Próbáljatok ki egy ősi fegyvert! 2 órás íjászat 2 fő részére korlatlan nyílvessző használattal.

Aktív kikapcsolódást keresel? Itt a lehetőség, hogy kipróbáld honfoglaló őseink fegyverét az íjat! Tedd próbára célzóképességedet és karod puszta erejét 2 órás íjászat során, korlátlan nyílvessző használattal. Hozd el párodat is, vagy egy barátot, hiszen a kupon 2 főre szól! Íjászkodjatok nagy kedvezménnyel, vagy lepj meg valakit az élménnyel, mindössze 5.190 Ft-ért!
Ár:5.190Ft15.800 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
68% kedvezmény
15.800 Ft
68%
10.610 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.05.23. - 2016.08.19

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma 2 óra íjászat 2 fő részére korlátlan vessző használattal.
  • Egy igazi, ősi fegyvernemet próbálhattok ki.
  • Nagyszerű kikapcsolódás, melynek során a friss levegőn teheted próbára képességeidet.
  • Több kupon vásárlásával csapatépítésre is kiváló lehetőség!
  • A kupon tartalma továbbá a lőállásdíj, az íjak és nyilak, valamint szakképzett lövészetvezető felügyelete és a lőlap.
  • A helyszínen kötelező fegyverhasználati- és biztonsági oktatás, valamint a helyszín ismertetése után veheted kézbe a fegyvereket!
  • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 km-re, Ráckevén!
  • Nagyszerű élmény a friss levegőn, egy ősi fegyvernemet próbálgatni! Tökéletes ajándék férfiaknak és persze hölgyeknek is!
  • A Kupon beváltásának 2016. augusztus 19. a határideje!
  • Egy személy több kupont is vásárolhat, ha többen szeretnétek lövészeten részt venni, vásároljatok több kupont!
  • Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámok egyikén: Bíró István +36-30/961-8506, Bíró Marianna +36-30/643-5148, Vonza Zsolt +36-30/568-8009, Bálint Béla +36-30/427-2231
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

 

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda – vasárnap: 09:00 – 18:00 (évszaktól függően sötétedésig)
Szolgáltatás helye
2300 Ráckeve Újhegy Lőtér

Videó

Kuponunk leírása

Minden bizonnyal láttál már íjat és nyílvesszőt életed során. Nem egy bonyolult szerkezet, nem áll több alkatrészből, mint egy csúzli, viszont ez ne tévesszen meg: helyes kezelése sem egyszerű, a pontos célzást elsajátítani pedig évek hosszú munkája is lehet. Az viszont tény, hogy remek kikapcsolódás akár egyedül, akár egy partnerrel versenyezve céltáblára gyakorolni a természet lágy ölén, ahogy honfoglaló őseink is tették egykoron.

A Duna Lövész SE szervezésében mindent megkapsz, ami a nyugodt íjászkodáshoz szükséges. Erdős, fás területek által közrefogva terül el a több hektáros lőtér, ahol semmitől sem zavartatva ismerheted meg vagy gyakorolhatod egy igazán ősi fegyvernem szépségeit. Szakképzett lövészetvezetőt is kapsz magad mellé, aki elmondja, hogy mire kell figyelned, ha helyesen és jól akarod használni a kézbe kapott fegyvert.

íjászat

2 óra időtartamra korlátlan nyílhasználattal maximálisan kiélvezheted az élményt pároddal vagy egy barátoddal, de ha több kupont vesztek, akár csapatépítésre is tökéletes lehetőség. Mindenki próbára teheti saját célzóképességét és kezének biztosságát, és akár versenyzésre is kiváló alkalom, persze csak az alapok megismerése után.

Válaszd a punnyadás helyett a friss levegőt és az aktivitást, és derítsd ki, mire vagy képes egy íjjal a kezedben! Igazi élmény, és kivételes kikapcsolódási lehetőség pároddal, barátoddal, esetleg kollégáiddal együtt, és karácsonyi ajándéknak is tökéletes, hiszen rengetegen örülnének egy ilyen lehetőségnek! Vásárolj kupont a Megveszem gombra kattintva, nagy kedvezménnyel!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu