Multifunkciós szeletelő, aprító, ami egyik konyhából se hiányozhat!

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:2.213Ft2.950 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
25% kedvezmény
Már csak 47 db maradt!
2.950 Ft
25%
737 Ft

Aprító legfontosabb tudnivalók

Multifunkciós szeletelő, aprító, ami egyik konyhából se hiányozhat!

  • Könnyen felszeletelheted vele a salátákhoz, levesekhez
    szükséges zöldségeket!
  • Egyszerűen tudod használni és tárolni is.
  • Biztonságosan szeletelhetsz vele, nem vágod meg magad.
  • A felszeletelt étel a szeletelő saját dobozába kerül,
    nem gurulnak el a konyhapulton vagy a földre.

Azonnal elkészíthető, vitaminokban gazdag ételeket szeretnél készíteni, de hosszadalmas és fárasztó az aprítás/szeletelés?

A mélyhűtött aprított zöldség megkönnyíti a munkát, de kevésbé egészséges. Készíts gyorsan vitaminokban gazdag, egészséges házi ételt! A multifunkcionális aprítóval könnyebben készítheted el az egészséges salátákat, leveseket és más ételeket. A főzési folyamatot sokkal könnyebbé teheted vele és kevesebb idő alatt elkészülhetsz a finom ételekkel!

Hasznos tudnivalók:

A hihetetlenül praktikus és gyors multifunkciós aprítóval kockára, hasábra vagy gerezdekre vághatsz, hámozhatsz, apríthatsz, szeletelhetsz. Ezentúl attól sem kell tartanod, hogy szeletelés közben a késsel megvágod magad. Használata teljesen biztonságos! A szeletelő nagy előnye, hogy a felszeletelt étel a saját dobozába kerül, ami azonnal tálalható lesz. A gyümölcsöt vagy a zöldséget egyenletes kockákra/darabokra/hasábokra fogod vágni pillanatok alatt, rendetlenség nélkül.

  1. Helyezd a pengét a vágóalapra, majd a védőtetővel rögzítsd.
  2. Tedd rá a gyümölcsöt vagy a zöldséget, és nyomd le a védőtetőt.

A hagymaaprítás nem ríkat meg többé, hiszen 1 másodperc alatt felapríthatod a hagymát! A készlettel együtt járó ételtartó doboz átlátszó, ezért jól látható, mit tettél el benne. Vágd az ételt egyenesen a tartóba, majd az étel szervírozásához is használhatod a műanyag dobozt. Ha nem használod fel az összes ételt, egyszerűen fedd le a dobozt a frissentartó fedéllel. Az éles, rozsdamentes acélból készült pengék bármilyen gyümölcshöz vagy zöldséghez egyszerűen használhatóak.

Olvasd el a kütyüvel kapcsolatos blogcikket is!

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)

Videó