Prága télen is vár! 2 vagy 3 éjszaka szállás a Hotel Aida****-ban, 2 fő részére reggelivel

  • Közép-Európa egyik legszebb, legizgalmasabb városa hív titeket, hogy megismerjétek!
  • Prága sok évszázados múltja, dinamikus jelene mindenkit lenyűgöz, s így lesz ez veletek is a 3 vagy 4 napos pihenés során, amit a Száztornyú városban tölthettek el.
  • Szállás a Hotel Aida****-ban 2 főre, reggelivel, mindössze 34.990 Ft-tól, csak vásárolj kupont a Diamond Dealen!
Ár:33.990Ft46.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
24% kedvezmény
46.000 Ft
24%
12.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.11.22. - 2020.01.20

prágai szállás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3 nap/ 2 éjszaka vagy 4 nap/ 3 éjszaka Prágában, a Hotel Aida**** vendéglátásában, kétágyas szobában, reggelivel 2 fő részére, az alábbiak szerint:

  • 1-1 welcome drink 2 fő részére.
  • 2x vagy 3x svédasztalos reggeli 2 fő részére.
  • Ingyenes internet használat.
  • Idegenforgalmi adó.
  • Információs prospektusok és kalandtippek a város felfedezésére.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 4 nap/3 éjszaka a Hotel Aidában - 46.000 Ft helyett 33.990 Ft.
  • 3 nap/2 éjszaka a Hotel Aidában - 31.000 Ft helyett 22.990 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.11.22. - 2020.01.20 között

A kupon beváltásának menete

  • A Diamond Dealtől kapott kupont az érvényességi idején belül voucherre kell váltanod, a http://regisztracio.szallodavoucher.com oldalon található űrlap kitöltésével. 
  • FONTOS! Foglalni csak a regisztrációt követően, a partnerünktől email-ben kapott voucherrel lehetséges, e nélkül a kupon nem érvényes! 

A foglalás menete

  • Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra aida@avehotels.cz
  • Foglalható időszak: 2019. november 1. - 2020. március 31. között a szabad szobák függvényében, a kizárt időszakok kivételével.
  • Foglalásból kizárt időszakok: adventi hétvégék: november 29-30., december 6-7, december 13-14., december 20 - 2020. január 11., február 28-29., március 27-28.
  • Ha szeretnétek több napot eltölteni Prágában, vásároljatok több kupont, és váltsátok voucherre: pl. 2 db 2 éjszakás voucherrel egymás után 4 éjszakát tölthettek a szállodában.

Egyéb, felhasználási feltételek

  • A voucher  szabadon átruházható! Ajándéknak is kitűnő választás!
  • Az utazás egyénileg történik.
  • A szobák nem pótágyazhatóak

Felárak, opciók

Opcionális (a helyszínen fizetendő)

  • Hétvégi felár: 6 EUR/szoba/éj (pénteki és/vagy szombati éjszakára).
  • Zárt parkoló az udvarban: 16 EUR/jármű/éjszaka.

További információk

Tömegközlekedési lehetőségek a hotel közelében:

  • Villamosmegálló - 100 méterre a szállodától
  • Metró - 5 perc séta a szállodától
  • Buszpályaudvar - 7 perc séta a szállodától

A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Az utazást egyénileg szükséges megoldani. 

Lemondási feltételek

Meglévő foglalás lemondása/módosítása az érkezés előtt 48 órával lehetséges, különben a voucher felhasználtnak tekintendő.

prágai szállás kuponunk leírása

Jártatok már Prágában?

Ha nem, akkor itt az ideje, hiszen Európa egyik legszebb városa csak rátok vár, hogy évszaktól függetlenül elvarázsoljon! Megannyi történelmi emlék, melyekkel tökéletes harmóniában egy modern és ízig-vérig európai nagyváros épült ki, amely számtalan színes programmal és izgalmas hellyel ejti ámulatba az oda látogatókat.

3 nap és 2 éjszaka temérdek lehetőséget kínál nektek, hogy megismerjétek Közép-Európa gyöngyszemét, a filmkészítők kedvenc városát, a legtöbb kozmopolita kedvelt célpontját! Ráadásul kuponunkkal nagy kedvezménnyel járhatjátok be a Száztornyú Várost!

Utazzatok Prágába a Diamond Deal kuponjával!

A '90-es évek és a vasfüggöny megszűnése után Prága villámléptű fejlődéssel meghódította egész Európát. Megtartva a történelmi hagyományait, s látnivalóit, ezek mellé felzárkóztatva a turistacsalogató szolgáltatások egész sorát, egy rendkívül emberbarát és kifejezetten élhető várossá vált.

A meseszép Prága évszaktól függetlenül lenyűgöző célpont mindenkinek, a DiamondDeal kuponjával pedig kedvezményes is!

Gazdag történelme miatt látnivalók sokaságát kínálja, s a várost alkotó negyedeknek is külön hangulata van, melyek miatt érdemes mindegyikbe ellátogatni. Az Óváros, az Újváros (a híres Vencel térrel), a Zsidónegyed és a Várnegyed persze nem csak a történelem iránt érdeklődőknek lesz feledhetetlen, hiszen Európa fontos kulturális központjaként több száz színház, galéria és kiállítóterem várja az érdeklődőket, és a prágai utcák kulturális élete is kifejezetten mozgalmas minden évszakban, és szinte minden hétre jut egy világsztár vagy híres együttes, aki a városban ad koncertet.

A meseszép Prága évszaktól függetlenül lenyűgöző célpont mindenkinek, a DiamondDeal kuponjával pedig kedvezményes is!

És ne felejtsük el a sört sem, hiszen Prága a sörivók valóságos paradicsoma. Rengeteg kisebb-nagyobb kocsma, söröző található itt, melyekben valódi kincsekre bukkanhatnak a folyékony kenyér ínyencei. Kóstoljátok bátran a kézműves söröket, melyek között igazi gyöngyszemekre bukkanhat még az is, aki addig nem volt az arany nedű nagy kedvelője. Mellé pedig a kitűnő cseh konyha jellegzetes fogásaiból választhattok sörkorcsolyát. Csehországban a sörözés nem szokás, hanem szinte vallás, izgalmas és érdekes szokásokkal, melyeket érdemes megismernetek.

Prága az őszi-téli időszakban is számtalan lehetőséget és látnivalót kínál az oda látogatóknak, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!
 
Erre lehet alkalmatok az őszi-téli időszakban is, hiszen Prága nem csak nyáron kínál megannyi lehetőséget. A karácsonyi vásár december elejétől egészen február elejéig nyújtja az adventi időszakot, így az újévben oda látogatók is válogathatnak még a kézzel készített apróságok és ajándékok közül, s melegedhetnek kezükben egy bögre forralt borral, vagy az utcákról nyíló hangulatos kávézókba, éttermekbe betérve.

Bemutatkozik leendő szállásotok, a Hotel Aida****

Hotel Aida**** csendes helyen, a Vencel tértől 15 perc metrózásra fekszik. Ingyenes internettel, valamint síkképernyős TV-vel felszerelt, elegáns szobákkal várja vendégeit. Minden szoba tea- és kávéfőzővel, minibárral, síkképernyős televízióval, telefonnal, hajszárítóval, széffel, valamint elegáns, modern bútorokkal rendelkezik.

Látogassatok el a meseszép Prágába, és szálljatok meg a Hotel Aidában, a DiamondDeal kedvezményes kuponjával!

A szálloda a D8-as autópályáról könnyen megközelíthető. A 400 méterre található Kobylsy metróállomásról a Vencel tér 5 megállóra, Prága Holešovice és Letňany vásárközpontjai pedig 3 km-re találhatók. A szállodában bicikli is bérelhető, ha kerékpárral fedeznétek fel a csodálatos várost, vagy környékét.

A Hotel Aida minden vendéget kényelmes és modern szobákkal, valamint messzeföldön híres vendégszeretettel vár Prágában, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

A szálloda elhelyezkedését megnézheted és útvonaladat is megtervezheted ide kattintva!

Hotel Aida **** Kubišová 23, Prága 8, 182 00

GPS: 50 ° 7'14.581 "N, 14 ° 27'17.788" E

Prága az év minden időszakában izgalmas programokkal vár titeket! Csak vásároljatok kupont, és töltsetek el 3 varázslatos napot Európa egyik gyöngyszemében a DiamondDeal és a Szallodavoucher jóvoltából nagy kedvezménnyel!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodról is, vásárolj bárhol, bármikor kényelmesen.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu