Melír vagy teljes festés hajvágással és ápoló keratinos kezeléssel a csodálatos hajért!

Angel Face Szépségszalon | Budapest, XIII. ker.
Vadító melír csíkokkal vagy egy teljesen új hajszínnel hódítnál? Emeld ki egyéniséged sosem látott mélységeit melírozással vagy teljes hajfestéssel vállig érő ill. félhosszú hajhossz esetén, és most egy intenzív keratinos ápolás és trendi frizura vágás is vár az Angel Face Szépségszalonban (XIII. kerület)! Csak vásárolj kupont csupán 3.490 Ft-ért!
Ár:3.490Ft12.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
71% kedvezmény
12.000 Ft
71%
8.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.11.26. - 2017.02.25

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma melír, vagy festés, (kizárólag 1 választható!)  intenzív regeneráló keratinos ápolás hajvágás és beszárítás!
  • Az intenzív keratinos hajpakolás segít a hajad szerkezetének javításában.
  • A hajvágás a te ízlésednek megfelelően készül el, de tanácsot is szívesen adnak.
  • A festésnél, amennyiben nagyon eltérő színt szeretnél és előszőkítést igényel, a kupon ára ezt nem tartalmazza, és a helyszínen fizetendő.
  • Kedves, barátságos környezetbe érkezel.
  • A kupon nem használható fel, amennyiben póthajat viselsz!
  • A szalon könnyen megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel az M3-as vonalán, az Árpád híd megállótól 1 perc séta.
  • A kupon 2017. február 25-ig váltható be, előzetes bejelentkezés szükséges.
  • Az ajánlat maximum vállig érő ill. félhosszú hajra szól!
  • Csak egy kupont használhatsz fel saját részre.
  • Tökéletes alkalom a szépülésre vagy ajándéknak is kiváló.
  • Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük a pontos érkezést (egyeztetett időponthoz képest max. +- 10 perc), mert a következő pontosan érkező vendéget nem áll módunkban megváratni.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 10-18.
Szolgáltatás helye
1134 Budapest, Angyalföldi út 36.
A szalon könnyen megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel az M3-as vonalán, az Árpád híd megállótól 1 perc séta.

Kuponunk leírása

Szeretnéd felfrissíteni tincseidet?

Szép az eredeti hajszíned, de szeretnéd egy kicsit feldobni? Vágysz valami új színre a hajadban, de nem mered az egészet befesteni? Akkor válaszd a melírt! De ha teljesen megszabadulnál a régi hajszínedtől, akkor egy festéssel most ezt is megteheted! Ajánlatunk révén szabadon választhatsz a melír és festés között, de bárhogy is döntesz, előbbiek mellé egy divatos frizura vágás is jár, és persze a hajad egészségének megőrzése érdekében, még keratinos intenzív ápolásban is részesítenek.

Mit is jelent a modern melír?

Olyan tincseket, amik világosabbak vagy más színűek a hajadnál. Lehetnek nagyon eltérő színűek (pl. padlizsán lila, mahagóni vörös), vagy csak néhány árnyalatnyi különbségű az eredeti hajadtól (pl. világosbarna). Lehet merész, vagy szolidabb, a Te ízlésednek megfelelő. Amennyiben melír jut az eszedbe ne csak a szőke tincsekre gondolj, hiszen a folyamatosan megújuló fodrász világban bármilyen színű tincseket kérhetsz a hajadba. Így lehetsz nyári trendkövető, ahol a barnás és vöröses árnyalatok foglalják a helyet, vagy lehetsz merészebb díva stílusú, ahol a gabona-vagy méz szőke árnyalatok dominálnak. Bármelyiket is választod, ez Te vagy! A profi fodrász pedig kedvességével és a legjobb szaktudásával segít a döntésben, amennyiben tanácstalan vagy. Nyugodt szívvel választhatod az ajánlatát, mert profi kezek veszik kezelésbe a hajadat!

Teljesen befestenéd a hajadat?

Ezt is nyugodtan választhatod ezzel a kuponnal. A döntés a tiéd!

Ajándékba is vásárolhatod ezt a kihagyhatatlan ajánlatot, hiszen a hugid, barátnőd vagy a legkedvesebb munkatársnődet is meglepheted vele. Nekik nem lesz más dolguk, csak bejelentkezni a fodrászhoz és nyugodtan hátradőlni és élvezni, ahogy újjá varázsolják a frizurájukat.

Az Angel Face Szépségszalon igényes környezetben vár Téged is! 

Miből is áll az ajánlatunk? Bármilyen hosszúságú haj melírozásra vagy festésre felhasználhatod a DD kupont, ami tartalmazza a melírt vagy festést, intenzív regeneráló keratinos pakolást, mosást, vágást, frizura beszárítást. Most mindez 12.000 Ft helyett, 3.490 Ft-ért, vagyis 71 % kedvezménnyel vásárolhatod meg a Diamond Deal alkujának köszönhetően!

Böngészd a DD ajánlatait bárhol, bármikor a mobilodról is.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon, és legyél te is a gyémánt tagja közösségünknek, hiszen már közel 300.000-en minket választottak! Lájk :)


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu