichy Centre Mairie-ben!

  • 2  éjszaka 2 fő részére standard kétágyas szobában
  • Az összes 10 éves kor alatti gyermek ingyenesen tartózkodhat a szobában már meglévő ágy használata esetén. A szobákban nem áll rendelkezésre pótágy.
  • 2x  svédasztalos reggeli 2 fő részére
  • Ingyenes internet elérhetőség

Az utazást egyénileg szükséges megoldani. Franciaországba érvényes személyi igazolvánnyal és/vagy érvényes magyar útlevéllellehet beutazni, kiskorúaknak is.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.07.20. - 2019.09.02 között

  • A Diamond Deal-től kapott kupont, szállodavoucherre kell váltani a kupon érvényességi időn belül a http://regisztracio.szallodavoucher.com oldalon található űrlap kitöltésével.
  • Az így kapott voucher 2019. december 29-ig használható fel a szabad helyek függvényében, illetve szabadon átruházható.
  • FONTOS! Foglalni csak a regisztrációt követően a partnerünktől e-mailben kapott voucherrel lehetséges, e nélkül a kupon nem érvényes!
  • Foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges, kizárólag az alábbi linken keresztül: http://foglalas.szallodavoucher.com/
  • Érkezés csak pénteki vagy szombati napon lehetséges! Kivéve 2019. július 12. - augusztus 26. között, ekkor az érkezés a hét minden napján lehetséges.
  • Kizárt időpontok: kiemelt ünnepek, rendezvények idején - minden más dátum előzetes egyeztetés alapján foglalható.
  • Repülőjegy vásárlása előtt mindenképpen érdeklődjetek a szabad időpontok felől!
  • Check-in: 14:00 és 23:00 között, check-out: 07:00 és 11:00 között

Felárak, opciók

A helyszínen kötelezően fizetendő:

  • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: 1,1 EUR/fő/éj

Opcionális, a helyszínen fizetendő:

  • Nyilvános parkolás lehetséges a közelben (foglalás nem szükséges), ennek díja 10 EUR/nap.

Lemondási feltételek

A már meglévő foglalás módosítása az utazás előtt 8 nappal lehetséges, különben a voucher használtnak tekintendő. Esetleg szabadon át is ruházhatod a már voucherre váltott kuponodat, a lemondási határidőn belül, különben a kupon felhasználtnak minősül.

Helyszín

ibis Clichy Centre Mairie
4 Rue Marcellin Berthelot, 92110 Clichy, Franciaország

Párizs szállás kuponunk leírása

Lenyűgöző város, feledhetetlen élmények

Mindenkinek muszáj egyszer meglátogatni a minden téren elképesztő Párizst, ami nem véletlenül ennyire közkedvelt! Kóstoljátok meg az eredeti francia bagettet, kávézzatok az Champs-Elysées egyik kávézójában, vagy integessetek az Eiffel-toronyról, egyúttal szippantsátok magatokba a romantikát, divatot és a hamisítatlan párizsi hangulatot!

Utazzatok Párizsba, és szálljatok meg nagy kedvezménnyel a DiamondDeal kuponjával!

Ismerjétek meg Párizst, a világ egyik fővárosát!

Fedezzétek fel Párizst, a romantika, művészek és művészetek, hírességek, parfümök, divat, kávéházak, múzeumok és kiállítások városát! Ne hagyjátok ki az Eiffel-torony megtekintését, ami a város egyik jelképének számít! Párizs legnevesebb bevásárlóutcája, valamint legszélesebb sugárútja a Champs-Élysées remek programokat kínál: romantikus séták, világmárkák, a helyi elegancia kínálatát nyújtó üzletek és hangulatos kávézók állnak rendelkezésre. Csodáljátok meg az I. Napóleon és a mindenkori francia hadsereg dicsőségét hirdető, a Champs-Élysées végpontján, a Charles de Gaulle téren álló Diadalívet is, mely szintén Párizs nagyon ismert látnivalója.

Utazzatok Párizsba, és szálljatok meg nagy kedvezménnyel a DiamondDeal kuponjával!

A Concorde tér Párizs egyik legnagyobb tere, kb. a város közepén, mellette a gyönyörű Tuilériák kertje.  A Szajna folyó északi partján van, közel a III. Alexander hídhoz, amitől néhány száz méterre áll az Eiffel-torony. A La Défense negyed Európa legnagyobb üzleti negyede, rengeteg felhőkarcolóval és számos más műalkotással. A monumentális katedrális, a Notre Dame sajnos most nem látogatható (kár érte, hiszen nem csak Párizs, de az egész ország szimbóluma), helyette a a Sacré-Coeurt, vagy a Sainte-Chapelle - Szent Kápolnát ajánljuk.

Utazzatok Párizsba, és szálljatok meg nagy kedvezménnyel a DiamondDeal kuponjával!

A művészetek kedvelői megtekinthetik az Operát, a világ egyik legszebb kastélyának tartott Versailles kastélyt, vagy felfedezhetik a korábban írók, festők és más művészek negyedének tartott Montemartre-ot, melynek tetején a Sacre-Coeur-székesegyház áll. Párizsban található a világ egyik legismertebb művészeti múzeuma, valamint Franciaország legnagyobb múzeuma, a többek között a Mona Lisa-nak is otthont adó Louvre. Gyerekeknek és az örök gyerek felnőtteknek, tehát az egész családnak a legkiválóbb program pedig a világhírű Disneyland meglátogatása, ami Párizstól kb 30 km-re található.

Szállásotok, az Ibis Clichy Centre Mairie

A 2017. második felében renovált Ibis Clichy Centre Mairie szálloda ma 53 kényelmes és stílusos szobával vár benneteket is. A Clichy központjában található szálloda a Szajna közelében, egy csendes utcában, a belvárostól jól megközelítehtő helyen fekszik. A Mairie de Clichy metróállomás (13-as vonal) a Kyriad Paris - Clichy Centre közelében található. A vendégek a Champs-Élysées sugárútra alig 15 perc alatt, a Saint Lazare pályaudvarra pedig 10 perc alatt juthatnak el.

Utazzatok Párizsba, és szálljatok meg nagy kedvezménnyel a DiamondDeal kuponjával!

A szálloda szobái modern, minden igénynek megfelelő berendezéssel várják az itt megszálló vendégeket. A szobákhoz saját fürdőszoba, ingyenes wifi elérhetőség, síkképernyős TV és kényelmes ágy tartozik.

Mindig is vágytál Párizsba? Vagy már jártatok ott, és épp ideje felidézni a régi emlékeket? Akkor ne habozzatok, még most csapjatok le a DiamondDeal kuponjára, és kezdjétek tervezgetni utazásotokat!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a zavaró szőrszálaktól - Teljes kar gyantázása a XIII. kerületben
1.090 Ft kupon ár helyett MA csak 980 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu