Műtét nélkül varázsolunk Neked fiatalos arcbőrt az Ulthera Hifu kezeléssel, férfiaknak is!

Szépségmegálló | Budapest, XI. ker.
  • Nem csak a nőknek, hanem a férfiaknak is az idő múlásával megöregedik, megereszkedik az arcbőre. Fordítsd vissza te is az öregedés folyamatát és legyen mindig fiatalos az arcbőröd! IGEN, lehetséges, MOST az Ulthera HIFU kezeléssel. 
  • A Szépségmegállóban teljes arc kezelésnek köszönhetően eltűnik a felesleges zsírszövet, megemelkedik az arc és javul az arckontúr is, félépülési idő nélkül.
  • Válaszd a professzionális kezelést a Szépségmegálló szalonban a XI. kerületben, most kedvezményes kuponunkkal próbálhatod ki a kezelést. 
Ár:29.990Ft70.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
58% kedvezmény
70.000 Ft
58%
40.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.12.05. - 2021.03.05

Ulthera Hifu kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 alkalomra szóló kupon, amely tartalma egy Ulthera Hifu teljes arc kezelés.

  • A legmodernebb HIFU kezelés, amellyel megállíthatod a bőr öregedését, ráadásul mindezt fájdalommentesen.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.12.05. - 2021.03.05 között

Fontos információ: A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, így mindenki egyszer vehet részt a kezelésen kuponnal.  A kupon felhasználását követően a szalon saját, belső kedvezményeket biztosít vendégei számára!

A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze. Férfiaknak is! 

Helyszín:

A szalon az Allee bevásárlóközpont közelében, a Móricz Zsigmond körtértől gyalogosan pár percre helyezkedik el.

1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 7.

Bejelentkezés:

Időpont foglalás szükséges. Bejelentkezés a +36-20/227-7153 számon lehetséges.

További információk

Kizáró okok:

aktív, gyulladt aknés bőr, helyi fertőzés, nagyon vékony, porcelán-szerű bőr, terhesség, szoptatás, erős migrén, autoimmun betegségek, epilepszia, 1 éven belüli epilepsziás roham esetén, herpesz, vagy seb a kezelendő területen, kezeletlen diabétesz, súlyos cukorbetegség, arcbénulás, keloid sebhely, hiperplázia, érzékelési rendellenesség, hemosztatikus diszfunkció,mióma, szisztematikus betegség, krónikus betegség, vérzékenység, vérzési rendellenesség, véralvadásgátló szerek használata, fém implantátum, idegen anyag a kezelendő területen, pacemaker vagy más elektromos szerkezet a szervezeten belül, szteroidos vagy immunszuppresszív kezelés, dermatitisz, bőrgyulladás, duzzanat a kezelendő területen, autoimmun betegségek, súlyos zsíranyagcsere zavar, májbetegségek, aorta aneorisma, nyirokkeringési zavar,szervátültetésen 3 éven belül, lázas állapot, vagy fertőző betegség, biológiailag fel nem szívódó implantátum, botox kezelés, hialuronsavas feltöltés, drakula terápia, orvosi szál behúzása  után min. fél évig, aszpirin rendszeres szedése esetén (illetve  szedését a kezelés teljes időtartama alatt fel kell függeszteni), tetovált bőrfelületen (a sminktetoválás kivétel). 

Lemondási feltételek

A Szépségmegállóban a foglalás időpontját csak a kezelés előtt minimum 24 órával lehet módosítani, ellenkező esetben az alkalom levonásra kerül! 

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H.-P.: 07.00 – 21.00; Sz.: 08.00 – 14.00
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 7.

Ulthera Hifu kezelés kuponunk leírása

Tedd a voksod a fiatalos arcbőr mellé! 

Ne törődj bele abba, hogy arcbőröd öregedett, megereszkedett! Tudsz ellene tenni, még akkor is, ha nem akarsz plasztikáztatni és hegeket. Egy jól bevált biztonságos orvosi technológia, amellyel természetes módon visszafordíthatjuk bőrünk öregedési folyamatát. Ez nem más, mint az Ulthera Hifu kezelése. A mikro-fókuszált ultrahang kezeléssel visszaállítjuk a bőröd kollagén és elasztin termelését. Állítsd meg az időt, és légy újra az, aki voltál. 

No, de nem csak a Nőknek szólunk, hiszen ezt Férfiak is ugyan úgy használhatják. Mint tudjuk, az idő mindenkivel játszik és egy idő után elöregedik a bőrünk. Azonban MOST tudunk ellene tenni. Már az első alkalommal tartós és látványos eredmény érhető el. A Szépségmegálló szalonban képzett szakember kezei alatt leszel, így nem kell tartanod semmitől sem, csak kivárnod a kezelés végét. 

Mi az az Ultherma HIFU kezelés?

Az Ulthera HIFU mikrofókuszált ultrahangos bőrfiatalító kezelésen 3 eltérő fejjel, 3 különböző mélységben, több irányban ultrahangos lövéseket visznek fel az arcbőrre, amelyek több ezernyi termo-sérülési pontocskát eredményeznek a bőrben. Ezen, több rétegben felvitt sérülési pontmátrixnak köszönhetően beindul a természetes bőrfiatalodási folyamat, amely igazán látványos eredményhez vezet.

A kezelés során 60-70 °C-os hőmérsékleten kezelünk, a magas hő hatására kollagénrostok azonnal megrövidülnek, összehúzódnak, és a 90 napos regenerálódási idő után a bőr megemelkedik, létrejön a lifting hatás.

Mitől sikeres ez a kezelés?

A mikrofókuszált ultrahangos bőrfiatalító kezelés sikeressége abban rejlik, hogy az eddigi szépségiparban található non-invazív technológiákkal szemben sokkal hamarabb és sokkal mélyebben nyújt megoldást az idő múlásával megjelenő bőrproblémákra. Magas intenzitású fókuszált ultrahangos technológiát alkalmaz, és egyszerre több folyamatot indít el a bőrben. A kezelés során az ultrahangos kezelőfejből kibocsátott hanghullámok a fókuszpontokban a bőr megfelelő rétegében apró thermo-pontokat hoznak létre, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez öt, rendkívül fontos folyamatot indít el a bőrben. Ennek köszönhető, hogy már egyetlen alkalom után is látványos és egyértelmű az eredmény.

A 3 mélység kezelése során a hatások összeadódnak, így látványos lifting hatást érhetünk el arcon. Ezáltal a kötőszövet feszesedik, teltté és simábbá teszi a bőrt, bőrfiatalító hatású, beindítja a kollagén, elasztin, fibroblaszt termelődést, nagyfokú lifting hatást érhetünk el vele.

Kiknek ajánljuk ezt a technológiát?

  • Mindenkinek, aki szeretné műtét nélkül, természetes módon fiatalosabbá varázsolni arcbőrét, nyakát, dekoltázsát és egyetlen kezeléstől vár tartós eredményt.
  • Aki szeretné ráncait csökkenteni, vonalait megemelni (szemöldök, szemhéj, orr-ajak barázda, orca)
  • Aki szeretné tokáját eltüntetni, arckontúr vonalát újra kihangsúlyozni
  • 35 év felett a bőr megereszkedésének megelőzésére az UltraLift Anti-Age kezelés a legjobb megoldás
  • 45 év felett a megereszkedett bőr helyreállítására ideális választás az UltraLift.
  • Mindenkinek, aki fiatalabbnak, kisimultabbnak szeretne tűnni, de ódzkodik a mesterkélt hatástól.
  • Azoknak, aki nem szeretnék kitenni szervezetüket egy komoly műtéti eljárásnak!

Mit várhat a kezelés után?

Kezelés után közvetlenül picit fel fog duzzadni a kezelt terület, és kipirosodik. Ez nem lesz nagyon látványos, és nem fogja akadályozni abban, hogy emberek közé menjen. Kezelés után nem javasolt intenzív fizikai munkát végezni vagy sportolni, de alapvetően folytathatja a napi teendőit. Néhány óra múlva jellemzően a duzzanat és a pír már nem is látható.

A következő napokban még érzékeny lehet a terület, hiszen több ezer pici, láthatatlan seb kezd egyszerre gyógyulni. Aznap fejfájára lehet számítani. Bár a kezelés nem jár felszíni sérüléssel, ne nagyon tegye ki a kezelt területet napnak, intenzív hőnek.Amennyiben süt a nap kérjük tegyen fel erős fényvédő krémet, ha kimegy a szabadba!

1-2 héten belül lezajlik a sebgyógyulás, 4-6 hét múlva pedig beindul az új kollagén termelődése. A kezelés eredménye az elmúlt 3 év tapasztalata alapján egyéntől függően kb. 1-1,5 évig (vagy akár még tovább) tartósak.

Ne hagyd, hogy arcbőröd ráncokkal teli maradjon, hiszen már tudsz ellene tenni! Akkor miért várnál? Csapj le most kedvezményes Dd kuponunkra és próbáld ki te is, hogy újra érezd a fiatalság ízét. 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu