Ránctalanító kezelés rádiófrekvenciával arc nyak dekoltázs masszázzsal

4,5/5Arc és Testvarázsló Szalon | Budapest, XIV. ker.
  • Megjelent pár ránc arcodon, de Te nem szeretnél együtt élni velük? Könnyedén tehetsz ellenük egy fájdalommentes, rádiófrekvenciás kezeléssel!
  • A kezelés során a termékekben található hialuronsav gondoskodik arról, hogy bőröd újra hidratált és életteli teli legyen!
  • Az arc, nyak és dekoltázs masszázs pedig arról gondoskodik, hogy a kezelés tényleg csak rólad, a Te szépségedről és pihenésedről szóljon.
  • Látogass el az Arc és Testvarázsló szalonba és DD kuponunkkal kedvezményesen, mindössze 6.500 Ft-ért vásárolhatod meg ezt a csodás arckezelést!
Ár:6.500Ft14.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
54% kedvezmény
14.000 Ft
54%
7.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.11.28. - 2023.02.28

Arckezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy ránctalanító kezelés rádiófrekvenciával arc nyak dekoltázs masszázzsal.

  • Letisztítás és tonizálás után enzimes peelingezés, pakolás következik, hogy a bőr felkészülhessen a rádiófrekvenciás kezelésre és könnyebben juthasson a szükséges tápanyagokhoz.
  • A rádiófrekvenciás arckezelés esetén a hő hatására a kollagén rostok összerándulnak és a bőr feszesebbé válik. Hosszabb távon a kollagénrostok törései mentén a sejtek (fibroblastok) aktivizálódnak, elindul kollagén és elasztin újratermelődés.
  • A végén pedig egy kellemes relaxáló arc-nyak-dekoltázs masszázzsal zárul a kezelés.
  • Kezelés időtartama: 55-60 perc

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.11.28. - 2023.02.28 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-70/227-8718-es számon. A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal, vagy diktáld be a kuponkódodat az előzetes telefonos időpont egyeztetésekor.

További információk

  • A kezelés hatására az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak.
  • A kezelés során a termékekben található hialuronsav hidratálja,  regenerálja a fáradt, fakó arcbőrt.
  • Az eredmény: Selymes fényű, ragyogó arcbőr, Fiatalosabbnak látszó bőr, Üdébb tekintet, Feszes, rugalmas bőr, Egységesebb arcbőr
  • A kezelés nőknek illetve 30 év fölötti korosztálynak ajánlott.

Ellenjavallatok: 

  • fertőzés, bőrbetegség
  • daganat
  • láz
  • pacemaker
  • terhesség

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

★★★★★
★★★★★
39 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 10-20 Sz: bejelentkezés alapján
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja. 21/a fsz/1
★★★★★
★★★★★
"Nagyon kedves ügyes kezű a kozmetikus. Csak ajánlani tudom."
Mezei Erzsébet

Arckezelés kuponunk leírása

Ajándékozd meg magad egy különleges, ránctalanító rádiófrekvenciás kezeléssel, arc, nyak és dekoltázs masszázzsal!

Szerencsére már van megoldás arra, ha szeretnéd visszanyerni arcbőröd fiatalságát, hogy az idővel megjelenő apró ráncok ne árulják el korodat.Óvd, védd, szépíttesd arcodat, amikor csak van rá lehetőséged, hiszen az egyszeri és megismételhetetlen, egyedül csak Neked van ugyanilyen arcod.

Rádiófrekvenciás arckezelés

A kezelés első lépése, hogy felkészítik a bőröd ezért elsőként egy letisztítást és tonizálást végeznek amit követ egy  enzimes peelingezés, pakolás annak érdekében, hogy a bőr felkészülhessen a rádiófrekvenciás kezelésre és könnyebben juthasson a szükséges tápanyagokhoz.

A rádiófrekvenciás arckezelés esetén a hő hatására a kollagén rostok összerándulnak és a bőr feszesebbé válik. Hosszabb távon a kollagénrostok törései mentén a sejtek (fibroblastok) aktivizálódnak, elindul kollagén és elasztin újratermelődés. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak.

Az i-re a pontot a kezelés végén egy arc, nyak és dekoltázs masszázs teszi fel, így teljesen átadhatod magad a pihenésnek és a relaxálásnak. Az Arc és Testvarázsló Szalonban töltött 1 óra után pedig úgy érzed majd magad, mintha kicseréltek volna!

Kezelés eredményeképp pedig Tiéd a: Selymes fényű, ragyogó, feszes, rugalmas, egységesebb, fiatalosabbnak látszó arcbőr és az üdébb tekintet.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu