Párkapcsolati rituálé a szerelem befogadására lábpezsgőfürdővel, csokis testradírral, meditációval

Lelki-Testi Harmónia (r) | Budapest, III. ker.
Fogadd be könnyedén a szerelmet! Ebben nyújt segítséget a Lelki-Testi Harmónia (III. kerület és XIII. kerület) párkapcsolati rituáléja. Lábpezsgőfürdő és csokoládés testradír tesz az ellazulásodért és megtisztulásodért, majd párkapcsolati meditációval szabadulhatsz meg a szerelem útjában álló gátló tényezőktől. Hárítsd el az akadályokat boldogságod elől, és vásárolj kupont csupán 6.900 Ft-ért!
Ár:6.900Ft15.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
54% kedvezmény
15.000 Ft
54%
8.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.10. - 2016.05.27

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal párkapcsolati rituálén vehetsz részt.
  • Megszabadulhatsz a tudatalatti gátló tényezőktől és a korábbi kapcsolatok által okozott sérülésektől, melyek a szerelmi boldogságod beteljesülése előtt állnak.
  • A szerelem nem kerül el, ha megnyitod magadat a boldogság előtt!
  • A rituálé részei:
    • 10 perc rózsás lábpezsgőfürdő
    • 20 perc csokoládés testradír
    • 40 perc párkapcsolati meditáció
    • 10 perc access bars kezelés a változás véglegesítésre
    • egy pohár pezsgő vagy forró csokoládé
  • A rituálé kb. 90 perces.
  • A kupon 2016.05.27-ig használható fel, előzetes időpont egyeztetés alapján.
  • Időpont egyeztetéséhez keresd Borlói Anitát a +36-30/599-9829 telefonszámon.
  • Telefonos egyeztetés alapján, igény esetén a szolgáltatás kérhető a 1136 Budapest, Tátra u. 5/b. címen is.
  • Pszichiátriai és mentális betegségekben, illetve az ítélőképességet egyéb módon befolyásoló betegségekben szenvedők, valamint tudatmódosító szereket - pl. drogokat, alkoholt, nyugtatókat - rendszeresen alkalmazók nem vehetik igénybe a szolgáltatást.
  • Bármennyi kupon vásárolható, ajándékba is megvehető!
  • Időpont lemondás és módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges. Ellenkező esetben sajnos az alkalom teljesítettnek minősül. Kérjük a pontos érkezést, hiszen a következő vendéget nem áll módunkban megváratni. Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidül. Megértéseteket köszönjük!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
szombat, vasárnap 9-18
Szolgáltatás helye
1031 Budapest, Monostori út 8.

Kuponunk leírása

Itt a tavasz, és mivel ilyenkor minden az újrakezdés és a szerelem körül forog, hajlamos vagy jobban belegondolni abba, hogy miért nem találod meg a szerelmet vagy éppen párkapcsolatodban mi nem működik és ennek mi lehet az oka. Mint sok más területen a szerelmi boldogulás terén is előfordulhat, hogy tudatalatti gátak tartják tőled távol az érzelmi kiteljesedést.

Viszont nem lehetetlen megszabadulni ezektől a gátló tényezőktől, egy párkapcsolati rituáléval, mely kellemes elegye a testi és lelki megtisztulásnak, meditációnak, és amelynek során leszámolhatsz minden tudatalatti akadállyal, mely befolyásol az érzelmi életed során.

A rituálé rózsaolajos lábpezsgőfürdővel kezdődik, s ez tökéletes ellazulást biztosít, amely nagyon fontos, hogy képes legyél megnyílni. Ezt követően csokoládés testradírozás során nem csak megtisztul bőröd, de a csokoládé nyugtató és stresszoldó hatásait is érezheted a bőrödön keresztül.

Miután megtisztultál és kellően ellazultál testben és lélekben, 40 perces meditáció következik, melynek révén kitisztulnak tudatalattidból a szülőktől hozott minták, blokkok, így akaratod ellenére nem eshetsz majd azokba a hibákba, amiket esetleg szüleid elkövettek. Megszabadulsz a korlátozó hitrendszerektől, az előző kapcsolatokból hozott sérülésektől, és megvizsgálhatod milyen más tudatalatti akadályok állnak a szerelem befogadása vagy párkapcsolatod kiteljesedése előtt. Ezt a belső utazást a szívcsakrára (szeretetközpontra), és a szakrális csakrára (szexualitás, intimitás központjára) adott deeksha energia (áldás) is segíti. Ezt követően access bars kezelés véglegesíti a hatásokat, majd pezsgő vagy forró csokoládé kortyolgatásával zárul a rituálé.

A párkapcsolati rituálén Borlói Anita vezet majd végig, aki 20 éves koráig nem hitt semmiben az anyagi világon túl, de miután a Pránanadi gyógyító és utaztató technika kigyógyította a nyugati orvostudomány által gyógyíthatatlannak bélyegzett migrénes rohamokból, a keleti orvoslás és meditáció tudománya felé fordította figyelmét. Életét arra tette fel, hogy mindig fejlődve segítsen és gyógyítson másokat, akik igénylik ezt.

Eddig nem sikerült megtalálnod életed párját, vagy jelenlegi kapcsolatodban akadnak megoldhatatlannak tűnő problémák? 1,5 órás párkapcsolati rituáléval megtisztíthatod magad a boldogságodat blokkoló tényezőktől, és a tudatalatti gátaktól megszabadulva beengedheted végre a szerelmet életedbe! Kattints és vásárolj kupont most!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu