Pedikűr, profi ápolás, géllakkozás a szép lábakért és talpmasszázs a kényeztetésért!

Démon Szalon | Budapest, VI. ker.
A lábaid ki vannak szolgáltatva akaratodnak, és naponta több kilométeren át cipelik teljes súlyodat. Bőrkeményedés, megviselt sarkak, fájós talpak jelezhetik, ha ideje egy kis törődésnek. Kényeztesd hát most lábaidat egy profi pedikűrrel és szépítsd meg a tartós és színpompás géllakkal a Démon Szalonban (VI. kerület)! Ehhez csak kupont kell vásárolnod, most csupán 2.300 Ft-ért!
Ár:2.300Ft9.800 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
77% kedvezmény
9.800 Ft
77%
7.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.09.03. - 2016.11.23

Kuponunk fontos tudnivalói

  • Az ajánlat tartalmazza a láb szakszerű ápolását, pedikűröztetését, a köröm formázást, kényeztető és relaxáló talpmasszázst, valamint egy tartós gél lakkozást is.
  • A kényeztető pedikűrös procedúra, és a hidratáló krémmel történő masszázs  után a gél lakkozás ékesíteni fogja a lábkörmeidet.
  • A gél lakk egy tartós zselés anyag, ami ellenálló, nem kopik és akár 4-6 hétig is esztétikus látványt nyújt a lábkörmeiden.
  • A talpmasszázs nem csak lábaidat, de téged is felfrissít!
  • A gél lakkozást kérheted egy színben,vagy francia változatban is.
  • A kupont 2016. november 23-ig válthatod be.
  • Az ápolás mellé konzultáció is jár, és megtudhatod, mivel javíthatod a lábaid állapotát, hogyan szüntetheted meg a fennálló problémákat.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges  telefonon.
  • Kérjük, a kupont kinyomtatva hozd magaddal, mert az üzletben nincs nyomtató!
  • Egy személy korlátlan számú kupont vásárolhat magának, és ugyanígy nincs korlátozva az ajándékba vásárolható kuponok száma.
  • Jelen ajánlat nem vonható össze semmilyen más akcióval.
  • Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük a pontos érkezést, mert a következő pontosan érkező vendéget nem áll módunkban megváratni.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 8-20-ig
Szolgáltatás helye
1062 Budapest, Aradi utca 41.
A nyugati pályaudvartól 10 percre

Kuponunk leírása

A lábunk számos terhelésnek van kitéve, akár a fejlődési-és élet szakaszokat (pl.: tinédzser-kor), súlyváltozást (pl.: várandósság), sportolást, kényelmetlen cipők, vagy akár a kor előrehaladtával sajnos együtt járó boltozati süllyedéseket (pl.:lúdtalp) tekintjük.

Sokszor bele sem gondolunk, hogy a talpon létrejött bőrkeményedések fájdalmas kihatással lehetnek térdeinkre, csípőnkre, gerincünkre, - a reflexpontokról már nem is beszélve, melyek így fokozott nyomás alá kerülnek. A tartásbeli deformitások pedig a talpon tükröződnek.

Hajlamosak vagyunk arra, hogy lábunkkal csak a „látványos” időszakban foglalkozunk, vagyis nyáron. Ez elég nagy hiba, mert a zárt cipők talán elrejtik a lábunkat, de nem oldják meg a fennálló problémákat. Nincs annál rosszabb, mint az elhanyagolt lábak és körmök látványa. Irány a profi szakember, vagyis a pedikűrös!

Add ajándékba, mert minden nő megérdemli a kényeztetést! Ne feledd, hogy a lábaid rendkívüli szolgálatot tesznek neked minden nap, így nem csupán nyáron fontos az ápolásuk. A lábkörmeid esztétikus látványa pedig mindig fontos, hiszen Kedvesed minden este melléd bújik. De ha lábad ápolt, puha, sérüléstől mentes, a körmödön pedig ott ékeskedik a tartós, ellenálló és szép gél lakk, ami akár 6 hétig is tökéletes látványt nyújthat, akkor nem lehet baj!

manikűr, pedikűr

Most egy klikkeléssel Tiéd lehet a DiamondDeal újabb kedvezménye, ahol 9.800 Ft helyett most 66%-ot spórolhatsz és 2.300 Ft-ért kaphatsz szakszerű pedikűrös kezelést masszázzsal és utána egy ékesítő, tartós gél lakkozást a lábkörmeidre, akár francia változatban is. Mindezt egy kellemes környezetben, ahol kedves és rendkívül jól képzett csapat fogad. Csak vedd meg a kupont és jelentkezz be a Démon Szépségstúdióba és kényeztesd lábaidat!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon, és legyél te is a gyémánt tagja közösségünknek, hiszen már közel 300.000-en minket választottak! Lájk :)

 

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu