Műtét nélküli Serenity MED 3D 11 soros HIFU fiatalító kezelések kézfejre a XI.kerületben

Szépségmegálló | Budapest, XI. ker.
 • Egy nő életkorát leginkább az arca és a kézfeje árulhatja el. Tegyél ellene, hogy mindenki fiatalabbnak lásson.
 • A Serenity MED 3D HIFU technológia segítségével, műtét, és fájdalom nélkül mondhatsz búcsút az öregedő kézfejnek!
 • Ez a kihagyhatatlan lehetőség az Újbudán található Szépségmegálló Szalonban vár téged, ráadásul most DD kuponunk segítségével hatalmas kedvezménnyel veheted igénybe.
Ár:11.490Ft20.000 Ft
HAMAROSAN
A kupon 2020.10.23.-tól vásárolható meg.
43% kedvezmény
20.000 Ft
43%
8.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.10.23. - 2021.01.16

Hifu kézfej fiatalítás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Műtét nélküli Serenity MED 3D HIFU kézfej fiatalító és bőrfeszesítő kezelés egy alkalommal, egy fő részére.

A műtét nélküli Serenity MED 3D 11 soros HIFU kezelés segít a bőrszerkezet újjáépítésében, már egy alkalom után látványos, és tartós eredményeket produkál, mindezt fájdalmak és hosszú gyógyulási idő nélkül, a plasztikai műtét árának töredékéért.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.10.23. - 2021.01.16 között

 • Az ajánlat kizárólag hölgyek részére szól!
 • A kezelésre vidd magaddal kinyomtatott kuponodat.
 • Fontos információ: A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, így mindenki egyszer vehet részt a kezelésen kuponnal. A kupon felhasználását követően a szalon saját, belső kedvezményeket biztosít a vendégei számára!

Bejelentkezés:

A kezelésre időpont foglalás szükséges a kuponkódod megadásával, ehhez hívd a +36-20/227-7153 telefonszámot.

Elhelyezkedés:

A szalon az Allee bevásárlóközpont közelében, a Móricz Zsigmond körtértől gyalogosan pár percre helyezkedik el.

Ellenjavallatok:

Nyílt sebek, sérülések, a kezelendő felület bőrbetegségei (aktív herpesz, melanóma, stb.) esetén, terhesség és szoptatás ideje alatt, lázas állapotban, kezeletlen cukorbetegség, epilepszia, kemoterápia esetén, egyéb daganatos vagy autoimmun betegségnél, keloidos sebgyógyulási hajlam esetén, valamint a vendég irreális elvárásai esetén a kezelés nem vehető igénybe.

Más igénybe vett kezelésről kérjük, tájékoztasd a szolgáltatót, hogy kizárja-e a HIFU kezelés igénybevételét.

További információk

A kezelést minden esetben személyes konzultáció / állapotfelmérés előzi meg.

Bár a 3D HIFU biztonságos eljárás, mellékhatások előfordulhatnak: előfordulhat bőrpír, enyhe duzzanat, bizsergő érzés és érzékenység érintésre. Szem környékén enyhe ödéma. Ezek a hatások átmenetiek és hamarosan elmúlnak.

Érdemes a kezelés után magas hatóanyag tartalmú termékekkel táplálni, hidratálni a bőrt. Kérésére szakemberünk segít a helyes otthoni ápolási teendők elsajátításában.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása és módosítása a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával történhet. Egyéb esetben a kupon felhasználtnak minősül. Ha nem tudsz elmenni, és a lemondásra, módosításra már nincs lehetőséged, esetleg el is ajándékozhatod a kupont. Kérünk, hogy figyelj a pontos érkezésre is!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H.-P.: 07.00 – 21.00; Sz.: 08.00 – 14.00
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 7.

Hifu kézfej fiatalítás kuponunk leírása

Nem kell kesztyűs kézzel bánni a koroddal!

Egy nő életében a kor egy kényes téma. Mindenki szeretne letagadni az évekből. Azokban az arc és a kézfej lehet az árulkodó jel, ami a valódi korunkat elárulhatja. Itt az ideje, hogy a kézfejedet megfiatalítsd!

A Serenity MED 3D HIFU kezelésről bővebben

A magas intenzitású fókuszált ultrahang kezelés, avagy a HIFU már nem számít újdonságnak. Akik kipróbálták már, azok elégedettek is az eredményeivel, viszont a szépségipar rohamos fejlődése ezt a technológiát sem hagyta érintetlenül, így fejlesztették ki a Serenity MED 3D HIFU készüléket.

A 3D HIFU forradalmi hatékonysága abban rejlik, hogy a felszíni bőrrétegeket tökéletesen épen hagyva hatol le egészen a bőrszöveteket és az izmokat elhatároló SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) rétegig, mely jelentős súlyt tartva felel a bőr feszességéért is. Sajnos idővel ez a réteg egyre lazább lesz, s ezzel a bőr is megereszkedik, viszont a fókuszált ultrahangnak hála könnyedén és gyorsan el lehet érni, hogy újra feszesebb legyen. Mindezt a plasztikai műtét hatékonyságával vetekedve, de a műtét árának töredékéért, gyógyulási idő nélkül, akár már egyetlen kezeléssel!

Nincs tű és nem fecskendeznek bőrödbe ismeretlen hátterű vegyi anyagokat sem, csupán a fókuszált ultrahang melegítő-feszesítő hatását használják ki, a bőr mélyében úgynevezett mikrothermális zónák létrehozásával. Ezeknél a pontoknál a fókuszált ultrahanggal akár 60-70 °C-ra is melegedhetnek a szövetek, ami már kiváltja a feszesítő hatást, viszont a bőrfelszín ép marad.

Hatása kettős: egyrészt azonnal feszesíti az SMAS réteget, másrészt serkenti a kollagén termelődését, mely hosszú távú hatással építi újjá a bőrt. Igaz azonnali eredmények is látszanak a Serenity MED 3D HIFU kezelés után, viszont a teljes hatás hónapok alatt érik majd be, és nem fogsz hinni a szemednek!

A kozmetikai csúcstechnológiát képező gép hatékonyságát adja továbbá, hogy a gép kezelőfejében számítógép vezérelt letapogató van, mely a hagyományos 1 soros gépekkel szemben 11 soron kezeli a bőrt. A bőr milliméterről-milliméterre való letapogatásával hihetetlenül pontos és precíz kezelést tesz lehetővé, maximálisan a vendég adottságaihoz és igényeihez igazítva. A rendszer automatizált, így kizárható az alul- vagy túlkezelés lehetősége is.

A technológia előnyei:

 • Non-invazív kezelés, nincs tű, nincs vágás, nincs szúrás,
 • A fentiek miatt sebhelyek visszamaradásától sem kell tartanod,
 • Nincs gyógyulási idő, a bőr legfelső rétege egyáltalán nem sérül,
 • Szemmel látható eredmények akár már egyetlen alkalom után,
 • Majd hónapokon át kifejti hatását a kollagén által beindított bőrrekonstrukció,
 • A természetes kollagén indukciót indítja be, mely újraépíti a bőrt,
 • Évi egy fenntartó kezelés segíthet megtartani az elért fiatalosabb külsőt.

Bár a 3D HIFU biztonságos eljárás, mellékhatások előfordulhatnak: előfordulhat bőrpír, enyhe duzzanat, bizsergő érzés és érzékenység érintésre. Szem környékén enyhe ödéma. Ezek a hatások átmenetiek és hamarosan elmúlnak.

A kezelés folyamata

A kezelést minden esetben személyes konzultáció előzi meg, amelyen szakember állapítja meg, hogy ajánlható-e számodra a kezelés, nem áll-e fenn ellenjavallat, valamint nem támasztasz-e irreális elvárásokat a kezeléssel szemben. Különleges előkészületek, a bőr letisztítása és fertőtlenítése után a szakember kijelöli a kezelendő területet, majd az ultrahang gél felvitele után kezdődhet is a kezelés. Ezt követően a gél eltávolításra kerül. A szakember készségesen segít, ha szükséged van az otthoni ápolási teendők átbeszélésére is.

A kezelés egyéni tűrőképességtől függően járhat kisebb kellemetlenséggel, de a legtöbb kezelt vendég csupán enyhe melegséget érez a bőrében. Emellett a kezelés teljességgel biztonságos is, a HIFU kozmetikai alkalmazásának kezdete óta több mint 10.000 ilyen kezelést végeztek világszerte.

A kezelés után

A vendégek többségénél kellemetlenség érzet vagy fájdalom nem tapasztalható, sem a kezelés alatt, sem az azt követő időszakban. Ha esetlegesen mégis fennállna kellemetlen érzés, égő érzet vagy bőrpír keletkezne, úgy az a kezelés után néhány órával megszűnik. Érdemes a kezelés után magas hatóanyag tartalmú termékekkel táplálni, hidratálni a bőrt.   Kérésére szakemberünk segít a helyes otthoni ápolási teendők elsajátításában.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 16% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Látványos eredményű, Orvosi Guna biolifting, injekciós arc-, nyak-, dekoltázsfiatalító kezelés
14.900 Ft kupon ár helyett MA csak 12.490 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu