Profilmaró szett fához

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:2.390Ft3.490 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
32% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
3.490 Ft
32%
1.100 Ft

Profilmaró szett legfontosabb tudnivalók

Egy igazi ezermester vagy? Lehetsz szakember vagy hobbiasztalos, tudod, hogy egy jó profilmaró szett elengedhetetlen a repertoárodból!

Ezentúl semmi sem szabhat gátat a képzeletednek. Úgy formázhatod a faanyagot, ahogy neked tetszik. A profilmaró szett kiválóan alkalmas a munkára! A készlet 5 db  tetszés szerint cserélhető marófejet tartalmaz. A különböző kialakítású fejeknek köszönhetően a profilmaró szett nagy mértékben gyorsítja és megkönnyíti a barkácsolást.

A profilmaró szett egyetlen barkács rajongónak sem hiányozhat a szerszámos ládájából!

Hasznos infók:

A marófejek kialakításának köszönhetően minden multifunkciós eszközzel kompatibilisek. Anyaga gyorsacél, aminek hatására sokkal strapabíróbb a szimpla szerszámacélnál. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy munka közbe akár 500-600 °C-ra  is felhevülhetnek károsodás nélkül. Emellett a munkaórák számát is nagyban csökkenti, hiszen jelentősen nagyobb a teljesítménye. Minden féle fafajtával megbirkózik, legyen az tömör fa, puha vagy félkemény. A profilmaró szettben nem fogsz csalódni!

A Profilmaró szett fához tulajdonságai:

  • Súlya: 150 g
  • Anyaga: gyorsacél
  • 6 mm átmérőjű fejek

5db marófej:

  • 1db Henger alakú profilmaró fej
  • 1db Gömb alakú profilmaró fej
  • 1db Kúp alakú profilmaró fej
  • 1db Lapos végű Kúp alakú profilmaró fej
  • 1db Gömbvégű Henger alakú profilmaró fej

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött