Női hajvágás, keratinos hajszerkezet újjáépítéssel, meleg búrás kezeléssel a Full Diamondban!

Full Diamond Szépségszalon | Budapest, VII. ker.
Szétnyíló hajvégek, töredezett, durva tapintású haj. Ismerős? Ha igen, próbáld ki a keratinos hajszerkezet újjáépítést meleg burás kezeléssel! A hajad, most ismét élettel teli és fénylő lehet! És hogy egészséges hajkoronádra tényleg büszke lehess, új frizurád is készülhet, mert hajadat is levágják a Full Diamond Szépségszalonban (a Keletinél), most csupán 2.790 Ft-ért!
Ár:2.790Ft9.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
71% kedvezmény
9.500 Ft
71%
6.710 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.03.16. - 2017.06.14

Kuponunk fontos tudnivalói

  • Az ajánlat egy komplex hajápoló csomagra jogosít fel, hátközépig érő haj esetében.
  • Tartalma:
    • hajmosás,
    • keratinos hajszerkezet újjáépítés,
    • meleg búrás kezelés,
    • hajvágás, szárítás,
    • fejmasszázs,
    • hajápolási szaktanácsadás
  • Ajánljuk mert a szépségszalonban egy egyedülálló és különösen hatékony, keratinkomplexes hajszerkezet újjáépítő kezelés vár rád, hogy frizurád egészségesebb és ragyogóbb legyen.
  • A meleg búrás utókezelés segít bejuttatni a hatóanyagos pakolást a haj szerkezetébe, a meleg gőz által, így a töredezett haj visszanyeri eredeti fényét, állapotát.
  • A csomag nem bontható részekre, egy alkalomra szól.
  • Hátközépig érőnél hosszabb hajra is igénybe veheted a szolgáltatást csupán 1.000 Ft felárért cserébe mely a helyszínen fizetendő.
  • A szalon könnyen megközelíthető, a Keleti pályaudvarhoz közel található, és akár szombaton is várják a szépülni vágyó vendégeket.
  • A kupon 2017. június 14-ig használható fel.
  • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a +36-70/422-8037-as számon.
  • Saját célra egy kupon használható fel, de bármennyi adható ajándékba és a megajándékozott is csak egy kupont használhat fel.
  • Kérünk, hogy a kinyomtatott kupont vidd magaddal és mutasd be a szolgáltatónak, vagy diktáld be a kuponkódod az előzetes telefonos időpont egyeztetéskor.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a legkésőbb 24 órával a foglalt időpont előtt lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől - péntekig: 11-18 óráig, szombaton 9-13 óráig
Szolgáltatás helye
1076 Budapest, Thököly út 17.

Kuponunk leírása

Szeretnél búcsút inteni a száraz, sprőd fürtöknek és a szálkás hajvégeknek?

Ha már egyetlen balzsam vagy pakolás sem segít, próbáld ki a Keratin komplexes hajszerkezet helyreállító kezelést és egyúttal vágass egy új, trendi frizurát a Full Diamond Szépségszalonban.

Mi is az a keratin? Tulajdonképpen a hajadat felépítő anyag. Ha nagy igénybevételnek van kitéve hajkoronád pl. a sok szárítás, festés, dauer miatt, vagy simán magától is gyenge vagy töredezett, akkor keratin pótlásra van szüksége. Lássuk, hogyan segíthetünk problémádon!

Full Diamond Szépségszalon, melegbúrás hajkezelés, keratinos hajkezelés, hajvágás, hajmosás, hajszárítás

Frissítsd fel igénybe vett hajadat, hogy újra ragyogó lehessen!

Erősítsd hajkoronádat, tedd lágyábbá, és selymesebbé a keratin erejével. A Full Diamond Szépségszalonban profi szakemberek veszik kezeik közé igénybe vett hajadat, így frizurád valósággal újjá születhet.

A keratin tehát egy természetes anyag, a bőrünk legkülső rétegében is megtalálható fehérje, de körmeinknek és hajunknak is kulcsfontosságú alkotóeleme. Éppen ezért tökéletes arra, hogy a roncsolt, fénytelen, töredezett haj szerkezetét újjáépítsük vele. Tökéletesen kitölti a hajszálak repedéseit, behatolva a haj belsejébe mélyen is regenerálja azokat. A haj ismét egészséges lesz és fénylő, ráadásul a keratin a külső hatásoktól is védi.

Unod a kezeletlen frizurádat és gyönyörű, fénylő, élettel teli hajra vágysz?

De ha már megújult szerkezetében a hajad, ne álljunk meg ennyinél: vágass új frizurát is! Hajvágás után szárítással nyeri el új formáját hajkoronád, és fazonjában felfrissülve, szerkezetében megújulva tényleg külsőd egyik éke lehet ismét!

Keratinos hajszerkezet újjáépítés, meleg burás kezeléssel, fejmasszázzsal és hajvágással, most kuponunk révén nagy kedvezménnyel elérhető a Full Diamond Szépségszalonban! Csak kattints, és vásárolj kupont most!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Spórolj és lájkold a DD-t a facebookon is, hiszen már több, mint 300.000-en rajonganak érte. Csatlakozz te is és értesülj elsőként a csillogó kedvezményekről, mert a rendkívűli kedvezményeket a DiamondDeal lecsiszolja neked! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu