Nyirokmasszázs tanfolyam! Elméleti, gyakorlati oktatás vizsgával és tanúsítvánnyal!

Masszőr szakmához vonzódsz, netán tovább képeznéd magad? Itt egy kihagyhatatlan lehetőség egy nyirokmasszázs tanfolyam elvégzésére. Elmélet, gyakorlat és tanúsítvány, hogy igazi profi legyél a szakmádban! Sajátítsd el a továbbképzési lehetőséget most mindössze 17.990 Ft-ért. A képzést a Szentmihályi Egészségmegőrző és Oktatási központ biztosítja (XI.ker).
Ár:17.990Ft45.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
45.000 Ft
61%
27.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.02.21. - 2016.05.23

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal egy nyirokmasszázs tanfolyamon veszel részt: elméleti és gyakorlati oktatás, sikeres vizsga esetén a résztvevők Tanúsítványt kapnak.
  • A tanfolyam díja tartalmazza: a jegyzetet, a tanúsítványt, az elméleti és gyakorlati oktatás díját, tanfolyami kellékeket, vizsgadíjat!
  • A nyirokmasszázs olyan speciális masszázsfajta, mely gyengéd, ritmikus mozdulatokkal a vegetatív idegrendszerre kifejtett harmonizáló, nyugtató hatásának köszönhetően kellemesen ellazítja a testet. Megszünteti a szöveti nyirokpangást, elősegíti a sejtek és szövetek regenerálódását, megszünteti az anyagcsere zavarokat, csökkenti a gyulladást, támogatja a sebek gyógyulását, kiüríti az ödémákat, serkenti a méregtelenítést, aktiválja az immunrendszert.
  • A tanfolyam elvégzése ajánlott: masszőröknek, kozmetikusoknak, azoknak, akik családtagjaikat szeretnék ellazítani.
  • Az kupon 2016.05.23-ig váltható be, azaz eddig kell megkezdened a tanfolyamot!
  • Helyszín: 1111 Budapest, Karinthy F. 24. Félemelet 2.
  • A tanfolyamra előzetes beiratkozás szükséges, melyet Dr. Kemenyeczky Edit természetgyógyásznál tehetsz meg a +36 20/430-9999 -es számon. Időpontfoglalás módosítása kizárólag a tanfolyam kezdési napja előtt 1 héttel lehetséges!
  • A tanfolyam kezdési időpontjairól szintén a fenti elérhetőségeken érdeklődhetsz. 
  • Kényelmes ruhát, fürdőruhát, papucsot, 1 kicsi és 1 nagy méretű törölközőt mindenki hozzon magával!
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1111 Budapest, Karinthy F.24. Félemelet 2.

Videó

Kuponunk leírása

A nyirokmasszázs olyan speciális masszázsfajta, mely gyengéd, ritmikus mozdulatokkal a vegetatív idegrendszerre kifejtett harmonizáló, nyugtató hatásának köszönhetően kellemesen ellazítja a testet. Megszünteti a szöveti nyirokpangást, elősegíti a sejtek és szövetek regenerálódását, megszünteti az anyagcsere zavarokat, csökkenti a gyulladást, támogatja a sebek gyógyulását, kiüríti az ödémákat, serkenti a méregtelenítést, aktiválja az immunrendszert.

A módszer Dr. Emil Vodder, dán biológus fejlesztette ki, hosszas kutatása során. A nyirokkeringés az immunrendszerrel kapcsolódik össze leginkább, segíti a szervezet regenerációs képességét továbbá a szövetekből történő salakanyag nyirokelfolyást is.

Ajánlatos a rendszeres nyirokmasszázs, mivel alkalmazása erősíti az immunrendszert, illetve megszünteti a szöveti nyirokpangást, segíti a salakanyagok elszállítását így a sejtek életre kapnak és a szövetek regenerálódnak. Csökkenti a gyulladáskészséget, a meglévőeknek pedig segíti a gyógyulását továbbá a sebek gyógyulását is serkenti.

A nyirokmasszázs hatékony kezelési mód lehet legyengült immunrendszer, puffadás, székrekedés, fejfájás, migrén, ödémák megelőzésére, ízületi gyulladások kiegészítő kezelésére.

A tanfolyam tematikája:

  • a nyirokrendszer anatómiája
  • a nyirokmasszázs elmélete
  • a kezelés alapfogásai és alkalmazása
  • a kezelés menete
  • gyakorlati oktatás

A tanfolyam végén vizsgán teszed próbára tudásodat és ha sikeres vizsgát teszel, hivatalos tanúsítványt kapsz nyirokmasszázs szakmai végzettségedről. Ezzel akár fő- vagy mellékjövedelmet is szerezhetsz, ha ilyen irányú terveid lennének.

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 310.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu