Let It Be! Belépőjegy 1 vagy 2 fő részére az Egri Road Beatles Múzeumba

  • Kíváncsi vagy Kelet-Közép Európai régió egyetlen Beatles-gyűjteményére?
  • A DiamondDeal kuponjával most kedvezményesen megtekintheted a közel 2000 tárgyi emlékkel büszkélkedő Egri Road Beatles Múzeum kincseit
  • Korabeli ruhák, hang- és videoanyagok, poszterek, bábuk, egyedi muzeális értékű könyvek, kiadványok, és még sokan mások a program "házigazdái"
Ár:3.390Ft5.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
21% kedvezmény
5.000 Ft
21%
1.610 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.07.14. - 2018.10.17

belépőjegy Egri Road Beatles Múzeum kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Belépőjegy az Egri Road Beatles múzeumba 1 fő részére.

A belépőjeggyel egy interaktív, vidám kalandozásban vehetsz részt a világ legnépszerűbb zenekarának sokszínű világában.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • Belépőjegy 2 fő részére az Egri Road Beatles Múzeumba - 5.000 Ft helyett 3.390 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.07.14. - 2018.10.17 között

Időpont egyeztetéshez és beváltáshoz hívd a +36-36/313-670 számot, és add meg kuponkódod, vagy küldd el a office@beatlesmuzeum.hu e-mail címre. 

A kuponodat vidd magaddal a helyszínre és add át a szolgáltató partnerünknek.

Bármennyi kupon vásárolható és ajándékozható mennyiségi korlátozás nélkül.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

További információk

Kuponunkkal megismerheted és átélheted a Beatles korszakalkotó világát. A pincéből egészen az emeletig vezető vidám, interaktív időutazás során számtalan relikvia, egyedi, különleges tárgy, kisfilmek, játékok, csodálatos zene repít vissza az élménydús hatvanas évekbe. 

Lemondási feltételek

Időpont lemondása, vagy módosítása a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
K-SZO:10.00-18.00-ig, VAS:10.00-14.00-ig
Szolgáltatás helye
3300 Eger, Csiky Sándor u. 30.

belépőjegy Egri Road Beatles Múzeum kuponunk leírása

A "The Beatles"-legenda részese lehetsz

John Lennon, Paul McCartney, George Harrison, Ringo Starr nevéhez fűződik több mint 1 milliárd eladott lemez és megannyi siker. Az 1960-as, '70-es évek remekműveiről beszélek, melyek még ma is sokszor újra és újra felcsendülnek a rádiókban, és sokszor "fülbe mászva" kísérik végig a napot. Közép-Európában Magyarországon, Egerben lehetőségetek nyílik arra, hogy relikviákat tekintsetek meg!

Az együttesről dióhéjban

1960-ban alakult Hamburgban, akkor még más formációban

A popzene egyik legsikeresebb zenekara, melyre bizonyíték a 2004 végéig eladott több mint 1,3 milliárd lemez

Rekordként tartható számon több mint 50 db Top 40-es kislemezük is. A The Beatles volt az első brit zenekar, mely azóta is folyamatos népszerűségnek örvend az egész világon.

A "Yesterday" című daluk a modern kori zenetörténet legtöbbször feldolgozott dala, melynek több mint 3000 változata létezik! A Rolling Stone magazin 2003-ban összeállított, minden idők 500 legjobb albumát felsoroló lista első helyezettje Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band című a Beatles nyolcadik albuma. Neves kritikusok és rajongók egybehangzó véleménye szerint a zenekar magnum opusa és minden idők legnagyobb hatású zenei albuma. Az angol hanglemezgyártók szövetségének listája szerint pedig 2006-ig a világon eladott összes lemez közül ez a második legnagyobb példányszámban elkelt album. 

Producerük George Martin, menedzserük Brian Epstein volt.

Tagjai zeneszerzőként, előadóként tevékenykedtek, számos stílust kipróbáltak, vegyítettek. Dalaik minőségét alátámasztotta a remek ének és vokál. A pop mellett  többek között rock, folk, country, rockabily, blues stílusban zenéltek.

A múzeumról

  • A TOP 15 egri programok egyikét, a múzeumot Peterdi Gábor és Molnár Gábor teremtette meg
  • Molnár Gábor, a Halhatatlan Beatles című könyv szerzője, a hatvanas évek végétől napjainkig több száz lemezhez, DVD-hez és egyéb Beatles emlékhez jutott hozzá
  • Peterdi Gábornak 1978 óta a hang- és videó anyagok mellett számos értékes tárgyi relikviát, könyvtárnyi szakirodalmat és korabeli kiadványt sikerült megszereznie
  • A pincétől az emeletig majd 2000 tárgyi emléket felvonultató múzeumban az elmúlt egy évben 55 ország képviselője tette tiszteletét. 


Képek az Egri Road Beatles Múzeumról

Hasonló múzeum jelenleg Magyarországtól távol: Liverpoolban, Halléban, Alkmaarban, illetve Buenos Airesben található.

A múzeum a kornak megfelelő technikai színvonalon vezeti be a látogatót a zenekar világába. Az Egri Road a pincehelyiségben található rövid, filmes bevezető után kronológiai sorrendben, multimédiás falak alkalmazásával mutatja be a Beatles történetét.

Filmrészletek, korabeli híradók, interjúk, koncertfelvételek tekinthetők meg gombnyomásra, illetve fejhallgatón keresztül hallgathattok bele a látogató a zenekar műveibe. A vitrinekben korabeli sajtótermékek, ruhadarabok, makettek, limitált kiadások, ritkaságokat tekinthettek meg.

Bábuk, poszterek, zászlók, fali grafikák, a zenekar hangszereinek pontos mása, a Sárga tengeralattjáróba való bepillantás, a Bors Őrmester lemez monumentális megjelenítése, játékok és élményfotózás varázsol vissza benneteket a legendás '60-as évekbe.

Képek az Egri Road Beatles Múzeumról

Ízelítőként szolgáljon ez a videó: 

Vedd meg még ma a kupont, hiszen elképesztő programokban lehet részed lélegzetelállító helyeken. Gazdagodj rengeteg érdekes információval, és érezd nagyon jól magad! Kattints a Megveszem gombra!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a zavaró szőrszálaktól - Teljes kar gyantázása a XIII. kerületben
1.090 Ft kupon ár helyett MA csak 980 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu