Problémás comb, fenék terület? Itt az ÚJ Body Art Hifu kezelés, 2*10*20 cm-en!

Szépségmegálló | Budapest, XI. ker.
  • Feszes combokat és popsit szeretnél? Nem szeretnél csúnya hegeket a lábaidra, de még is változást szeretnél?
  • Akkor itt az új Body Art Hifu comb és fenék kezelés a Szépségmegállóban. Tartós eredményt érhetsz el fájdalommentesen, hegek nélkül.
  • A narancsbőr már a múlté, legyenek combjaid és popsid újra olyan, amilyennek szeretnéd. Most kedvezményes DD kuponnal ki is próbálhatod! 
Ár:36.490Ft80.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
80.000 Ft
55%
43.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.12.06. - 2021.03.08

Body Art Hifu kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1  alkalomra szóló kupon, ami egy Body Art Hifu kezelést tartalmaz: comb és fenék területeken, 2*10*20 cm-en. 

  • A legmodernebb HIFU kezelés, amellyel karcsúbb és feszesebb lesz bőröd, ráadásul mindezt fájdalommentesen.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.12.06. - 2021.03.08 között

Fontos információ: A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, így mindenki egyszer vehet részt a kezelésen kuponnal.  A kupon felhasználását követően a szalon saját, belső kedvezményeket biztosít vendégei számára!

A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.

Helyszín:

A szalon az Allee bevásárlóközpont közelében, a Móricz Zsigmond körtértől gyalogosan pár percre helyezkedik el.

1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 7.

Bejelentkezés:

Időpont foglalás szükséges. Bejelentkezés a +36-20/227-7153 számon lehetséges.

További információk

Kizáró okok:

autoimmun betegségek, epilepszia, 1 éven belüli epilepsziás roham esetén, herpesz , helyi fertőzés vagy seb a kezelendő területen, kezeletlen diabétesz, súlyos cukorbetegség, mióma, krónikus, daganatos vagy szisztematikus megbetegedések, keloid sebhely,hiperplázia, érzékelési rendellenesség, hemosztatikus diszfunkció, vérzékenység, vérzési rendellenesség, véralvadásgátló szerek használata, fém implantátum, idegen anyag a kezelendő területen, pacemaker vagy más elektromos szerkezet a szervezeten belül, szteroidos vagy immunszuppresszív kezelés, dermatitisz, bőrgyulladás, duzzanat a kezelendő területen, súlyos zsíranyagcsere zavar, májbetegségek, aorta aneorisma, terhesség és szoptatás, nyirokkeringési zavar, szervátültetésen 3 éven belül, fertőző betegség vagy lázas állapot, aszpirin rendszeres szedése esetén (ill. szedését a kezelés teljes időtartama alatt fel kell függeszteni), tetovált bőrfelületen ( a sminktetoválás kivétel) , immun- vagy kötőszöveti betegség.

Lemondási feltételek

A Szépségmegállóban a foglalás időpontját csak a kezelés előtt minimum 24 órával lehet módosítani, ellenkező esetben az alkalom levonásra kerül! 

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H.-P.: 07.00 – 21.00; Sz.: 08.00 – 14.00
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 7.

Body Art Hifu kezelés kuponunk leírása

Új technológiával a bőr feszességéért!

A technológiába az a jó, hogy folyamatosan fejlődik, így mindig van újabb és újabb változat, ami még jobban segít a problémás területeken. Most ezt hoztuk el nektek a Body Art Hifu kezeléssel. Ezzel az új módszerrel feszesebb lesz a bőröd, a narancsbőrtől elköszönhetsz, továbbá eléri a kötőszövet-izomréteg kontrakcióját, így megemeli a kezelt területet. mindezt fájdalommentesen és gyógyulási idő nélkül.

Mi is ez a Body Art HIFU?

A számtalan HIFU arcfiatalító kezelés után, végre megérkezett a NAGY INTENZITÁSÚ FÓKUSZÁLT ULTRAHANG technológia legújabb fejlesztése, a Body Art HIFU kezelés. A kezelés valódi áttörés az alakformálásban.

A vertikális pulzáló fókuszált ultrahang azonnal és tartósan, mechanikus úton semmisíti meg a zsírsejteket. Kényelmes, non-invazív, és felépülési idővel nem járó kezelést biztosít a lokális zsírlerakódások kezelésére és a körfogat csökkentésére olyan problémás területeken, mint a has, csípő, derék, fenék valamint a külső és belső combok és a felkar. 

A Body Art HIFU fókuszált ultrahang tűhegynyi pontossággal, ellenőrzötten és irányítottan jut a bőr alá, ahol apró mikrosérülések képződnek, így a koagulációnak köszönhetően új sejtek képződnek, így beindul a kollagén, elasztin és fibroblaszt újratermelődés. A kezelés során 60-70 °C-os hőmérsékleten kezelünk, a magas hő hatására kollagénrostok azonnal megrövidülnek, összehúzódnak, és a 90 napos regenerálódási idő után a bőr megemelkedik, létrejön a lifting hatás.

A Body Art kezelés egy végleges, non-invazív alakformáló eljárás, a zsírleszívás sebészet nélküli alternatívája műtét, bemetszés, szúrás és altatás nélkül. Az eljárás azon vendégeknek nyújt alternatív kezelési lehetőséget, akik nem kívánják alávetni magukat sebészeti, vagy egyéb fájdalommal, rizikóval és gyógyulási idővel járó invazív beavatkozásoknak.

Mitől sikeresebb más non-invazív kezelésekkel szemben?

A mikrofókuszált ultrahangos bőrfiatalító kezelés sikeressége abban rejlik, hogy az eddigi szépségiparban található non-invazív technológiákkal szemben sokkal hamarabb és sokkal mélyebben nyújt megoldást az idő múlásával megjelenő bőrproblémákra. Magas intenzitású fókuszált ultrahangos technológiát alkalmaz, és egyszerre több folyamatot indít el a bőrben. A kezelés során az ultrahangos kezelőfejből kibocsátott hanghullámok a fókuszpontokban a bőr megfelelő rétegében apró thermo-pontokat hoznak létre, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez öt, rendkívül fontos folyamatot indít el a bőrben. Ennek köszönhető, hogy már egyetlen alkalom után is látványos és egyértelmű az eredmény.

A Body Art HIFU  kezelés a zsírsejtek sejtfalának szétrepesztésére és azok végleges megsemmisítésére lett kifejlesztve. Az intenzív ultrahang impulzusok a kezelőfej speciális kialakításának következtében nagy energiával fókuszálódnak 15 mm mélyen a zsírszövetben, és szelektív mechanikai hatást idéznek elő. HIFU kezelésünk során thermo-koagulációs hatású fókuszált ultrahang hullámot juttatunk a bőr különböző rétegeibe.

  • szírsejteket veszi célba.
  • a kollagén rendszert építi újjá, lifting hatást idéz elő.
  • az elasztin rostokat építi újjá.

Így látványos lifting hatást érhetünk el a területeken. Ezáltal a kötőszövet feszesedik, teltté és simábbá teszi a bőrt, bőrfiatalító hatású, beindítja a kollagén, elasztin, fibroblaszt termelődést, nagyfokú lifting hatást érhetünk el így vele.

  • hatást gyakorol a narancsbőrre
  • erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, azaz növeli a bőr alátámasztását
  • eléri az kötőszövet-izomréteg kontrakcióját, így megemeli a kezelt területet
  • eltünteti a felesleges zsírszövetet
  • meggyőző eredmény plasztikai beavatkozás nélkül
  • kisebb érzékenységgel jár
  • már egyetlen kezelés is látványos és tartós eredményt hozhat, nem igényel kiegészítő kezeléseket
  • nincs felépülési idő
  • zsírszövet vastagság és testméret csökkenés, a kezelt területen egyenetlenségek nélkül
  • szelektív, biztonságos technológia, kizárólag a zsírszövet szétroncsolását idézi elő, a szomszédos vér-és nyirokerek, idegek és kötőszöveti elemek károsítása nélkül.
  • a szétfolyósodott zsírsejtek biztonságos eltávolítása a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain alapszik
  • egyetlen kezelés után átlagosan 2-4 centiméteres, tartós hatású körfogat csökkenés várható 
  • mivel a kezelés fájdalommentes nincs szükség helyi érzéstelenítésre, sem pedig kezelést követő fájdalomcsillapításra, utógondozásra. 

A kezelés menete

A Szépségmegállóban természetesen minden kezelést egy személyes konzultáció előz meg, ahol tájékoztatjuk a vendéget, hogy hogyan zajlik a kezelés, milyen eredményekre számíthat, illetve hogy hogyan tudja ő maga segíteni a kezelést követően a folyamatot. 

Ezután közösen kijelöljük a kezelendő területet, a kezelő berajzolja, majd a páciens típusának megfelelően beállítja a gépet és megkezdődik a kezelés. Amennyiben szükséges a rétegek között vizes borogatást adunk a területre.

A zsírbontás után napi 2-3 liter folyadék bevitele javasolt, illetve nagyobb dózisú C- vitamin fogyasztása. Természetesen a a megfelelő étrend és rendszeres sport betartása jelentősen hozzájárulhat a kívánt eredmény eléréséhez, de nem alapfeltétele.

A vendégek többségénél kellemetlenség érzet vagy fájdalom nem tapasztalható, sem a kezelés alatt, sem az azt követő időszakban. Ha esetlegesen mégis fenn állna kellemetlen érzés vagy égő érzet vagy bőrpír keletkezne úgy az a kezelés után néhány órával megszűnik.

Ha te is szeretnéd újra, hogy combod és feneked feszes legyen, és búcsút mondani a narancsbőrnek, akkor TE is próbáld ki a Szépségmegállóban a Body Art Hifu kezelését. Most kedvezményes DD kuponunkkal könnyedén elérheted a várt alakodat. Legyen a csúcson az önbizalmad és élvezd a feszesség erejét. 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu