PUB-Gee kontroller telefonhoz

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:1.095Ft1.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
45% kedvezmény
Már csak 50 db maradt!
1.990 Ft
45%
895 Ft

PUB-Gee kontroller legfontosabb tudnivalók

PUB-Gee kontroller telefonhoz

  • Nagy PUBG fan vagy?
  • Szívesen játszanád a mobilodon is, de az az érintőképernyő miatt nehezebb, mint gondoltad?
  • Ezzel a kütyüvel nem leszel többet a laptophoz, vagy a számítógéphez kötve!

Imádod a PUBG-t és nem csak a számítógépeden űznéd, hanem a telefonodon is játszanál vele, de az érintőképernyő megnehezíti a dolgodat? Akkor ez a kütyü lesz számodra a mennyország! Ez a kontroller ugyanis telefonra csatlakoztatva ugyanazokat a funkciókat tudja, mint a számítógép billentyűzete, és egere, így nem akadály többé az érintőképernyő. A joystick nagyobb pontosságot biztosít a játék közben. A három darab vezérlőgomb segít, hogy te legyél a PUBG mestere. Speciális anyagból készült, klipszes kialakítású, így jól rögzíthető a mobiltelefon felületéhez. Könnyedén eltávolítható, nem okoz sérüléseket a készülékeden.

Hasznos tudnivalók:

A 3 darab vezérlőgomb segít, hogy gördülékenyebben menjen a játszás. Speciális anyagból készült. Kompatibilis, és bármelyik okostelefonnal használható. Klipszes kialakítású, így jól rögzíthető a mobiltelefon felületéhez. Könnyedén eltávolítható, nem okoz sérüléseket a készülékeden. Tisztítható, így újra meg újra felhasználható.

A PUBG kontroller telefonhoz tulajdonsága:

Mérete: 4 cm x 2.4 cm x 1.5 cm
Anyaga: műanyag és fém

Mit rejt a termék doboza?

2 db PUB-Gee kontroller telefonhoz

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)

Videó