3 alkalom Narancsbőrcsökkentő testtekercselés a fahéj vagy paprika erejével + ajándék talpmasszázs

5/5Bense Boglárka | Budapest, XIV. ker.
  • Téged is zavar a kellemetlen narancsbőr? Szeretnéd eltüntetni a bikiniszezonra?
  • Kuponunkkal a testtekercselés, és a köpölyözés ezen cél érdekében szolgál + talpmasszázst is kapsz ajándékba, ráadásul mindezt nem egy, hanem 3 alkalommal, a még hatásosabb eredmény elérésének érdekében!
  • Szakértő figyelmességben lesz részed Zuglóban a Levendula Szépségszalonban a XIV. kerületben.
Ár:6.500Ft15.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
15.000 Ft
57%
8.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.05.13. - 2021.08.13

narancsbőr kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Fogyasztó, narancsbőr kezelő testtekercselés, fahéjas krémmel vagy paprikás olajjal, csúsztató köpölyözéssel, ajándék talpmasszázzsal, összesen 60 percben, 1 fő részére, 3 alkalommal, az alábbiak szerint:

  • Konzultáció esetleges bőrérzékenységedről.
  • Letisztítás, testradírozás.
  • Csúsztató köpölyözés.
  • A választott (fahéjas cellulitkezelő krém vagy a paprikás olaj) hatóanyag felvitele a csípőre, hasra, fenékre.
  • Testtekercselő fóliázás. Ameddig hatnak a hatóanyagok a fólia alatt pihenhetsz és egy kényeztető talpmaszázsban részesülsz.
  • Mélyhidratáló, bőrfeszesítő testápolózás.

Egy igazi kombinált kezelési forma, mellyel csökkentheted narancsbőröd "gödröcskéit". Ha pedig sok alkalommal részt veszel a kezelésen, akár el is felejtheted, mi a narancsbőr.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.05.13. - 2021.08.13 között

Bejelentkezés, beváltás

  • Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon a +36-30/863-6558 számon Bense Boglárkánál, kuponkódod utolsó öt jegyének megadásával.
  • Kinyomtatott kuponodat kérjük, vidd magaddal.
  • Kérjük, hogy ne teli hassal érkezz a kezelésre, és váltó fehérneműt vigyél magaddal.
  • A szolgáltatást csak hölgyek vehetik igénybe!

Megközelítés

A szalon az Örs vezér tere M2 metrómegállótól, kb. 600 méter sétára vagy egy troli megállóra található, 82-es vagy 144-es trolival.

Tipp: az Árkádban és IKEÁBAN való vásárlásoddal is egybekötheted a kezelésen való részvételedet, ha már arra jársz.

Ellenjavallatok

Láz, gyulladás (felfázás), szív- és érrendszeri megbetegedéseknél, vérnyomás probléma, trombózisra való hajlam, cukorbetegség, veseelégtelenség, pajzsmirigy zavaroknál, bőrkiütéseknél, nyílt sebnél, tele hasnál nem tudják a hasat kezelni.

Lemondási feltételek

Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legkésőbb 24 órával történhet meg. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.
★★★★★
★★★★★
13 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 09-18 - SZ: 09-16 (kéthetente)
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Füredi utca 11/C.
Levendula Szépségszalon földszint, 44-es kapucsengő

Bense Boglárka értékelése

★★★★★
★★★★★
"Nagyon kellemes volt."
Simon Nikolett

narancsbőr kezelés kuponunk leírása

Aranyat érő kényeztetések: testtekercselés, köpölyözés, ajándék talpmasszázzsal

Ahhoz, hogy elmondhasd magadról végre: "Ép testben ép lélek" lakozik tenned kell valamit. Van, hogy jobb, ha szakemberre bízod a tested karban tartását, helyrehozását. Tipikusan ilyen eset a narancsbőr, terhességi csíkok megfelelő kezelése, talpmasszázs. Előbbire 2 szolgáltatást is igénybe vehetsz DD kuponunkkal kedvezményesen, utóbbi pedig ajándék számodra vagy azok számára, akiket te magad is meglepsz a kuponnal.

A kezelés bővebb leírása

Egy rövid megbeszélést követően, azzal kapcsolatban, hogy van-e valamilyen bőrérzékenységed, a kívánt terület letisztítása, radírozása következik. A testradírozásnál kinyílnak a bőr pórusai, fokozódik a vérbőség, hő keletkezik és ezáltal mélyebbre jutnak a hatóanyagok.

Ezután felviszik a kívánt olajat vagy krémet a combra, hasra és egy csúsztató köpölyözést végeznek. Ezáltal a zsírsejtekben a vákuum hatására feszültség keletkezik, a sejtek burka szétpattan, a zsír lazul, kipukkan, és a nyirokrendszeren keresztül kivezetődik, a szövetekben vérbőség keletkezik, kinyílnak a pórusok, meleg hatására a hatóanyagot sokkal jobban be tudja venni.

Felviszik a csípőre, hasra, fenékre a kívánt (Fahéjas cellulitkezelő krém, paprikás olaj) hatóanyagot és a tekercselő fóliát is. Ameddig hatnak a hatóanyagok a fólia alatt pihenhetsz és megajándékoznak egy kényeztető talpmasszázzsal is.

A fólia levétele után lemossák a kezelt területet és átkenik egy mélyhidratáló, bőrfeszesítő testápolóval. Annak érdekében, hogy a kezelés még hatásosabb legyen, 3 alkalommal vehetsz részt rajta.

A testtekercselésről

A módszer az aromaterápia és a kompressziós terápia ötvözete. Ahogy a narancsbőr kezelések általában, úgy működik, hogy gyorsítja és aktiválja a nyirok- és vérkeringést. A kezelt területeket szorosan, de nem túlzottan, egy speciális fóliába tekerik be, a bőrödre pedig krémet tesznek. A paprikás olajnak köszönhetően meleg érzet alakul ki, többet fogsz izzadni és gyorsul a vérkeringésed is. Fokozza a salaktalanítást, szebbé, rugalmasabbá, puhábbá teszi a bőrt.

A köpölyözésről

A köpölyözés ősi, hatásos módszer az egészség megőrzéséért. Speciális csészékkel végzik, amelyet a bőrre helyeznek, majd az ellenkező oldalát melegíteni kezdik. Így vákuum keletkezik, a bőröd pedig becuppan a csészébe. Ez jótékony hatással van az izmokra, vérkeringésre. A csúsztatós köpölyözéssel nagyobb bőrfelületeket lehet kezelni. 

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: talpmasszázs!

 A talpmasszázs önmagában is kellemes, megnyugtató és pihentető élmény. A szakemberrel végzett talpmasszázs nagyszerű módszere egészségünk megőrzésének.  Amennyiben problémás területek vannak a testben, talpmasszázsnál sok esetben kiderülnek, azzal kezelhetővé is válnak. Hiszen testünk idegvégződései a talpon találhatók, a talp testünk térképeként is funkcionál.

Kattints a Megveszem gombra kattintva, és válj Te is a szalon elégedett kliensévé!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu