Noni kapszula

Noniking Kft. | noniking.hu/hu/
Ár:10.150Ft16.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
37% kedvezmény
16.000 Ft
37%
5.850 Ft

Noni kapszula legfontosabb tudnivalók

A NONI támogatja az immunrendszert, amely erősíti a szervezet természetes ellenálló képességét a betegségekkel és fertőzésekkel szemben.

 A NONI egy kiváló antioxidáns, mely segít a szervezetnek megszabadulni a káros szabad gyököktől és növeli az energiaszintet. A NONI támogatja a megfelelő emésztést, ami azt jelenti, hogy segíti a tápanyagok jobb felszívódását a sejtek szintjén. Erősíti az anyagcsere-rendszert, amely  megnövekedett energiát és vitalitást nyújt.A hajnak és bőrnek egészséges ragyogást biztosít.Egyéb előnyök közé tartozik továbbá a szellemi frissesség, fokozott figyelem és nagyobb fizikai teljesítmény.

A növény minden részét alkalmazták a tradicionális orvoslásban. Az éretlen gyümölcsöt sóval összekeverve mély sebekre, csonttörésekre kötözték, az érett gyümölcsöt pedig tapaszként horzsolásokra és fekélyekre használták, meleg borogatásokként, leveleit belsőleg lázcsillapítóként, külsőleg fekélyek kezelésénél és köszvénynél alkalmazták.

De sikeresen használták a NONI-t magas vagy alacsony vérnyomás, ízületi gyulladás, gyomorfekély és szívbajok esetén is. A sült NONI-t pedig vérhas és asztma ellen ajánlották a tradicionális gyógyítók.

Összetevők: 100 % szárított Noni gyümölcs porítva zselatin kapszulában (A noni gyümölcs ( 30-40 C-on) leszárított darálékát, töltöttük lágy zselatin kapszulába.)

  • 60 db-os kiszerelés.

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Noniking Kft. felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Noniking Kft. a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Noniking Kft. információk

A Noniking Kft. kiemelkedő figyelmet szentel annak, hogy műtrágya és egyéb toxikus anyagok elkerülésével növekedjenek a zöldségeik. Trópusi gyümölcsük a NONI, pedig a gyönyörű Tahitiről származik. 30-40 C-on szárítják ki, hogy a vitaminokat és ásványanyagokat megőrizzék, csupán a vizet veszítsék el. Nagyjából 95%-át elveszítik a víztartalmuknak. Növényi kapszulába töltik, a finomra őrölt zöldségeket és gyümölcsöket, minden adalékanyagot, tartósítószert, vagy szintetikus összetevőt elkerülnek.

  • Csomagodat postai úton 2-3 munkanapon belül kiszállítják, postai úton.
  • Szállítási költség: 1.790 Ft
Forgalmazó:
Noniking Kft.
info@noniking.hu
+36-20/538-3854

Átvételi lehetőségek:

Házhozszállítás

1.790 Ft  (2-3 munkanap)