Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

Mesterlövészet! Lőj egyedi Sniperrel akár 300 m-re is. A jelszó: pontosság!

Mindig is érdekelt, milyen lehet mesterlövész módjára, fegyverrel a kezedben célra tartani és várni az alkalmat? Éld át ezt az adrenalinnal teli élményt a Duna Lövész SE ráckevei lőterén, ahol 100, 200 és 300 méteres távolságból lőhetsz célra 1 órán át, valódi mesterlövész puskával. Maradj higgadt, célozz precízen, lőj és találj célba izgalmas élménylövészeten! Vedd meg a kupont 23.990 Ft-ért!
Ár:23.990Ft48.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
48.000 Ft
51%
24.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.08.31. - 2017.11.28

sniper élménylövészet kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: élménylövészet KolArms 8x57 Sniper mesterlövész puskával 100, 200, 300 méteres távolságról, 60 percben, a Duna Lövész SE ráckevei lőterén.
 • Az ajánlat 20 lövést tartalmaz.
 • Az ajánlat része a lőállásdíj, a fegyverek bérlése, a védőfelszerelés (fülvédő), valamint szakképzett lövészetvezető felügyelete, a lőlap és persze a lőszerek.
 • Helyszíni fegyverhasználat oktatás és biztonsági oktatás, valamint a helyszín ismertetése után veheted igénybe a szolgáltatást!
 • Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe!
 • Ha még nem lőttél éles fegyverrel, most biztonságos körülmények között kipróbálhatod ezt, ha pedig lőttél már, biztosan szívesen átélnéd újra az óriási élményt! Kalandvágyó hölgyeknek és férfiaknak ajándékként is tökéletes!
 • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 percre, Ráckevén!
 • A kupon beváltásának 2017. november 28. a határideje!
 • Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámok egyikén:
  • Bíró István +36-30/961-8506,
  • Bíró Marianna +36-30/643-5148.
 • Egy személy több kupont is vásárolhat, ha többen szeretnétek lövészeten részt venni, vásároljatok több kupont!
 • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda – vasárnap: 09:00 – 18:00 (évszaktól függően sötétedésig)
Szolgáltatás helye
2300 Ráckeve Újhegy Lőtér

Videó

sniper élménylövészet kuponunk leírása

Valódi adrenalin bomba egy órában!

Mindig is ki akartad próbálni milyen egy igazi erős kaliberű puskával lőni? Most átélheted ezt az élményt, méghozzá a Szigetszentmiklósi Duna Lövész SE jóvoltából. Légy bátor és próbálj ki egy igazi mesterlövész fegyvert!

Próbálj ki egy igazi mesterlövész puskát a DiamondDeal kuponjával a Duna Lövész SE lőtereén, Ráckevén!

Téged is lázba hoz a filmekben az a pillanat, amikor a ház tetején posztoló mesterlövész célkeresztjében megjelenik a célpont és már csak a lövés eldördülésére vársz? Valamire való akciófilmet el sem tudnánk képzelni az izgalmas jelenet nélkül.

Élmény, lövészet - bárkinek!

A mesterlövészet mindig is egy különleges ágazat volt a harctéren. Sok esetben egy jó fedezékből vártak mozdulatlanul, hogy a gyanútlan ellenség belesétáljon a csapdába.
Nem hallod, csak látod. Ezeknek a fegyvereknek a torkolati sebessége, és a távolság miatt, ahonnan lőnek, sokszor előbb látod, ami történik, mint hogy hallanád. Hátborzongató érzés lehet tudni, hogy az egész harcmezőt Te uralod, és közben nem is tudják, hogy ott vagy.

Próbálj ki egy igazi mesterlövész puskát a DiamondDeal kuponjával a Duna Lövész SE lőtereén, Ráckevén!

Éld át ezt az élményt a Duna Lövész SE jóvoltából, egy KolArms 8x57 Sniper távcsövéből szemlélve a teret. Találd el több száz méterről a kiszemelt célpontot! Ehhez a feladathoz elszántság, és igazi acél idegek kellenek, na és persze biztos kezek. Igazi adrenalin bomba, ami közben fegyelemre is tanít. Hiszen itt nem lehet csak vaktában lövöldözni, mert ez egy precíziós fegyver. Nem rángathatod össze-vissza, ezzel az eszközzel lágyan és nyugodtan kell bánni, minden egyes mozdulatod még jobban meg kell gondolnod.

A 8x57-es kaliber már nem számít kicsinek.

Ezzel bizony, már csak az igazán nagy menők lőnek. Annak a tudatában készülődhetsz a lövésre, hogy ezzel a puskával, és a 3-12x50 német optikával, az igazi mesterlövészek több száz, vagy épp ezer méteren felül is képesek célba találni. Hát légy bátor, és LŐJ!

Próbálj ki egy igazi mesterlövész puskát a DiamondDeal kuponjával a Duna Lövész SE lőtereén, Ráckevén!

Egyedileg összeállított nagy kaliberű mesterlövészpuskával lőhetsz. A pontosságban egy kiváló német zoom optika lesz a segítségedre a SCHMIDT & BENDER cég jóvoltából. Lövésedet ezáltal a legpontosabbra tudod megkomponálni, még nagy távolság esetén is.

Próbálj ki egy igazi mesterlövész puskát a DiamondDeal kuponjával a Duna Lövész SE lőtereén, Ráckevén!

Csodálatos kihívás ez bárkinek, aki valami mást keres, mint az eddigi élmények. Egy gépkarabéllyal is élvezetes lőni, hát próbáld ki azt is! De a mesterlövészet az a nyugalom, a precizitás és a gyorsaság igazi kombinációját tanítja meg Neked, és ezáltal egy olyan élményhez juttat Téged, melynek az emléke és tapasztalatai örök emlékűek.

Szép környezetben ismerkedhetsz a lövészettel

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A Duna Lövész SE ráckevei lőterén zöld környezetben, több hektáros területen fekvő lőtér vár rendezett körülményekkel, egymástól elválasztott lövész állomásokkal, felkészült lövészetvezetőkkel. Két lövés között akár szusszanhatsz is egyet az árnyékos padokon, asztalok mellett.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ha 5 fővel érkeztek, a lövészeten túl akár bográcsozásra, szalonnasütésre is van lehetőség, hiszen a tűzrakóhely adott, már csak egy bográcsot kell vinnetek igényetek szerint. Sátorozni is lehet közvetlenül a lőtér mellett.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ismerkedj meg a mesterlövészek "szerszámával", egy valódi mesterlövész puskával. Próbáld ki a fegyvert, na és tedd próbára saját képességeidet is a DiamondDeal kuponjával élménylövészeten!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Stresszoldó és frissítő négykezes masszázs 90 percben. Regenerálódj hatékonyan profi masszőrökkel!
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 12.590 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu