Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

Nőgyógyászati, kismedencei gyulladás és fájdalom kivizsgálása XIII. kerületben!

Dr. Kósnai Diagnosztikai Központ | Budapest, XIII. ker.
Visszatérő nőgyógyászati problémákkal küszködsz? Akkor ezzel az ajánlattal a Dr. Kósnai Diagnosztikai Központban (XIII.ker.) végére járhatsz panaszaid eredetének. Ez az a szükséges plusz, ami nem sorolható a hét legkellemesebb eseményei közé, de mégis elengedhetetlen, hogy megőrizd egészséged. Vásárolj kupont mindössze 6.890 Ft-ért és már foglalhatod is az időpontot!
Ár:6.890Ft15.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
15.990 Ft
57%
9.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.12.09. - 2017.03.08

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kuponnal egy nőgyógyászati és kismedencei gyulladás és fájdalom kivizsgálásán veszel részt, amely az alábbiakat tartalmazza:
  • női nemi szervek vizsgálata,
  • emlő vizsgálat 33 ponton,
  • húgyúti szervek vizsgálata
  • konzultáció orvossal / humánbiológussal
  • Candida-teszt,
  • ételintolerancia teszt 40 allergénre
  • vastagbél vizsgálata
 • A vizsgálat mindenképp ajánlott ha visszatérő alhasi fájdalmaid vannak és halogattad a problémák jeleinek kivizsgálását.
 • Kihagyhatatlan alapos vizsgálat a „női bajok” ellen, ha ismerősek a következő tünetek, kellemetlen csípő vizelési érzés, viszkető, égő intim területek, görcsölő alhasi fájdalmak, menstruációs és hormonális zavarok.
 • A Dr. Voll-diagnosztikával végzett vizsgálat kifinomult műszere érzékeny a gyulladásokra, így az enyhébb, kezdeti folyamatokat is képes kimutatni, melyek más vizsgálati módszerekkel nem mutathatóak ki.
 • A kupont 2016. március 8-ig használhatod fel telefonos időpont egyeztetést követően.
 • Bejelentkezés és időpontfoglalás a +36-30/356-2177 számon a központ recepcióján H - P: 9:00 - 16:00 között az ötjegyű kuponkódod megadásával.
 • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül.
 • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal és a helyszínen mutasd be a szolgáltatónak vagy diktáld be a kuponkódodat az előzetes egyeztetés alkalmával.
 • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra, késést nem áll módunkban elfogadni!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 9:00-20:00-ig. Az egyes vizsgálatok rendelési ideje eltér, így ezzel kapcsolatosan kérje a recepciós segítségét.
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát u. 18. II. emelet
(7-es kapucsengő)

Kuponunk leírása

Állandó alhasi fájdalmak?
Kismedencei és nőgyógyászati problémák? 

Az alhasban állandóan vagy visszatérően jelen lévő fájdalmak sokszor évekig tartó problémát jelentenek. Gyakran hosszú ideig tartó, kimerítő kivizsgálásokat követően sem derül ki a probléma oka. Hátterében állhat nőgyógyászati vagy húgyúti probléma, de nem ritkán a bél alsó szakaszainak gyulladása a kiváltó. Célszerű ezért ezeket együtt vizsgálni.

nőgyógyászati és kismedencei gyulladás, női nemi szervek vizsgálata, ételintolerancia teszt, dr. Kósnai diagnosztika,

A kuponnal egy nőgyógyászati és kismedencei gyulladás és fájdalom kivizsgálásán veszel részt, amely az alábbi vizsgálatokat tartalmazza: 

 • konzultáció humánbiológusnál
 • Candida-teszt
 • ételintolerancia teszt 40 allergénre
 • emlő vizsgálata 33 ponton
 • vastagbél vizsgálata
 • húgyúti szervek vizsgálata
 • női nemi szervek vizsgálata

Ne nyugodj bele a fájdalomba!

A gyulladásos eredetű betegségek, mint amilyen az endometriosis vagy a petefészek gyulladás, valamint azok a betegségek, melyek pl. nyomást okozó hatásuk miatt a környezetük gyulladásához vezetnek (pl. myoma, PCO) Voll-vizsgálattal hamarabb észrevehetők lehetnek. A Voll-diagnosztikával végzett vizsgálat a gyulladásokra érzékeny, így az olyan enyhébb, kezdeti folyamatokat is képes kimutatni, amelyek egyéb vizsgálati módszerekkel még nem deríthetők fel. Ennek az az oka, hogy mivel a legtöbb gyulladás csak hosszabb fennállás után okoz olyan változást a szervekben, képalkotó vizsgálatokkal (UH, CT) csak a nagyobb mértékű károsodás jelei észrevehetők, a kezdetieké nem. Az elektrofiziologiai módszerek viszont a gyulladásnak már kezdetétől megjelenő elektromos változásokat mérik, így ilyen módszerrel a változás már azonnal megnyilvánulhat.

Tekintettel arra, hogy a krónikus bélgyulladások, de az egyéb szervek krónikus gyulladásainak hátterében is gyakran ételintolerancia áll, a vizsgálati csomag ételintolerancia tesztet is tartalmaz. Az élelmiszer fehérjék ellen (kóros esetben) létrejött antitestek a szervezet minden szövetében lerakódhatnak, azokban gyulladást váltva ki.

Voll-módszerről:

Vizsgálatainkat ún. Voll-módszerrel végezzük, melynek elve, hogy az élő sejtek, következésképpen a szervek, szövetek működése során nem csak kémiai, hanem fizikai változások is zajlanak, melyek megfelelő vizsgálómódszerek segítségével láthatóvá tehetők. 
Ilyen mérések végezhetők bizonyos elektromágneses elven működő készülékek segítségével, mint amilyen az ún Voll diagnosztikai rendszer is. Az adott szövet/szerv elektromos ingerlése során keletkezett elektromos változások mérhetők, és információt adnak a szervek működéséről. Mivel az energetikai zavarok hamarabb megjelennek, mint a kémiai változások, ezért a működési rendellenességek hamarabb észrevehetők ilyen módon.

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 15% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

60 perces Kókuszolajos Svédmasszázs - Feltöltődés és relaxálás a XV. kerületben!
3.750 Ft kupon ár helyett MA csak 3.190 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu