Relaxáló 30 perces talpmasszázs + 20 perc hátmasszázs illóolajokkal az V. kerületben!

Beautique Szalon - Fodor Erika | Budapest, V. ker.
Egy-egy átdolgozott nap után csak arra vágysz, hogy valaki jól megmasszírozza fáradt lábaidat? Hátadnak is jólesne a simogató kényeztetés? A Beautique Szalonban (V. ker.) most 30 perces frissítő talpmasszázzsal és 20 percnyi illóolajos hátmasszázzsal várnak. Ne várd meg, amíg mozdulni sem bírsz! Töltődj fel kellemes környezetben csak 2.100 Ft-ért!
Ár:2.100Ft5.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
58% kedvezmény
5.000 Ft
58%
2.900 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.20. - 2016.06.10

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 30 perces relaxáló talpmasszázs + 20 perces hátmasszázs választható illóolajokkal.
  • A talpmasszázs kiváló a keringés és a méregtelenítés gyorsítására is, aminek hatására a kezelést követően ellazultnak, relaxáltnak érzed majd magad.
  • A hátmasszázs testünk egyik leginkább igénybe vett területén oldja az izomgörcsöket, a befeszült izmokat, ezáltal felpezsdítve a vérkeringést.
  • Profi masszőr kezei várnak, kellemes hang és fényterápiás környezetben.
  • A kupon2016. június 10-ig használható fel.
  • Időpont egyeztetéssel kapcsolatban, hívd Fodor Erikát a +36 20 532 0973-es telefonszámon.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre is, de ajándéknak is kitűnő választás.
  • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek 9:30-19:00
Szolgáltatás helye
1054 Budapest, Alkotmány utca 18. 1 em. 2.
Kapucsengőn: Szépségszalon

Kuponunk leírása

Te hogyan tudod legjobban kipihenni magad munka után? Hazaérsz és örülsz, ha bezuhanhatsz az ágyadba? Esetleg jólesne olykor némi extra kényeztetés? Ha az utóbbira szavazol, akkor most biztosan tovább olvasol!

Te is úgy érzed, hogy a napnak nem kellene még véget érnie, ahogy hazaértél és bezártad magad mögött az ajtót? Mozdulj ki néha, és válassz olyan kikapcsolódást, amit a dolgos hétköznapok után sajgó testrészeid egészen biztosan értékelnek majd.

A Beautique Szalon éppen ezt kínálja neked! Fodor Erika masszőr nagyon jól ismeri a hozzá látogató vendégek gondjait és tudja is a megoldást. Ez a frissítő ajánlat most egy kb. 50 perces, hátmasszázzsal kombinált pihentető talpmasszázs kezelésre szól. 

Milyen hatást érhetsz el a masszázsokkal?

Kezdésként egy 30 perces relaxáló talpmasszázst kapsz. Ennek lényege, hogy a masszőr átmasszírozza a talpadon található ún. reflexológiás pontokat, melyekről tudnod kell, hogy közvetlen összeköttetésben vannak tested létfontosságú szerveivel. Ennek köszönhetően ez a masszázstípus számos szervi eredetű problémára (pl. alváspanaszok!) kínál hatékony megoldást.

A kezelés második részét a 20 perces hátmasszázs képezi, amelyhez a masszőr különböző illóolajokat használ. A tested egyik leginkább leterhelt részét gyógyító kezelés különösen alkalmas a felgyülemlett stressz oldására. A hát kezelése során a masszőr külön gondot fordít a lapocka átdolgozására is, amelynek környékén általában fájdalmas izomcsomók találhatók. Az illóolajok rendkívül felerősítik a masszázs egyébként is jótékony hatásait, így a kb. 50 perc után úgy érzed majd, hogy új emberként születtél újjá.

Ne habozz, ha a saját egészségedről van szó, szánd rá azt az időt, amit tested megérdemel! Minden porcikád nagyon hálás lesz az odafigyelésért!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu