Lépj fel határozottan a cellulit ellen! - 10 alkalmas kézi nyirokmassszázs bérlet Dunakeszin

5/5Angyali Szalon | Budapest
  • A cellulit mindannyiunk számára ismerős probléma lehet, de most végre van egy hatékony és látványos megoldás.
  • A kézi nyirokmasszázs segít megszabadulni a narancsbőrtől és simává varázsolni a bőrt.
  • A masszázs során a speciális fogások segítenek serkenteni a nyirokkeringést, ami csökkenti a cellulit láthatóságát és javítja a bőr textúráját.
  • Kattints a "Megveszem" gombra és váltsd be kedvezményes DD kuponod a Dunakeszin található Angyali szalonban, ahol sok szeretettel várnak téged!
Ár:49.990Ft99.000 Ft
HAMAROSAN
A kupon 2024.06.18.-tól vásárolható meg.
50% kedvezmény
99.000 Ft
50%
49.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2024.06.18. - 2024.09.18

Nyirokmassszázs bérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy 10 alkalmas kézi nyirokmassszázs bérlet.

  • Az első alkalmat a kupon érvényességi ideje alatt kell felhasználni, a további alkalmakat a szolgáltatóval egyeztetett időpontokban tudod igénybe venni.

Fontos információk a nyirokmasszázs bérletről:

  • A masszázs szétzúzza a has, comb és popsi zsírpárnáit, és gyorsítja az anyagcsere folyamatokat
  • A nyirokmasszázs a nyirokáramlás serkentésével segíthogy a lebomlott zsírok és más méreganyagok könnyebben távozhassanak a szervezetből.
  • A masszázs javítja a vérkeringést, segít megszabadulni a narancsbőrtől és elősegíti a méregtelenítést.
  • A masszázs hatékonyan segít eltávolítani a felesleges zsírt a testből. Elősegíti a zsírsejtek felbomlását és eltávolítását a testből. 
  • Ez a masszázs nagyszerű lehetőség azoknak, akik szeretnének javítani az egészségüket, csökkenteni a duzzanatokat, fájdalmakat és a stresszt a testben.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.06.18. - 2024.09.18 között

Beváltáshoz előzetes bejelentkezés szükséges a +36-30/487-7883 számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával.

A kupon ajándéknak is kitűnő választás. Más kedvezménnyel nem vonható össze.

MEGKÖZELÍTÉS

Újpest központtól busszal vagy a nyugati pályaudvartól öt megálló.

További információk

Ellenjavallatok: magas vérnyomás, daganatos megbetegedés. Esetleges más panaszok esetén érdeklődj szolgáltató partnerünknél.

  • A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta, amely hatékonyan kezeli a nyiroködémát. A masszázst kézzel és géppel is el lehet végezni, de fontos kiemelni, hogy a kezelés komplex megközelítést igényel. A nyiroködéma csökkentése érdekében speciális tornagyakorlatokat és a duzzadt végtagok pólyázását is alkalmazni szokták.
  • Nyiroködéma a felső végtagon emlőműtét után alakul ki az alsó végtagon visszatérő orbánc következtében. A masszázst helyi bőrelváltozás, bőrsérülés, keringési zavar, szívelégtelenség, rosszindulatú daganat, terhesség, vérzékenység alatt nem ajánlják. Ha véralvadásgátlót szedünk, akkor is óvatosságra van szükség.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása vagy módosítása a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérünk, hogy figyelj oda a pontos érkezésre is!

★★★★★
★★★★★
3 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
2120 Dunakeszi, Kolonics Gy. u. 2/b. 1.em. 43.
(43-as kapucsengő)

Angyali Szalon értékelése

★★★★★
★★★★★
"Aranyos, kedves és tapasztalt. Jó döntés volt rá bízni magam. "
Purecs Edina

Nyirokmassszázs bérlet kuponunk leírása

Fedezd fel a kézi nyirokmasszázs látványos hatásait!

Ez a kezelés egyedülállóan hatékony módszer a cellulit elleni harcban és a bőr feszességének visszaszerzésében. A kézi masszázs során az átfogó, kifinomult fogások stimulálják a nyirokkeringést, segítve a méreganyagok és felesleges folyadék eltávolítását a szervezetből. Ennek eredményeként a bőr láthatóan simábbá, feszesebbé és egészségesebbé válik.

Legyen szó bőrfeszesítésről, cellulit elleni küzdelemről, vagy egyszerűen csak a test és lélek feltöltéséről, a kézi nyirokmasszázs mindenki számára kínál megoldást.

KÉZI NYIROKMASSZÁZS-CELLULIT MASSZÁZS

A masszázsnak köszönhetően a narancsbőr szó soha többé nem fog szerepelni a szótáradban. Az eredmény pedig nem csak egy simább, feszesebb bőr, hanem egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb test és lélek is.

A masszázs hatékonyan segít eltávolítani a felesleges zsírt a testből. Olyan speciális technikákat alkalmaznak, amelyek elősegítik a zsírsejtek felbomlását és eltávolítását a testből. Ez az egyedülálló masszázs nemcsak a test formálását segíti, hanem javítja az anyagcserét és a vérkeringést is, így hatékonyan segíti a fogyást és az egészségmegőrzést.

A kézi nyirok-cellulit masszázs során az ujjak és a kéz speciális technikákat alkalmaznak, amelyek elősegítik a nyirokáramlás fokozódását és a salakanyagok eltávolítását a szervezetből. Ez a masszázs nagyszerű lehetőség azoknak, akik szeretnének javítani az egészségüket, csökkenteni a duzzanatokat, fájdalmakat és a stresszt a testben.

Tehát, ha egy olyan masszázst keresel, amely segít megszabadulni a narancsbőrtől, feszesebbé teszi a bőrt és javítja a testi és lelki állapotodat, akkor ajánlatunk tökéletes választás számodra.

Élvezd te is a masszázs kedvező élettani hatásait kedvező DD kuponunkkal, Dunakeszin az Angyali Szalonban!

Szerezd be most a 10 alkalmas kézi nyirokmasszázs bérletet Dunakeszin, és lépj be egy új, egészségesebb és boldogabb élet felé!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Próbáld ki magad pop star-ként és énekelj egy profi hangstúdióban
28.000 Ft kupon ár helyett MA csak 25.200 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu