Repülős utazás Dominikára 8 nap/ 7 éjszaka - Punta Cana - 2022/2023 Télből a Nyárba

Retro Utazás | Országos
  • Punta Cana - varázslatos üdülőváros a Karib-tenger legszebb partszakaszán rengeteg napsütéssel, karibi hangulattal, vakítóan fehér homokos strandokkal és pálmafákkal várja a kikapcsolódni vágyókat.
  • A sziget déli partja a Karibi-tengerrel, északi partja az Atlanti-óceánnal határos.
  • Utazz a Retro utazással kedvezményesen és tölts el Dominikán 7 éjszakát!
Ár:149.900Ft199.900 Ft
Ár: 32.370 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 117.530 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
17% kedvezmény
199.900 Ft
17%
50.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.07.28. - 2023.03.01

Utazás Dominika kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló repülőgépes utazás Dominkára - Punta Cana

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza (249.900 Ft):

  • 1 db menetrendszerinti repülőjegyet oda vissza / fő 
  • Repülőjegy Budapest - Punta Cana  - Budapest útvonalra egy technikai megállóval vagy átszállással 
  • Személyenként 1 db kézipoggyász: max. 55x40x23cm max. 8 kg
  • Személyenkét 1 db feladható poggyász max. 20 kg

Menetrendszerinti repülőjárattal: Várható menetrend: 1 Technikai megállóval 

Utazás: Air France vagy Klm kombinált járatokkal!

Budapest - 06:00 Punta Cana  -18:45 

--------------------------------------------------

Punta Cana  - 21:05 -  Budapest: 13:15

Utazás: Air France vagy Klm kombinált járatokkal! 

A szállás kupon az alábbiakat tartalmazza, mely külön fizetendő (149.900 Ft) 1 fő részére:

  • 7 éjszaka szállás Hotel Cribe Occidental  **** 
  • All Inclusive ellátást 
  • Szállás voucher ( kupon ) külön fizetendő: 149.900 Ft - 7 éjszakára / fő 

Különös Feltétel:

Megrendelést követően visszaigazolást követően 24 órán belül a repülőjegy és a megrendelt opciós szolgáltatások 100 % - ban fizetendő!

Covid tájékoztató: 

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/amerika?dominikai-koztarsasag

Jelenleg a beutazáshoz oltás és teszt sem szükséges! 2021.08.15. 

FONTOS! A 24.9900 Ft-os kupon csak a részvételi díjra vonatkozik, tehát a repülőjegyre. A szállásra szóló 149.900 Ft-os kupont külön kell megvásárolni. Csak a két kuponnal együtt érvényes a repülőjegy+szállás.

A szállás:

Occidental Caribe Hotel **** 

A resort a Bávaro part mentén, közvetlenül a tengerparton fekszik. Körülötte egy meseszép kertet találunk, amelyben megelevenedik Dominika növényvilága. A szálloda közvetlen közelében található a Cocotal Golf & Country Club 18 lyukú golfpályája. Punta Cana repülőtere mintegy 17 km távolságra található.

A homokos Playa Bavaro parton található all inclusive tengerparti üdülőhely búvártúrákkal, teljes körű szolgáltatást nyújtó wellnessrészleggel és kaszinóval várja vendégeit.

Az Occidental Caribe - All Inclusive minden világos szobája erkéllyel és teljesen feltöltött minibárral rendelkezik. Kábel-TV és szobai széf is rendelkezésre áll.

A szobákat légkondicionáló berendezéssel, központi fűtéssel, ventilátorral, konyhával és fürdőszobával szerelték fel. A legtöbb szobában erkély gondoskodik a kilátásról. A legtöbb szoba tengerre néző kilátást biztosít. A szőnyegpadlóval kialakított szobákban egy franciaágy vagy egy queen size ágy található. A gyerekeknek kiságyat biztosítanak. Ezen kívül van széf és minbár is. A kényelmet szolgálja továbbá egy hűtőszekrény, egy minihűtő és egy tea-/kávéfőző. Rendelkezésre áll egy vasalókészlet is. A nyaralás kényelmét szolgálja az internet-hozzáférés, a telefon, a TV-készülék, a rádió, a CD-lejátszó, az ébresztőóra és WiFi. A szobákban szobapapucs is található. A fürdőszobák felszereléséhez zuhanyzó, fürdőkád és hidromasszázskád tartozik. A fürdőszobában található hajszárító és fürdőköpenyek a mindennapi kényelmet szolgálják. Családi szobát és nem dohányzó szobát is foglalható.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.07.28. - 2023.03.01 között

A vásárlást követő 2 napon belül jelentkezz a kuponkódod megadásával a Retro Utazásnál a https://retroutazas.hu/online-foglalas/online-foglalas-dominika-punta-cana weboldalon. Itt tudod beváltani a kuponod a repülőgépre valamint a szállás foglalást itt tudod megtenni. Az ajánlat az utasbiztosítást nem tartalmaz. Az online foglalási rendszerben lehet kiválasztani: 460 Ft/fő/nap

Repülőgépes utazás, felszállás: Budapest Liszt Ferenc Reptér 6:00

Felárak, opciók

Az ár továbbiakban nem tartalmazza: 

  • BBP biztosítás 650 Ft / Fő / nap 
  • Szerviz díj 1.500 Ft/ Fő 
  • Szállás voucher 149.900 Ft / Fő  Kötelező költség 
  • Reptéri illeték, reptéri felárak: 49.900 Ft Kötelelző költség 
  • Transzfer oda - vissza repüélőtér és hotel között: 19.900  Ft Kötelező költség 
  • Stornó biztosítás: 5 % 

További információk

A szolgáltató oldalán választható időpontok:

  • 2022.11.25 - 12.02. 
  • 2023. 01.27- 02.03. 
  • 2023.02.24 - 03.04.

További fontos információk (a szállásról, utazásról, csomagkorlátozásról, stb.) a https://retroutazas.hu/ajanlat/dominika-punta-cana-20222023-telbol-a-nyarba  oldalon olvashatók.

Az utazáshoz szükséges min. 6 hónapig érvényes útlevél.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 32.370 Ft-ért! A különbözetet, ami 117.530 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó összeget a Szolgáltatónál szükséges rendezned.

Lemondási feltételek

Az általános szerződési feltételekről itt olvashatsz: https://retroutazas.hu/szerzodesi-feltetelek

Szolgáltatás helye
online szolgáltatás

Utazás Dominika kuponunk leírása

Vár Rád a csodálatos Karib-tenger!

Punta Cana - varázslatos üdülőváros a Karib-tenger legszebb partszakaszán rengeteg napsütéssel, karibi hangulattal, vakítóan fehér homokos strandokkal és pálmafákkal várja a kikapcsolódni vágyókat. A sziget déli partja a Karibi-tengerrel, északi partja az Atlanti-óceánnal határos.

Occidental Caribe Hotel ****

A resort a Bávaro part mentén, közvetlenül a tengerparton fekszik. Körülötte egy meseszép kertet találunk, amelyben megelevenedik Dominika növényvilága. A szálloda közvetlen közelében található a Cocotal Golf & Country Club 18 lyukú golfpályája. Punta Cana repülőtere mintegy 17 km távolságra található.

Szállás

A homokos Playa Bavaro parton található all inclusive tengerparti üdülőhely búvártúrákkal, teljes körű szolgáltatást nyújtó wellnessrészleggel és kaszinóval várja vendégeit. Az Occidental Caribe - All Inclusive minden világos szobája erkéllyel és teljesen feltöltött minibárral rendelkezik. Kábel-TV és szobai széf is rendelkezésre áll. A szobákat légkondicionáló berendezéssel, központi fűtéssel, ventilátorral, konyhával és fürdőszobával szerelték fel.

A legtöbb szobában erkély gondoskodik a kilátásról. A legtöbb szoba tengerre néző kilátást biztosít. A szőnyegpadlóval kialakított szobákban egy franciaágy vagy egy queen size ágy található. A gyerekeknek kiságyat biztosítanak. Ezen kívül van széf és minibár is. A kényelmet szolgálja továbbá egy hűtőszekrény, egy minihűtő és egy tea-/kávéfőző. Rendelkezésre áll egy vasalókészlet is.

A nyaralás kényelmét szolgálja az internet-hozzáférés, a telefon, a TV-készülék, a rádió, a CD-lejátszó, az ébresztőóra és WiFi. A szobákban szobapapucs is található. A fürdőszobák felszereléséhez zuhanyzó, fürdőkád és hidromasszázskád tartozik. A fürdőszobában található hajszárító és fürdőköpenyek a mindennapi kényelmet szolgálják. Családi szobát és nem dohányzó szobát is foglalható.

Ellátás

Az all inclusive ellátás tartalmazza a svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát, á la carte vacsorát a szállás bizonyos éttermeiben, harapnivalókat a főétkezések között, valamint helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztását. A Level vendégek számára prémium italok is elérhetők. A szállodában szobaszerviz is kérhető.

Szolgáltatások

A hotelt 1999-ben építették. A szállás 798 szobát kínál. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. Minden emelet megközelíthető lépcsőn vagy lift segítségével. A kínált szolgáltatásokhoz tartozik egy széf és egy ATM. A nyilvános helyiségekben WiFi hozzáférés teszi lehetővé a kapcsolattartást a külvilággal. A szállás gasztronómiai egysége magában foglal egy éttermet, egy étkezőt és egy bárt.

Vásárlási lehetőséget kínál egy élelmiszerbolt és egy ajándékbolt, valamint további butikok. A hotel területéhez tartozik játszótér, valamint egy kellemes kert is. A szálláson található továbbá egy játszószoba. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban. Rendelkezésre áll továbbá a bébiszitter-szolgáltatás, a gyermekfelügyelet, az orvosi ellátás, a fordítói szolgáltatás, a szobaszerviz, a mosodai szolgáltatás és a fodrászat.

Strand

A resort saját tengerparti szakasszal rendelkezik a Bávaro parton, amely meseszép fehér homokkal, lassan merülő tengerrel várja a vendégeket.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu