Light Ombre, Balayage, Ecaille festés + festés utáni lezáró, tápláló kezelés minden hajhosszra!

Taics Alexandra | Budapest, IX. ker.
Unod a hajszíned? Valami nem szokványos hajszínváltozásra vágysz? Ajánlatunkkal most 3 új, trendi, speciális hajfestési technika közül választhatsz. Akár csak egy visszafogott, akár egy merészebb, játékosabb színátmenetre vágysz, fodrászod segít megtalálni a hozzád leginkább illő stílust a Light Ombre, Balayage, Ecaille technikák közül! Mindezt most 62% kedvezménnyel a Szépség Művek Szalonban!
Ár:5.990Ft15.590 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
62% kedvezmény
15.590 Ft
62%
9.600 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.05.05. - 2017.08.09

Ombre hajfestés kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal Light Ombre, Balayage, Ecaille festések közül választhatsz.
  • A kupon tartalmaz egy festés utáni lezáró, tápláló kezelést is, mely során fodrászod melegítéssel segíti elő, hogy a tápláló anyagok mélyen a haj belsejébe jussanak.  
  • Bármilyen hajhosszra igénybe vehető!
  • A kupon érvényessége: 2017. augusztus 9.
  • Érdeklődj a szabad időpontokról és kérjük vedd figyelembe, hogy a Szalon megnövekedett forgalma miatt nem biztos, hogy kapsz azonnal időpontot.
  • Előzetes időpont egyeztetés Taics Alexandrával +36-30/586-9299-es telefonszámon a kuponkódod megadásával szükséges!
  • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal, vagy diktáld be a kuponkódodat az előzetes telefonos időpont egyeztetés alkalmával.
  • Egy személy korlátlan mennyiségű kupont vásárolhat akár saját részre, akár ajándékba
  • Időpont lemondása/módosítás a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. 
  • 10 perc késés után a kezelés rövidülhet vagy indokolt esetben a szolgáltató más időpontot ajánlhat. Kérjük, ügyelj a pontos érkezésre, ne várakoztass meg másokat.
Szolgáltatás helye
1097 Budapest, Vaskapu utca 10-14.
Az üzlet a Likőr utcából nyílik.

Ombre hajfestés kuponunk leírása

Unod a régi hajszíned? Válts újra Ombre, Balayage, Ecaille festéssel!

Az elmúlt években felbukkanó ombre festés, minden más trendet lesöpört a porondról.
Az év egyik legnagyobb divatja lett, ami nem csoda, hiszen természetes, napszívta hatást kelt, ugyanakkor nagyon fel tudja dobni az egész megjelenésedet, ráadásul a hajadat is dúsabbnak mutatja. 

Az Ombre francia eredetű szó, jelentése árnyék, árnyalás. Ez a trend beszivárgott a hajfestés, körömfestés, sőt még a lakberendezés területére is. Napszítta, színátmenetes hatást kelt, természetes, mégis izgalmas, elegáns, egyedi és az idén nagyon divatos.

  • A Light Ombrenél az alap a természetes árnyalatú barna, és a végek pedig ennek bármilyen világos árnyalatai (akár a szőkéig is világosítva).
  • A Balayageannyiban különbözik az Ombrétól, hogy szabad kézzel fel kell húzni a kiemelést a kívánt tincseken, egészen a hajtőig. 
  • Az Ecaille technika lényege, hogy a haj tövére sötétebb tónusú festék kerül, a végekre pedig egy-két árnyalattal világosabb hajfesték, közben pedig fényes, aranyszínű csíkok, vagy esetleg mélyebb karamell színű árnyalatok teszik természetessé a frizurát. Ennek a  különleges átmeneteknek köszönhetően a végeredmény olyan hatású lesz, mint a teknőspáncélokból készült fésűk jellegzetes mintázata

Az Ecaille technika már egy rövid ideje elterjedőben van, sok tekintetben az ombre és a balayage hajfestés kifinomultabb változata. Lényege, hogy a haj tövére sötétebb tónusú festék kerül, a végekre pedig egy-két árnyalattal világosabb hajfesték, közben pedig fényes, aranyszínű csíkok, vagy esetleg mélyebb karamell színű árnyalatok teszik természetessé a frizurát. Igazán természetes és napcsókolta lesz a hatás, ha az arcodat keretező tincsek egy kicsit erőteljesebb, a többi része viszont lágyabb csíkokat kap.

A szó franciául egyébként teknőspáncélt jelent, mert a különleges átmeneteknek köszönhetően a végeredmény olyan hatású lesz, mint a páncélokból készült fésűk jellegzetes mintázata.
A világosabb és sötétebb csíkok játéka pedig látványos mélységet és gyönyörű ragyogást ad a frizurádnak. 

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000-es rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu