Romantika, logika, egy kis borzongás - Titanic Szabaduló játék 2-6 fő részére

Szeretnétek végre kiszabadulni a hétköznapokból?

  • Romantika, logika, egy kis borzongás - ez vár rátok a Titanicon Smith kapitány titkokkal teli kabinjában, ahol csak egymásra számíthattok!
  • Stílusos, korhű díszlet, izgalmas küldetések várnak rátok, melyek végrehajtására mindössze 60 percetek lesz, a cél, hogy megszerezzétek az értékes nyakéket, de vajon meg tudtok menekülni?
  • A játék után kedvezményes kuponokat is kaptok, amellyel kedvezményesen pihenhetitek ki a játék izgalmait az általatok választott étteremben, vagy kávézóban. Mindezt DD kuponunkkal most nagy kedvezménnyel vehetitek igénybe.
Ár:6.490Ft9.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva választhatsz az opciók közül!
28% kedvezmény
9.000 Ft
28%
2.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 2 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.03.29. - 2024.06.28

Titanic Szabaduló játék kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

60 perces szabaduló játék a Titanic nevű Szabadulószobában 2-6 fő részére.

A játék után ajándékba kapjátok az alábbi, kedvezményre jogosító kuponokat:

  • Páronként egy 50%-os kupont a Nagy Fatál Konyhája étterembe, egy két személyes tálra.
  • Csapatonként egy 10%-os kupont a Monarchia Kertbe.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 2 fő részére - 9.000 Ft helyett 6.490 Ft.
  • 3 fő részére - 10.000 Ft helyett 7.990 Ft.
  • 4 fő részére - 11.000 Ft helyett 8.490 Ft.
  • 5 fő részére - 13.000 Ft helyett 8.990 Ft.
  • 6 fő részére - 14.900 Ft helyett 9.290 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.29. - 2024.06.28 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-70/244-6649 telefonszámon, vagy online, a http://ido-t.escapelegends.hu/ időpontfoglaló rendszeren keresztül, kuponkódod megadásával.

További információk

A Titanic nevű szabaduló játékban egy óra áll csapatod rendelkezésére, hogy a különböző taktikai és logikai feladatokat megoldjátok. Minden feladat megoldásával egyre közelebb értek a célhoz, vagyis ahhoz, hogy megszerezzétek az értékes nyakéket, és a szoba kulcsát. Vajon kitudtok szabadulni az óceánjárótól? Lesz elég időtök kijutni a fedélzetre? Gyertek el, és derítsük ki együtt!

Lemondási feltételek

Időpont lemondásra, módosításra a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával van lehetőséged. Amennyiben nem mondod le időben, és nem jössz el, az alkalom és a kupon felhasználtnak minősül.

Titanic Szabaduló játék kuponunk leírása

Szabaduljatok ki a hétköznapokból!

Szeretnétek kilépni a hétköznapi mókuskerékből, és egy kicsit kikapcsolódni a barátaiddal, családoddal? Itt a remek lehetőség! Ajánlatunk révén, most felejthetetlen élményekben lehet részetek. Ha szeretitek az izgalmakat, a taktikát, és a logikai játékokat, ezt garantáltan élvezni fogjátok!

A játék története

Egy elismert bűnbanda tagjaként társaiddal már nagy hírnévre tettetek szert a Brit Birodalomban, hiszen eddig minden küldetést tökéletesen teljesítettetek. Egy rejtélyes idegentől jegyeket kaptatok a Titanicra, hogy majd New Yorkban vár rátok valaki. Már megszoktátok az ehhez hasonló megbízásokat, így felszálltok a hajóra.

Április 12-én egy érdekes kódot kaptok a rádión. A mellékelt megoldókulccsal sikerül kibogoznotok az üzenetet:

"Egy évvel ezelőtt bocsátották vízre az eddigi legnagyobb és legexkluzívabb óceánjárót, melyet valaha építettek és két napra, 1912. április 10-én állították szolgálatba.

Feladatotok, hogy bejussatok John Edward Smith kapitány kabinjába és megszerezzétek egy dúsgazdag iparmágnás feleségének, Mrs. Margaret Brown-nak mesés értékű nyakékét, aki mint közeli jó barátjára, a kapitányra bízta az ékszert az utazás ideje alatt. New Yorkba érve vár rátok a jutalom."

Megismertétek a küldetést, most már csak a megfelelő pillanatra kell várnotok. Ekkor egy nagy rázkódást éreztek és a hajón pánik tör ki. Ennél alkalmasabb esemény nem lesz: elindultok a kabinba. A zűrzavar egyre nagyobb és egyszer csak kulcsok csörgését halljátok, majd az ajtót rátok zárják. Az idő egyre fogy, 60 perc áll rendelkezésetekre, hogy megtaláljátok az ékszert, a kabin kulcsát és kijussatok a fedélzetre, mielőtt TI is odavesztek a hullámsírban.

Szervezd meg csapatodat, és éljétek meg együtt ezt a fergeteges kalandot! Nincs más dolgot, kattints a "Megveszem" gombra, és vedd igénybe a DD által nyújtott kedvezményt, vagy lepd meg barátaidat, ismerőseidet, hiszen egy ilyen élmény ajándékba is kiváló!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu