Nyaralás Horvátországban! 6 nap/5 éjszaka 2 fő részére reggelivel a Gaspar Panzióban

  • 6 nap nyaralás 150 méterre a horvát tengerparttól, hogy hangzik?
  • Látogass el másodmagaddal a Gaspar Panzióba, mely Dalmácia északi részén található Biogradban
  • A Szallodavoucher.com és a DiamondDeal közös ajánlata révén, életed legjobb nyaralásán vehetsz részt, kedvezményes áron!
Ár:99.990Ft133.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
25% kedvezmény
133.000 Ft
25%
33.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.08.04. - 2018.08.30

Horvátországi nyaralás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

6 nap/5 éjszaka szállás 2 fő részére reggelivel a horvátországi Gaspar Panzióban az alábbiak szerint: 

  • 5 éjszaka 2 fő részére klimatizált standard szobában/apartmanban történő elhelyezéssel
  • 5 alkalommal bőséges svédasztalos reggeli 2 fő részére

Továbbá az ajánlat tartalmazza:

  • maximum 5 éves gyermekek ingyen elszállásolását,
  • Ingyenes parkolási lehetőséget, internet elérhetőséget,
  • Törölköző és ágynemű használatát,
  • idegenforgalmi adót,
  • végtakarítás díját.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.08.04. - 2018.08.30 között

A kupont 2018. augusztus 30-ig voucherre kell váltanod a http://regisztracio.szallodavoucher.com oldalon található űrlap kitöltésével. 

Bármennyi kupon vásárolható és ajándékozható a szabad helyek függvényében.

FONTOS! Foglalni csak a regisztrációt követően a partnerünktől emailben kapott voucherrel lehetséges, e nélkül a kupon nem érvényes! Az így kapott voucher 2018.09.15-ig érvényes a szabad helyek függvényében és szabadon átruházható.

Foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik az  info@gasparbiograd.hu email címen. 

Bejelentkezés: 14-22 óráig, Kijelentkezés: 10 óráig.

Háziállat nem vihető

Felárak, opciók

Szezon felárak:

  • 06.29-07.13 és 09.01-09.07-ig: 4 EUR/felnőtt/éj
  • 07.14-20, és 08.17-31-ig: 6 EUR/felnőtt/éj
  • 07.21-08.16-ig: 9 EUR/felnőtt/éj

Opcionális felár:

  • 6-11 éves korig: 12-17 EUR/gyerek/éj 

A felárak, banki átutalással fizetendőek a szállásadó részére a szoba lefoglalásakor.

Gyermekkedvezmény: 0-5 éves korig: ingyenes

További információk

A szálláshelyet a következő térképen megtalálod: https://tinyurl.com/y9zo6cth

Az utazást egyénileg szükséges megoldani. 

A panzió Biogradban, Zadar megyében, Budapesttől 650 km-re található, ahol magyarul is beszélő személyzet vár.

Lemondási feltételek

A visszaigazolt foglalást módosítani az utazás előtt legkésőbb egy héttel, lemondani az érkezés előtt 48 órával lehetséges, egyéb esetben a kupon felhasználtnak tekintendő.

Szolgáltatás helye
1145 Budapest, Szugló u. 54.

Horvátországi nyaralás kuponunk leírása

Élvezzétek hat napig a dalmát strandokat!

A legnépszerűbb turisztikai látványosság, vonzerő az épített kincseken felül mindig a vízpart, főleg ha tengerpartról van szó. Ha azt érzed, valamiért téged is mágnesként vonz a víz, egyik legközelebbi lehetőség Horvátországban tárt karokkal vár!

A településről

A horvátországi Zadar megyében található Biograd na Moru turisztikai központnak számít.

A város neve (Fehérvár a tengernél) arra utal, hogy a török idők előtt több fehér színű vár volt ezen a területen. Az ide látogatók élvezhetik a hosszú tengerparti promenádját, sétányát, valamint válogathatnak a számukra ideális homokos vagy aprók kavicsos strandok közül.

A strandkínálat miatt a családok kedvelt nyaralóhelyének számít ezen település.

Ha kellemes nyári, indiánnyári estéken hangulatos sétára vágyunk, természetesen megtehetjük, és kipróbálhatjuk a helyi ételkülönlegességeket az éttermekben. 

A környék kulturális és természeti látnivalókban bővelkedik, imént említetteken kívül a közelben elhelyezkedő, könnyen megközelíthető szigeteket is meglátogathatjuk.

Aktív és passzív kikapcsolódás szerelmeseinek egyaránt érdemes meglátogatniuk a környéket!

Strandok

Biograd közelében számos jól kiépített homokos tengerpartot találunk. Ezek a partok széltől jól védettek, mert a szemben fekvő Pasman-sziget, felfogja a viharos tengeri szeleket. Az egyik ilyen strand a Biograd déli határán található Soline strand. Itt szép nagy fenyőfák tövében, hosszan elnyúló, korszerűen kiépített homokos strandot találunk. 

Kisgyerekkel is nyugodtan válasszuk Biograd strandjait. Sok itt a homokos rész.

Ha nem lennének megfelelőek Biograd strandjai, üljünk fel a kompra és menjünk át a szemközti Pasman-szigetre. Itt Kraj településnél találunk homokos strandot.

Pašman-sziget

A Zadari szigetcsoport részét képezi, pontosan Biograd-dal szemben található. Biograd-ból átkompozhattok Tkon-ba. Tkon jellegzetes horvát halászfalu, melynek megszemlélése után 3 km-re Kraj településen találhattok homokos strandot, ahol a gyerekek kedvükre játszhatnak, ti pedig napozhattok, úszhattok. Persze, csak óvatosan, naptejet vigyetek magatokkal! Igazi aktív kikapcsolódás kicsinek és nagyoknak, akár egy egész nap eltöltésére alkalmas programlehetőség.

Hajós kirándulások

Igazi kuriózumként kóstolhattok bele olyan hajós túrákba, ahol kiköttök a tenger érintetlen öbleiben és ott megmártózhattok, a természet lágy ölén. Ilyen túrát magatoknak is szervezhettek egy-egy motorcsónak bérlésével.

Zadar

Zadar, horvát nevén Zára nevű település történelmi műemlékekkel gazdagítja nyaralásotokat, melyek mára renovált, szép állapotban vannak. Érdemes továbbá megvárnotok itt a Naplementét, valamint megcsodálni, ahogy a Holdfény táncol a vízen. Mindössze 30 km-re található Biograd-tól.

Kornati Nemzeti Park

A környék egyik legfontosabb látványossága a Zadari-szigetcsoporton túl fekvő, Kornati-szigetvilág. Biograd kikötőjében több helyen szerveznek ilyen kirándulásokat. Ha van kedvetek, vegyetek részt egy ilyen kiránduláson, a látvány önmagáért beszél!

A szálláshelyről

A Gaspar Panzió*** Biograd elit negyedében helyezkedik el, az ún. Kumenat városnegyedben. Újonnan átépített, mediterrán fenyőligetekkel övezett sétányon közelíthető meg a szálláshely. A panzióhoz legközelebb lévő strandot 150 méterre találjuk, mely aprókavicsos, és lassan mélyül.

A központi, városi strand kb. 800 méterre található, melyhez vezető tengerparti promenád mentén számos sportolási lehetőséggel is találkozhattok: tenisz, „beachball”, kosárlabda, foci. Estefelé pedig beülhettek egy jó kávázóba vagy a helyi diszkóban táncolhattok. 

A Gaspar Panzió*** 55 fő elhelyezésére alkalmas, az 5 teljesen felszerelt apartman, a 14 kétágyas és a 3 háromágyas szobák többségéből csodás kilátás nyílik a Pasman csatornára és a szigetre. A szobákban SAT TV, WIFI, található. A szobák egy részében található hűtőszekrény. A kisebbek az udvarban található játszóteret is igénybe vehetik. Ingyenes, biztonságos parkolási lehetőség a panzió területén biztosított.

A panzió éttermében, valamint a kerti teraszon tradicionális dalmát ételkülönlegességeket kóstolhattok meg, melyek helyi termelőktől származnak. A házigazda elkészít rendelésre olyan ételeket is, melyeket rendeltek tőle, például a tenger gyümölcseiből.

A panzió nagy előnye továbbá, hogy elkerülhetitek a szokásos, szombati turnusváltással járó csúcsforgalmat! Turnusaik péntektől péntekig tartanak! Érdemes tehát élni a lehetőséggel!

Az alábbi térképre kattintva tájékozódhattok a szállás pontos fekvéséről:

Vedd meg még ma a kupont és lepd meg vele magadat, szeretteidet!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu