LUXUS hajszerkezet újjáépítő kezelés! Intenzív ápolás a hajnak mézzel, méhpempővel és tejproteinnel!

MAGIC HAIR CARE-VARÁZSLAT a hajnak! Jön a tavasz, épülj-szépülj! Újulj meg és tűnj ki a tömegből hajad egészséges ragyogásával, bársonyos puhaságával! A MÓ-KA Szépségkuckóban (VII. kerület) a LEGÚJABB LUXUS hajszerkezet-újjáépítő kezelést veheted igénybe, amivel igazi királynőként léphetsz ki a szalonból! Intenzív ápolás a hajnak mézzel, méhpempővel és tejproteinnel! Vedd meg most, csak 4.490 Ft!
Ár:4.890Ft16.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
68% kedvezmény
16.000 Ft
68%
11.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.05.02. - 2016.07.22

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: Magic Hair hajszerkezet újjáépítő kezelés, mosással, vágással és szárítással, a legújabb, professzionális Compagnia Del Colore termékekkel!
  • A Megveszem gombra kattintva két lehetőség közül választhatsz:
    • Magic Hair hajszerkezet újjáépítő kezelés, mosással, vágással és szárítással, a legújabb, professzionális Compagnia Del Colore termékekkel 14.000 Ft helyett 4.490 Ft
    • Magic Hair hajszerkezet újjáépítő kezelés, mosással, vágással és szárítással, a legújabb, professzionális Compagnia Del Colore termékekkel + Magic Hair Care - Ragyogás maszk! 16.000 Ft helyett 4.890 Ft
  • Az ajánlat maximum lapockáig érő hajra vehető igénybe! Hosszabb haj esetén kattints ide!
  • A kezelés időtartama kb 90 perc!
  • A Magic hajápoló/helyreállító sorozatban található samponok, maszkok és ampullák azonnali dúsító és és szerkezetjavító hatással vannak a hajra!
  • Minőségi, professzionális  hajápolás mézzel, méhpempővel és tejproteinnel!
  • A kezelés 3 lépésből áll:
    • a fodrász először felviszi a Magic Hair Care - Ragyogás Sampont
    • majd következik a Magic Hair Care - Helyreállító hajvíz
    • végül a Magic Hair Care - Helyreállító Maszk 
  • A termékcsalád garantálja a mélyreható hidratálást, puhaságot, ragyogást és intenzív anti-öregedés eredményeket. Egyszerűen varázslatos!
  • Csak és kizárólag természetes alapanyagokból álló professzionális olasz termékcsalád, amivel búcsút inthetsz végre a hajtöredezésnek!
  • A Magic Hair Care - Ragyogás Sampon méhpempővel táplálja a haj kapilláris rostjait, míg az egész hajat nedvesíti és puhítja.
  • A Magic Hair Care - Helyreállító hajvízben található méhpempő, valamint a tejfehérjék biztosítják a fejbőr nedvesség tartalmát és a haj egészét puhává és ragyogóvá varázsolják!
  • A Magic Hair Care - Helyreállító Maszk egy tápláló maszk száraz, dehidratált és sérült hajtípusokhoz. Tartalmaz tej-, búza-, és szójafehérjéket, amelyek 
    újraépítő, tápláló és éltető hatással vannak a hajra. 
  • A kupon érvényes 2016.07.22-ig.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges, amit az alábbi telefonszámon tudsz megtenni Pirák Mónikánál: +36-20/989-9154
  • A kinyomtatott kupont vidd magaddal!
  • Egy személy bármennyi kupont vásárolhat és adhat ajándékba egyaránt!
  • Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával történhet meg. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül!
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő, Szerda, Péntek 13-19, Kedd, Csütörtök 9-14
Szolgáltatás helye
1073 Budapest, Dohány utca 77.

Kuponunk leírása

Minőségi, professzionális  hajápolás mézzel, méhpempővel és tejproteinnel!

Mindannyiunk számára fontos a hajápolás, hiszen nemcsak esztétikailag, hanem egészségügyileg is rettentő fontos, hogy odafigyeljünk ápolására. Az olasz Compagnia Del Colore termékek garantálják a mélyreható hidratálást, puhaságot, ragyogást és intenzív anti-öregedés eredményeket. Egyszerűen varázslatos!

A MÓ-KA Szépségkuckó ajánlata egy hihetetlenül fantasztikus hajszerkezet újjáépítés, mosással, vágással és szárítással, amelyet a kiváló minőségű Magic Hair Care termékcsalád sorozattal végez a fodrász! 

A kezelés lépései: 

  • a fodrász először felviszi a Magic Hair Care - Ragyogás Sampont
  • majd következik a Magic Hair Care - Helyreállító hajvíz
  • végül a Magic Hair Care - Helyreállító Maszk 

Lássuk, mi is ez a Magic Hair Care termékcsalád!

A Magic hajápoló/helyreállító sorozatban található samponok, maszkok és ampullák azonnali dúsító és és szerkezetjavító hatással vannak a hajra! Csak és kizárólag természetes alapanyagokból álló, professzionális, olasz termékcsalád, amivel búcsút inthetsz végre a hajtöredezésnek! 

Magic Hair Hajszerkezet átalakító és  ragyogást adó sorozat

A Magic Hair Care sampon - ragyogás & helyreállítás!

Helyreállító, kondícionáló és ragyogást eredményező sampon kezelt és sérült hajtípusokhoz. Méhpempő tartalmának köszönhetően intenzíven táplálja a haj kapilláris rostjait, míg az egész hajat nedvesíti és puhítja. Az áfonya és a földieper kivonatoknak köszönhetően pedig kiemelkedően éltet, lágyít és hidratál.

A Magic Hair Care hajvíz 

Különleges összetételű haj-újraépítő, rendbe hozza és renoválja a sérült hajat, azonnali dúsítást eredményezve, miközben javítja a haj rostjait. A benne található található méhpempő, valamint a tejfehérjék biztosítják a fejbőr nedvesség tartalmát és a haj egészét puhává és ragyogóvá varázsolják! 

A Magic Hair Care helyreállító maszk

Tápláló maszk száraz, dehidratált és sérült hajtípusokhoz. Tartalmaz tej-, búza-, és szójafehérjéket, amelyek újraépítő, tápláló és éltető hatással vannak a hajra. Ezt a krémes emulziót száraz, kimerült, dehidratált haj kezelésére fejlesztették ki. Eredményeképpen kondicionálja és kibogozza a hajat, hogy könnyen fésülhetővé váljon! 

A MÓ-KA Szépségkuckó Téged is szeretettel vár! 

A kezelés hatására a hajad visszanyeri az egészséges szerkezetét, ellenállóbb, rugalmasabb és simább lesz. A látványa pedig önmagáért beszél, hiszen a gyönyörű hajkoronádat minden férfi észre fogja venni!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 309.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu