Ombre vagy Balayage hajfestés vagy klasszikus melír ajándék SteamPod hajregenerálással a Belvárosban

2,7/5Lara Style | Budapest, V. ker.

Ha meguntad frizurád színét, ne törődj bele: próbálj ki egy új, különleges hajszínt!

Hajvég felé színváltó Ombre? Napcsókolta hatású Balayage? Vagy a klasszikus melírcsíkok jönnének be? Kuponunkkal bármelyiket megvalósíthatod!

Vásárolj most kupont, és a belvárosi Lara Style-ban nagy kedvezménnyel készül el hajfestésed, és ajándékként még SteamPod hajregeneráló kezelést is kapsz, hogy igazán tökéletes legyen a frizurád!

Ár:12.500Ft25.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
25.000 Ft
50%
12.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.05.10. - 2023.08.10

hajfestés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Ombre vagy Balayage hajfestés vagy klasszikus melír ajándék SteamPod hajregenerálással 2-3 órában, azaz:

  • Ombre, Balayage vagy klasszikus melírozás,
  • hajmosás,
  • szárítás
  • keratinos hajápolás
  • ajándék L'Oréal SteamPod hajszerkezet regeneráló, javító kezelés
 Az ajanlat nem tartalmaz tőfestest vagy teljes festest. Jelentősebb színmodositás eseten egyeztess a szolgáltatóval a lehetőségekről. 
 

Itt az idő, hogy új hajszínnel tündökölj! Csak válaszd ki, hogy melyik technikával szeretnéd a hajfestést, a többit profi fodrászod megoldja, s ajándékba még ajándék SteamPod kezelést is kapsz, ami nem csupán egyenesíti a hajat, közben táplálja regenerálja, és újra simává és puhává teszi a hajszálakat, s megszabadít a töredezett hajvégektől is.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.05.10. - 2023.08.10 között

  • Kérjük, hogy bejelentkezés során jelezd, ha hajszíned fekete vagy sötétre festett, vagy ha póthajjal rendelkezel.
  • Ha a kívánt hajszín eléréséhez színeltávolítás vagy szőkítés szükséges, a teljes kezelésre több idő kell. Az extra hajszínek nem tartós festékek, ezért az is szőkítéssel jár.

Bejelentkezés

Bejelentkezéshez hívd a +36-70/593-4784 telefonszámot, vagy írj a szolgáltatónak Viberen, facebook üzenetben a kuponkódod megadásával.

A nyitva tartás a bejelentkezésekhez igazodik.

A szolgáltató ezen kedvezményével az új vásárlóinak szeretne kedveskedni, mindenki egyszer vehet részt kuponnal a kezelésen.

Megközelítés

A szalon jól megközelíthető helyen található a belváros szívében, 2 és 3 metrótól pár perc setával elérhető. Parkolás az utcán vagy a környék parkolóházaiban lehetséges.

Felárak, opciók

A színeltávolítás vagy szőkítés felárral jár, amit hajhossz és hajmennyiség alapján számol ki a szolgáltató a helyszínen.

Lemondási feltételek

Foglalt időpontod módosítására vagy lemondására legkésőbb 48 órával az adott időpont előtt van lehetőséged. Ha nem teszed, a kupon felhasználtnak minősül. Esetleg elajándékozhatod a kupont, és más felhasználhatja helyetted.

★★★★★
★★★★★
6 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 12:00-20:00
Szolgáltatás helye
1052 Budapest, Párizsi utca 3.

Lara Style értékelése

★★★★★
★★★★★
"Nagyon színvonalas volt a szolgáltatás, kedves, nyugodt légkörű hely."
Schmelhaus Edit

hajfestés kuponunk leírása

Ha változtatnál hajszíneden...

De semmiképp nem szeretnél teljes hajfejtést, akkor az Ombre, Balayage, klasszikus melír hármast vedd fontolóra. Mind más stílus, más előnyökkel, de az biztos, hogy a legtöbb hajban remekül mutatnak. Ha már tudod, hogy mit szeretnél, csak kattints, és vásárolj kupont, hogy óriási kedvezménnyel készüljön el új frizurád, de ha még nem tudod, és szükséged van egy-két támpontra, csak olvass tovább!

Ombre, Balayage, klasszikus melír

A klasszikus melírral kezdjük, mert az előbbi két hajfestés is abból alakult ki az idők során. Ebben az esetben teljes hajtincseket fest be fodrászod a kívánt színre, ami lehet a hajszíneddel harmonizáló vagy akár teljesen elütő, extrém szín is, ha bevállalós vagy. Előnye, hogy a három festési technika közül talán ez készül el a legkönnyebben, hátránya, hogy figyelned kell majd a lenövésre.

Az Ombre (francia szó, jelentése árnyék) technikánál csak a hajvégek kerülnek befestésre, rövidebb, élesebb átmenettel. Alap változata, mikor sötétebb haj a végei felé világosodik, mintha kiszívta volna a nap. Már évek óta hódít, de még mindig nagyon divatos. Óriási előnye, hogy nem kell figyelned a lenövésre, valamint ügyesen elkészítve tökéletesen természetes hatást kelt.

A Balayage egy francia szó, mely seprést jelent, utalva a hajfestés sepregetéshez hasonló kézmozdulataira. A hajfestési technika különlegessége a szabadkezes festés, valamint az, hogy rengeteg kis tincs kerül festésre, váltakozva a fejtetőtől a hajvégekig, így garantálva megannyi árnyalat játékát a hajban, és az igazi napszívta hatást. Előnye, hogy a lenövéssel itt sem kell foglalkoznod, akár 10-12 hétig is tökéletes marad frizurád színe.

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: L'Oréal SteamPod hajregeneráló kezelés!

A választott hajfestés, mosás, szárítás és keratinos hajápolás mellé ajándékként L'Oréal SteamPod gőzös hajregenerálást is kapsz. A SteamPod tulajdonképpen egy hajvasaló, de hajadat nem csupán egyenessé teszi, hanem közben mélyen táplálja és újjáépíti a hajszálakat, így eltűnnek a töredezett hajvégek, és a haj visszanyeri egészséges állapotát, simaságát, rugalmasságát, és könnyen kezelhető lesz.

Bármelyiket is választod, abban biztos lehetsz, hogy profi fodrászod tökéletesen megvalósítja elképzeléseidet, ha pedig kicsit tanácstalan lennél a színeket és összhatást illetően, készségesen segít neked. Vásárolj kupont most, és színezd újra frizurádat óriási kedvezménnyel!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu