Méregteleníts, pihenj és élénkítsd szervezeted 60 perc sómasszázzsal a Diamond Masszázs Stúdióban!

Rohanós, stresszes életmódod már a bőrödön is otthagyja nyomait? Lehet meglepődsz, de a só sokat segíthet bőrödnek, hogy újra életre keljen! Győződj meg erről személyesen a Diamond Masszázs Stúdió (VII. ker.) gyógyító és relaxáló 60 perces sómasszázs kezelésén! Friss és üde bőr, jobb közérzet! Vedd meg a kupont csak 2.690 Ft-ért!
Ár:2.690Ft6.700 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
60% kedvezmény
6.700 Ft
60%
4.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.04.12. - 2016.08.08

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 alkalom 60 perces frissítő, méregtelenítő sómasszázs 1 fő részére
  • A só fontos a lélektani és érzelmi zavarok kezelésében.
  • A masszőr a sómasszázshoz aszerint választja ki a megfelelő illóolajat, hogy frissíteni, nyugtatni, vagy a kedélyünket szeretné javítani. A levendulaolaj például kiváló relaxáló, míg a citromolaj élénkítő hatású.
  • A masszázs után nem ajánlott fürödni, vagy zuhanyozni, hiszen a kendővel csak a felesleges olajos sót törlik le a felszínről, a többit hagyják felszívódni.
  • A kezelést nőknek és férfiaknak is egyaránt ajánljuk.
  • Ellenjavallat: súlyos betegség esetén, pacemaker, illetve terhesség ideje alatt a szolgáltatás nem vehető igénybe.
  • A kupon 2016. augusztus 8-ig használható fel. 
  • Előzetes telefonos, vagy e-mail bejelentkezés szükséges. Időpont egyeztetés elsődlegesen e-mailben: masszazsbudapest@gmail.com címen! Telefonon a +36-1/783-1856-os számon hívhattok minket, de a telefont korlátozottan tudjuk felvenni.
  • Egy vásárló egy kupont használhat fel saját részre, de ajándékba többet is vehet!
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 48 órával előtte lehetséges. Ellenkező esetben a kupon és az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést. Késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidülhet.

Kérünk, olvasd el a kuponra vonatkozó általános tudnivalókat is! »

  • A szolgáltatás igénybe vétele előtt egészségügyi adatlap kitöltése kötelező.
★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Másik nagyszerű munkája a hidratáló és tápláló UH.-os kezelés, NEM BESZÉLVE ügyes kezéről a sminkelésnél. Csak ajánlani tudom! Gratula!!!"
Baranyayné Loósy Erzsébet

Kuponunk leírása

Só(s) sztori

Amióta világ a világ, tudjuk, hogy só nélkül mit sem ér az étel – még az édes ízekhez is kell egy csipetnyi. Nem véletlen, hogy a mindennapi szóhasználatban a kedvetlen, unalmas embereket is sótlannak hívjuk. A só gyógyító hatását is ősidők óta ismeri az emberiség, hiszen már az ókori rómaiak is tudtak róla.

A wellness szolgáltatások között egyre népszerűbb a sómasszázs. Ilyenkor a különféle illóolajokhoz keverjük a sót, amellyel a vendéget tetőtől talpig az arccal együtt végigmasszírozzuk. 

A masszőr a sómasszázshoz a szerint választja ki a megfelelő illóolajat, hogy milyen célja van a kezelésnek, vagyis frissíteni, nyugtatni vagy a kedélyünket szeretné javítani. A levendulaolaj például kiváló relaxáló, míg a citromolaj élénkítő hatású.

sómasszázs

Hogyan hat a kezelés?

Ezzel a kezeléssel nemcsak a felső, elhalt hámsejteket távolítják el, de a mélyebb hámszöveteket is méregtelenítik vele, miközben a só magas nyomelem és ásványi anyag tartalma is felszívódik. A masszázs mozdulatok segítik a felszívódást és a sós olajokkal együtt élénkítik a vérkeringést, javítják a sejt anyagcsere folyamatait és a faggyúműködést. A kezelés során erősödik az immunrendszer, szépül, hidratálódik a bőr.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 295.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu