Párkapcsolati meditáció egyedülállóknak, ha keresed még a szerelmet...

Lelki-Testi Harmónia (r) | Budapest, III. ker.
Ha még nem talált el Ámor nyila, vagy problémáid vannak párkapcsolatodban, ideje kis önvizsgálatot tartani, nehogy benned legyen a hiba, amiről nem is tudsz, de tudat alatt mindenben befolyásol. Most párkapcsolati meditáción szabadulhatsz meg a befolyásoló, gátló tényezőktől, és végre megnyílhatsz a szerelem előtt a Lelki-Testi Harmóniában (III. és XIII. kerület) csak vásárolj kupont 3.900 Ft-ért!
Ár:3.900Ft9.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
9.000 Ft
57%
5.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.03.11. - 2016.05.27

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma párkapcsolati meditáció egyedülállóknak.
  • Számolj le a boldog párkapcsolatod útjában álló tudatalatti akadályokkal, gátakkal, és nyisd meg magad a mindent elsöprő szerelem előtt!
  • A párkapcsolati meditáció kb. 60 perc.
  • A kupon 2016. május 27-ig használható fel, előzetes időpont egyeztetés alapján.
  • Időpont egyeztetéséhez keresd Borlói Anitát a +36-30/599-9829 telefonszámon.
  • Telefonos egyeztetés alapján, igény esetén a szolgáltatás kérhető a 1136 Budapest, Tátra u. 5/b. címen is.
  • Pszichiátriai és mentális betegségekben, illetve az ítélőképességet egyéb módon befolyásoló betegségekben szenvedők, valamint tudatmódosító szereket - pl. drogokat, alkoholt, nyugtatókat - rendszeresen alkalmazók nem vehetik igénybe a szolgáltatást.
  • Bármennyi kupon vásárolható saját célra, és ajándékba is egyaránt!
  • Időpont lemondás és módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges. Ellenkező esetben sajnos az alkalom teljesítettnek minősül. Kérjük a pontos érkezést, hiszen a következő vendéget nem áll módunkban megváratni. Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidül. Megértéseteket köszönjük!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
szombat, vasárnap 9-18
Szolgáltatás helye
1031 Budapest, Monostori út 8.

Kuponunk leírása

Egyedülállóknak rendkívül nyomasztó lehet az egyedül lét, hiszen itt a tavasz az újrakezdés, minden a szerelemről szól. De ne süppedj bele a depresszióba, inkább próbálj utánajárni, hogy mi akadályoz abban, hogy megtaláld a boldogságot! Hiszen a külvilág mindig a belső tükre: minden problémára ott van benned a megoldás, minden kérdésre ott a válasz is, így az is rajtad múlik, hogy boldog párkapcsolatban élsz-e vagy sem.

Keresd meg a gátjaidat, és számolj le velük párkapcsolati meditációval!

Az ember társas lény, de számtalan tényező akadályozhatja, hogy megtaláld életed párját. Ezek blokkolják a szerelembe esés képességét, vagy problémákat okoznak párkapcsolatodban is, így rendkívül fontos, hogy felismerd ezeket, és tegyél ellenük. Erre tökéletes a párkapcsolati meditáció, ahol leszámolhatsz olyan gátakkal, mint pl. a tudatalatti szülői minták, azaz az anya-apa kapcsolatában látott dolgok önkéntelen követése, az előző kapcsolatokból hozott sérülések, vagy a társadalmi konvenciók, elvárások.

Miből áll maga a meditáció?

A 60 perces meditáció során elsőként deeksha energiát (áldást) kapsz a szívcsakrára (ez a szeretetközpont), és a szakrális csakrára (a szexuális energia központjára), majd megtisztulhatsz a tudatalatti szülői mintáktól, hogy ne ess ugyanazokba a hibákba, amiket szüleid elkövettek, megszabadulhatsz  a korlátozó hitrendszerektől, elvárásoktól, de még az előző kapcsolataidból örökölt sérülésektől is. Ha ezektől megszabadultál, megnyithatod magadat a kívánt párkapcsolat előtt, és beteljesedhet szerelmed!

Ha eddig még nem találtad volna meg életed párját, vagy van kapcsolatod, de problémák terhelik, segíthet az 1 órás párkapcsolati meditáció! Leszámolhatsz minden akadállyal, melyek utadat állják a boldogsághoz vezető úton és beengedheted végre a szerelmet életedbe! Kattints és vásárolj kupont most!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu