Nincs több kosz! Teljeskörű nagytakarítás 100m2-ig kiszállási díj nélkül!

Pucol-Takarít | Budapest, VII. ker.
Szalad az egész lakás? Netán az irodádra férne rá egy alapos tisztítás? Úgy érzed képtelenség egyedül végezni a sok feladattal? Igazad van, de ne aggódj, mi segítünk! Bízd a piszkos munkát profi brigádra, akik most tisztává varázsolják irodádat, lakásodat. Teljeskörű nagytakarítás, kiszállási díj nélkül 100 m2-ig, ablaktisztítással. Vedd meg kuponnal most csupán 11.900 Ft-ért!
Ár:11.900Ft30.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
30.000 Ft
61%
18.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.19. - 2016.04.30

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon egy teljes körű, nagytakarítást tartalmaz maximum 100 m2-es nagyságú lakásra.
  • Ha ennél nagyobb lakásba hívod a brigádot, akkor 300 Ft/nm felárat kell fizetned a helyszínen.
  • A megvásárolt kupont 2016.április 30-ig tudod felhasználni. 
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is!
  • Előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon, hétköznap 18 óra után a +36-70/247-5820 vagy a +36-70/241-4668-as telefonszámokon. 
  • A kupon nem használható fel a felújítás, vagy festés utáni nagytakarításhoz.
  • A kupon tartalmazza a kiszállás díját is, viszont ahol fizetős a parkolás, ott a megrendelőnek kell biztosítani a parkolási költséget. Budapesten kívül 1000 Ft/10 km háztól-házig számítva a távolságot.
  • Magas szekrénytetők tisztításánál, fontos, hogy legyenek üresek a takarításnál.
  • Ha szeretnéd, hogy a bútorok is ragyogjanak kérd a kárpittisztítást vagy a gőztisztítást.
  • A kupon tartalmazza a takarító felszerelést és a tisztítószereket is.
  • Bőr ülőgarnitúra tisztítása nem részei a szolgálatatásnak ezek felárral rendelhetők!
  • Az előjegyzett időpont lemondására, vagy módosítására az előjegyzett időpont előtt legkésőbb 24 órával van lehetőség!
  • A le nem mondott időpont, vagy a határidőben fel nem használt kupon teljesített szolgáltatásnak minősül!
  • A nagyon elhanyagolt, erősen szennyezett ingatlan esetén, felárat számítanak fel!
Szolgáltatás helye
1071 Budapest, Dembinszky u. 8.

Kuponunk leírása

Spórolj időt és energiát és bízd profi csapatra ingatlanod vagy irodád tisztaságát!

Úgy érzed nincs elég időd és energiád hogy kitakarítsd az egész lakást? Most levesszük a válladról a takarítással járó terheket. A takarító brigád pár óra alatt újjá varázsolja a lakásodat! Amire számíthatsz: Profi, tapasztalt munkaerő, gyors és hatékony munkavégzés.

Ki szeret takarítani, pláne ablakot pucolni, a szekrény tetejéről pókhálót leszedni. Rengeteg tisztítószert kell megvásárolnod, hogy a lakásodat kipucold, gumikesztyű, vízkőoldó, súrolószer, stb. Ami még ennél is rosszabb, hogy elvesz egy egész hétvégét tőled, hogy mindent kitisztíts. 

Mit szólnál hozzá, ha most helyetted, egy egész takarító brigád érkezne, felszerelve a takarító eszközökkel és tisztító szerekkel és mindent kipucolna pár óra alatt?! Ez szuper! Nem kell mást tenned, csak megvásárolnod a kupont és már telefonálhatsz is az időpont miatt. A profi takarító csapat házhoz megy és teljes körű nagytakarítást végez el helyetted.

Ablakok és keretek lemosása: 2 réteg ablakra vonatkozik illetve szétszerelhető vagy levehető ablakok, festékes, ragasztós foltok nincsenek az árban azt helyszínen illetve telefonon lehet egyeztetni! Ajtók és tokok lemosása: Nagyon magas illetve sok ablakos ajtókat nem tartalmazza az ár. Magas szekrénytetők tisztítása: A takarítás üres polcokra szól, pakolás nincs az árban. 

Bútorok portalanítása, vitrinüvegek tisztítása. Fürdőszoba teljes körű takarítás, WC, csempe, mosdók, vízkőtelenítés.  Ehhez szükséges előzetesen a felületek szabaddá tétele, 100 m2-ig 1db tartozik az árba.

Konyha csempefelület zsírtalanítása, tisztítása és bútorok, konyhagépek külső áttörlése (szükséges a felületek szabaddá tétele, illetve a tűzhely mögötti felület tisztítása felárral történik).Portalanítás és pókháló mentesítés. Porszívózás (kárpitos bútorok porszívózása nincs az árban). Felmosás.

Így lesz a lakásod csili-vili és a tisztaságtól ragyogó. Cserében neked meg se kellett mozdulnod, nem kellett klóros vízben áztatnod az érzékeny kezeidet, gumikesztyűt húznod, sem tisztítószereket venned. Neked csak a kupont kell megvenned és élvezned, ahogy helyetted egy egész Takarító Brigád dolgozik a lakásod tisztaságán.

A DiamondDeal most újabb ragyogó ajánlattal lepett meg téged. Mit szólnál hozzá, ha helyetted, most egy profi takarító brigád pucolná ki a lakásodat az ablaktól a wc-ig. Teljes körű nagy lakástakarítás, ablak, ajtó,bútor, fürdőszoba, konyha, csempe tisztítással és zsírtalanítással csak 11.900 Ft-ért!

Spórolj és lájkold a DD-t a facebookon is, hiszen már több, mint 300.000-en rajonganak érte. Csatlakozz te is és értesülj elsőként a csillogó kedvezményekről, mert a rendkívüli kedvezményeket a DiamondDeal lecsiszolja neked! Lájk!

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu