Perfect effect kombi! - Komplex bőrápolási élmény, életteli arcbőr tűszúrás nélkül 4 kezeléssel

4/5Magic Touch Beauty Room | Budapest, XIII. ker.
  • Engedd, hogy a stressz és az élet nyomai eltűnjenek az arcbőrödről egy komplex arckezelési csomaggal, ahol a főszerepben a rádiófrekvencia, a masszázs és a hatóanyagok kombinációja áll.
  • A kezelés hatására másnap reggel úgy ébredsz majd, mintha teljesen újjászülettél volna. Érezd, ahogy az arcbőröd visszanyeri feszességét, és a tükörből egy üde, fiatalos arc néz vissza rád.
  • Válaszd kuponunkat és a XIII. kerületben található Magic Touch Beauty Room szalont, ahol sok szeretettel várnak téged.
Ár:14.500Ft22.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
35% kedvezmény
22.000 Ft
35%
7.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2024.03.23. - 2024.06.24

Arckezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

  • 1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy arckezelési csomag.
  • Kezelési idő: 60-70 perc, bőrtípustól függően. Amennyiben problémásabb vagy dehidratáltabb a bőröd, több idő szükséges a kezelésre.

Arckezelés tartalma: 

  • Anti-aging, ránctalanító-feszesítő vagy vitaminos tápláló arckezelés rádiófrekvenciával: Az izom feszesebbé válik, ezáltal a ráncok fokozatosan eltűnnek, a bőr öregedése csökken, rugalmassága visszaáll
  • Bio arckezelés: Pozitív és negatív mikroáram aktivációs energia megnyitja a bőrsejteket, melynek hatására bekövetkezik a fibroblasztok által termelt kollagén gyors szintézise, a rugalmas bőr visszanyeri eredeti tömörségét
  • Japán arc és dekoltázs masszázs: Szépítő és ránctalanító hatása mellett még a stresszoldásban is komoly szerepet játszik ami által gyorsan elérhető egy ellazult stressztől mentes állapot
  • Arc és dekoltázs pakolás/maszk
  • Választható hatóanyagok: Hialuron, kollagén, botox, Q10

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.23. - 2024.06.24 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36/30-083-2054-es telefonszámon vagy a magictouch.bp13@gmail.com e-mail címen érvényes kuponkódod megadásával.

A szolgáltató új vendégeknek szeretne kedveskedni ezzel az ajánlattal, ezért 1 fő egyszer vásárolhat saját részre kupont és egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponos áron.

Ellenjavallatok:  fertőző betegség, megfázás, lázas állapot esetén, arcon lévő nyílt seb esetén, pacemakerrel rendelkező vendégeknél, daganatos megbetegedés esetén, fertőző bőrbetegség esetén.

További információk

  • Rádiófrekvencia lényege: A ránctalanító, feszesítő és tápláló kezelés fájdalommentes hidratáló hatású. Egyszerű, és biztonságos- nincs felépülési idő, a lényege, hogy a rádiófrekvencia 3 pólus között áramlik, a kollagén rostokat összehúzódnak és megfeszítik a körülöttük lévő bőrt, hosszú távon a kollagén képződés is beindul.

Kezelés előnyei:

  • Az eljárás segít a kollagén sejteket aktiválni, így beindul a bőrfeszesítő folyamat.
  • Már egy alkalom is látványos változást eredményez.
  • A ráncok mélysége csökken, a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz.
  • Nők és férfiak egyaránt igénybe vehetik a szolgáltatást
  • Kisimítja és feltölti a ráncokat, ösztönzi a kollagéntermelést,
  • A bőr szerkezete rugalmassá és teltté, feszesebbé bársonyosan puhává váli
  • Feltölt, vitalizál, frissít, feszesít egyedülálló természetes ragyogást biztosít a bőrnek.

Lemondási feltételek

Időpont módosítás és lemondás legalább 24 órával a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. 

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1135 Budapest, Kisgömb utca 11
Fsz 6-7
★★★★★
★★★★★
"Jól éreztem magam,"
Pintér Tamara

Videó

Arckezelés kuponunk leírása

Teljeskörű arcszépítő csomag!

Itt az ideje, hogy átéld újra a feszes bőr érzését egy olyan kezelésnek köszönhetően, ami sokrétűen ápolja arcbőröd! Válts hatékony megoldásra és feküdj szakértő kezek alá a Magic Touch Beauty Room szalonban.

Ránctalanító vagy vitaminos rádiófrekvenciás arckezelés

Látványos eredmények már az első alkalom után! Ezt a fájdalommentes, hidratáló hatású kezelést mindenkinek ajánljuk. A rádiófrekvencia segítségével aktiváljuk a kollagén sejteket, így nemcsak azonnali feszességet érünk el, de hosszú távon is ösztönözzük a kollagén képződést. A kezelés nemcsak a ráncok mélységét csökkenti, hanem a bőrt is feszesebbé, rugalmasabbá varázsolja. Választható hatóanyagok: hialuron, kollagén, botox, Q10.

Bio arckezelés

A fiatalító hatás növeléséhez: a pozitív és negatív mikroáram aktivációs energia megnyitja a bőrsejteket, melynek hatására bekövetkezik a fibroblasztok által termelt kollagén gyors szintézise, a rugalmas bőr visszanyeri eredeti tömörségét, a bőrön keresztül izomstimuláció történik, az izom feszesebbé válik, ezáltal a ráncok fokozatosan eltűnnek, a bőr öregedése csökken, rugalmassága visszaáll.

Japán Arc és Dekoltázs Masszázs:

Engedd, hogy a japán bőrápolási titkok ellazítsanak és megfiatalítsanak! Ez a szépítő és ránctalanító masszázs nemcsak a bőrt, hanem a lelket is kényezteti. A technika ötvözi a simító, lazító és bőrfeszesítő fogásokat, így stresszoldó hatásával gyorsan elérhető az ellazult, stressztől mentes állapot.

Arc és Dekoltázs Pakolás/Maszk

Záróakkordként egy pakolás vagy maszk, mely táplálja, hidratálja és revitalizálja a bőrt, biztosítva egyedülállóan természetes ragyogását.

Miért válaszd ezt az arckezelés csomagot?

A kezelés mélyen hat a bőrsejtekre, aktiválva ezzel a kollagén termelését, ami beindítja a bőrfeszesítő folyamatot. Már az első kezelés után látványos változások figyelhetők meg, ahol a ráncok mélysége csökken, és a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz. Ez a korszerű eljárás nem csak a nőknek szól - férfiak is bátran igénybe vehetik, hogy újra fiatalosan és frissen érezzék magukat.

A kezelés kisimítja és feltölti a ráncokat, miközben ösztönzi a kollagéntermelést. Ennek köszönhetően a bőr szerkezete nemcsak rugalmassá válik, de teltté is. És nemcsak feszesebbé, hanem bársonyosan puhává is változik. Ezen túlmenően, a kezelés nem csupán a bőrt feltölti, vitalizálja és frissíti, hanem egyedülálló természetes ragyogást is kölcsönöz a bőrnek, amely a szépség és egészség tökéletes harmóniáját sugallja.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Prémium stresszoldó 90 perces jázmin-vanília páros masszázs + 2 óra wellness + ajándék pezsgő, csoki
28.790 Ft kupon ár helyett MA csak 25.890 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu