Pipa a bakancslistádon: motoros sárkányrepülő tesztrepülés elméleti oktatással

  • Ha szereted az extrém sportokat, a sárkányrepülőzés igazi adrenalinfröccs lesz számodra!
  • A 20 perces repülés mellett, egy rövid elméleti oktatást is kapsz profi oktatótól.
  • Kedvezményes DD kuponáron, már 17.990 Ft-tól! Több kuponnal a levegőben való tartózkodás ideje meghosszabbítható, vagy egymás után többen is kipróbálhatjátok a repülést.
Csak a mai napon:
17.990Ft
19.900 Ft kuponár helyett
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
49% kedvezmény
Ma -10% extra kedvezménnyel!
35.000 Ft
49%
17.010 Ft
-10%
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.07.13. - 2020.10.13

sárkányrepülés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Tesztrepülés oktató jelenlétében motoros sárkányrepülővel, 1 fő részére, 1 alkalommal.

A repülési idő 20 perc, melyet szintén 10 perces elméleti oktatás előz meg.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.07.13. - 2020.10.13 között

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a lefoglalt időpontot az időjárás befolyásolhatja! A szolgáltató rugalmasan kezeli, ha új időpont egyeztetése válik szükségessé. A kupon felhasználása hideg időben nem kényelmes, így főleg tavasszal indulnak meg a repülések.

  • A kupont kinyomtatva vidd magaddal a helyszínre is, a repülés napján.
  • Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre és adhat ajándékba.
  • Kiskorú utas esetén írásos szülői hozzájárulás szükséges, és az hogy a szülő végig ott legyen a repülés ideje alatt.
  • Maximum súlyhatár: 125 kg!

Bejelentkezés:

  • Előzetes bejelentkezés a +36-20/777-9913 számon lehetséges. Kérjük jelezd a telefonos egyeztetés során, hogyha a kuponod egy hónapon belüli lejáratú, ebben az esetben E-mailben mindenképpen küldd el a kuponkódodat.

Felárak, opciók

A repülésről GoPro kamerával filmet készítenek, amelyet felár ellenében letölthetsz, ehhez egy mobil HDD -t szükséges magaddal vinned.

További információk

A repülés irányát a szélirány függvényében a pilóta határozza meg, amennyiben konkrét elképzelésed van, akkor mindenképp jelezd a pilótának!

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás időpontja előtt legkésőbb 72 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra. 
Ez alól kivételt képez az az eset, amikor az időjárás miatt történik a szolgáltató által egy másik időpontadás.

Szolgáltatás helye
2092 Budakeszi Farkashegy, Budakeszi repülőtér
5 km-re az M1 autópálya 14-es kijáratától
Tombola nyereményjáték

sárkányrepülés kuponunk leírása

Csodáld Budapestet és környékét fentről, a magasból

Hogyha a repülésre gondolsz, már a tudat is felvillanyoz, hogy veled is megtörténhet? Akkor ott a helyed! Ha ezt a programot választod, olyan pilóta mellett teheted meg az első szárnypróbálgatásaidat, aki több mint 200 embert tanított meg repülni, és negyven éve repüléssel foglalkozik.

Próbáld ki a sárkányrepülőzést a Diamond Deal kuponjával!

Csodáld meg madártávlatból Budapestet és környékét, éld át azt az élményt, amire csak nagyon keveseknek van lehetőségük! Emelkedj fel profi pilóta segítségével egy motoros sárkányrepülővel és élvezd a repülés nyújtotta szabadság mámorító érzését!

Választható opciók

A tesztvezetésről

Ennél az opciónál te is kezedbe veheted az irányítást, az oktató jelenléte mellett. Azaz te is vezetheted a sárkányrepülőt! Bátorságoddal még egy extra adrenalinlöketet adhatsz az egész élménynek.

A repülést 10 perces földi előkészítés előzi meg, mely során megismerkedsz a sárkányrepülő a műszereivel és a kormánymozdulatokkal, oktatópilóta segítségével.

Miért kell kipróbálnod a sárkányrepülőzést?

Ha szereted az extrém sportokat, ezt is mindenképp ki kell próbálnod! A sárkányrepülőzéssel egy teljesen más nézőpontból láthatod meg a világot! Egy semmihez nem hasonlítható érzés, amit csak akkor tapasztalhatsz meg, ha már megélted!

Próbáld ki a sárkányrepülőzést a Diamond Deal kuponjával!

A mai felgyorsult világban egyre nagyobb teret nyer magának az élménykeresés, emiatt meleg szívvel ajánljuk meglepetésként különböző fontos eseményekre, mint például születésnap, névnap, más jeles események. Kalandvágyók előnyben, életre szóló élmény megszerzésének lehetősége adott.

A sárkányrepülőzés fantasztikus élményt nyújt, olyan mintha a levegőben motoroznál. Ha úgy érzed, hogy a ‘bakancslistádon’ van még jó néhány extrém dolog, amit ki kell próbálnod az életben, és a sárkányrepülőzés is közéjük tartozik, akkor itt a lehetőség, hogy kedvező áron kipróbáld egy tapasztalt pilóta segítségével!

A sárkányrepülőzés garantáltan az egyik legeredetibb dolog, amivel életre szóló élményt szerezhetsz akár magadnak, akár egy megajándékozottnak.

Próbáld ki a sárkányrepülőzést a Diamond Deal kuponjával!

Figyelem! Ha egyszer kipróbáltad, nagy eséllyel szeretnél majd újra „madárnak lenni”. Szeretettel vár téged a NIMBUS Repülőklub!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu