Ombre, melír vagy egyszínű hajfestés, hajvágás, ultrahangos és infra hajgyógyítás a csodás hajért!

Angel Face Szépségszalon | Budapest, XIII. ker.
Meguntad hajad régi színét? Akár az ombrét, a melírt vagy az egyszínű haj festést választod, hajvágás és ultrahangos, infrafényes hajgyógyászat is vár az Angel Face Szépségszalonban (XIII. kerület)! Most 4.490 Ft-ért más színben és fazonban pompázhat a frizurád! Csak vásárolj kupont pár kattintással!
Ár:4.490Ft16.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
72% kedvezmény
16.000 Ft
72%
11.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.01.17. - 2017.04.12

ombre hajfestés kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon révén, szabadon választhatsz az ombre, a melír vagy az egyszínű hajfestés közül, (kizárólag az egyik választható!) ezen kívül hajvágás és ultrahangos-infrafényes hajgyógyászat is segíti hajad megújulását!
  • Az ombre és a melír különleges technikák, melyet jobb profi fodrászra bízni a tökéletes eredmény érdekében!
  • Az ombre festés révén hajvégeid felé kap más színt hajad, a melírozás révén pár hajtincsedet emelik ki más színnel.
  • Ha nem tudod eldönteni,hogy melyik opciót válaszd, kérd ki a fodrász véleményét, hiszen készséggel segít neked a legjobb frizurát kiválasztani.
  • Ajándékultrahangos és infrafényes hajgyógyászatban is részesítenek, így hajad igazi szépségében tündökölhet.
  • A festésnél, amennyiben nagyon eltérő színt szeretnél és előszőkítést igényel, a kupon ára ezt nem tartalmazza.
  • Az ajánlat maximum vállig érő ill. félhosszú hajra szól!
  • A kupon nem váltható be, amennyiben póthajjal rendelkezel!
  • A kupon 2017. április 12-ig váltható be, előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon Bíró Noémi fodrásszal.
  • A szalon könnyen megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel az M3-as vonalán, az Árpád híd megállótól 1 perc séta.
  • Tökéletes ajándék lehetőség minden nőnek. Egy kupont használhatsz fel saját részre.
  • Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával korábban történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük a pontos érkezést (egyeztetett időponthoz képest max. +- 10 perc), mert a következő pontosan érkező vendéget nem áll módunkban megváratni.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 10-18.
Szolgáltatás helye
1134 Budapest, Angyalföldi út 36.
A szalon könnyen megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel az M3-as vonalán, az Árpád híd megállótól 1 perc séta.

ombre hajfestés kuponunk leírása

A fodrász világ, egy kreatív szakma. Ma már számtalan frizura lehetőség adott, sőt még a hajfestésben is folyamatos újítások jönnek. Ilyen az ombre hajfestés őrület is, amely lehet egészen lágy átmenetű, vagy vad is. A melír és a hajfestés sem fog kimenni a divatból, hiszen minél több a lehetőség, annál könnyebben ki tudjuk majd választani, hogy melyik illik a legjobban az egyéniségünkhez.

Ombre hajfestés néhány évvel ezelőtt kezdett el teret hódítani, először Hollywoodban. Számtalan híresség haján láthatjuk ezt a stílust. Előnyei közé tartozik, hogy lehet egészen lágy átmenetet is festeni a hajba, így teljesen természetes hatású lesz. Itt nincs lenövés, csak színátmenet, ami úgy tűnhet, mintha a nap lágyította volna meg a hajvégeket. Bármilyen hajba nagyon mutatós, így egyenes, vagy göndör, rövid vagy hosszú, mindegyikben meg lehet valósítani. Aki vadabb, feltűnőbb frizurára vágyik, annak tökéletes megoldás lehet. Hiszen hihetetlen, hogy mennyire vad hajat lehet ebből kihozni. Garantált, hogy észreveszik a változást és az egyedi hajadat!

A melír tincses festést jelent, amely ma már számtalan technikával készülhet. Előnyei közé tartozik, hogy, itt is választhatunk egészen lágy tincseket, vagy egészen feltűnőt is. A tincsek különböző vastagságúak lehetnek, így kellőképpen kiemelik a frizuránkat. Amennyiben nem vagyunk az egész hajfestésének híve, a melír tökéletes megoldás, mert csak egy része van befestve a hajnak, így megmarad a természetes hajszínűnk is, de mégis kiemeli a frizuránkat.

A hajfestés nagy előnye, hogy kevesebb idő alatt elkészíthető, mint a melír, vagy az ombre. Tökéletes megoldás, ha már elkezdődött az őszülés és ezt szeretnénk teljes mértékben elfedni. Ha egyáltalán nem vagyunk elégedettek a saját hajszínűnkkel, akkor érdemes ezt választani.

Bármelyik opciót is kéred, hajadat még fazonra is vágják, így lesz egységes és tökéletes az összhatás!

A kezelés végén ultrahangos és infrafényes hajgyógyászatban részesítik a hajadat, hogy a megfelelő  ápolást kapja. A hajszálak regenerálódnak, a haj rugalmas és egészséges lesz tőle.

Az Angel Face Szépségszalon igényes környezetben vár Téged is! 

Bármelyik opciót is választod, egy új, divatos frizurát kapsz. Válassz szabadon az ombre, a melír, vagy az egyszínű hajfestés közül, melyhez most még vágás, ultrahangos és infrafényes gyógykezelés és szárítás is jár. Hajad teljes megújulásáért vásárolj kupont most!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon, és legyél te is a gyémánt tagja közösségünknek, hiszen már több, mint 300.000-en minket választottak! Lájk :)

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu