Lepd meg szeretteid egy virágküldeménnyel, a kuponunkkal 40% kedvezménnyel!

  • A virágküldés segítségével nem kell elsétálnod a boltba és kiválasztani a virágokat, tedd meg online, a székben ülve, ráadásul ki is szállítják Neked!
  • Aranyozd be Hölgy ismerősöd napját meglepetés virágokkal, hogy úgy érezze magát, mint a nők a romantikus filmekben. Hadd irigykedjenek rá!
Ár:600Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
94% kedvezmény
Már csak 99 db maradt!
10.000 Ft
94%
9.400 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.03.06. - 2018.04.11

Virágküldés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

40% kedvezmény kizárólag a nagy méretű virágküldeményekre, hogy igazán boldoggá tehesd hölgy ismerősödet!

A szolgáltató kínálatát itt találod!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.03.06. - 2018.04.11 között

  • Válassz ki egy virágküldeményt a partnerünk webáruházában, add le a rendelésed az eredeti árral, majd ezt követően küldd el a letöltött kuponod az info@sziv.net címre
  • Ez után a válaszlevélben megírják Neked a pontos összeget, amit utalnod kell.

FONTOS! Ha már aznap szeretnéd a küldeményt a megajándékozottnál tudni, munkanapokon 15:00, hétvégén pedig 10:00 óráig lépj kapcsolatba a szolgáltató partnerünkkel.

Felárak, opciók

  • A kupon a szállítás összegét nem tartalmazza. Ez régiónként eltérhet. Ezekről az összegekről a https://www.sziv.net/tav.php oldalon tájékozódhatsz.

A kiszállítást egész Magyarországon vállalja szolgáltató partnerünk.

  • Sürgős esetben, felár ellenében akár egy órán belüli, expressz kiszállítást is vállal a szolgáltató. Ennek részleteit megtalálod a  megrendelő oldalon.

További információk

A SzivNet Virágküldő Szolgálat az egyik legkiterjedtebb és legszervezettebb virágküldő szolgálat, ahol gyorsan, biztonságosan küldhetsz hihetetlenül gyönyörű virágküldeményeket annak, aki a legkedvesebb a szívednek.

  • Mi mutathatná meg jobban a figyelmességedet, mint egy nagy, csodálatos virágküldemény?
  • A weboldalon többféle virágküldemény közül választhatsz, így biztosan megtalálod a kívánt küldeményt. Csokrok, virág boxok, cserepes virágok, koszorúk, és ez még nem minden!
  • A SzivNet Virágküldő Szolgálat már rengeteg embert tett boldoggá küldeményeivel. A leírásban olvashatsz pozitív tapasztalatokat, vagy itt!
  • A szállítás gyors, és akár előre is megrendelheted a küldeményt!

Mi most megkönnyítjük az ajándékozást: kedvezményesen juthatsz hozzá a meglepetéshez, és a kisujjadat sem kell mozdítanod érte! A weboldalon ráadásul az ünnepre is rákereshetsz, így könnyebb eldöntened, mivel lepnéd meg a célszemélyt!

Szolgáltatás helye
Online

Virágküldés kuponunk leírása

Gondoskodás, akár az ország másik végéből is, virágküldéssel!

Az biztos, hogy nincs olyan nő a Föld kerekén, aki ne örülne a virágnak. Pláne, ha meglepetésszerűen érkezik! Ha szeretnéd kimutatni a gondoskodásodat, és igazán különlegessel lepnéd meg a kiválasztottat, válaszd a kuponunkat, hiszen nálunk elképesztő kedvezménnyel szerezhetsz örömet!

Nagy méretű küldemény 40% kedvezménnyel, csak a Diamond Deal kuponjával!

Rengeteg küldemény közül választhatsz!

A weboldalon (itt) nem csak többféle küldemény közül válogathatsz, de külön eseményekre bontva is keresgélhetsz. Ez nagyon sok időt spórol Neked, hiszen például születésnapra, Nőnapra, vagy egyéb ünnepekre lebontva is listázza Neked a lehetőségeid.

Nagy méretű küldemény 40% kedvezménnyel, csak a Diamond Deal kuponjával!

Gyors - akár expressz - kiszállítással!

A küldeményeket akár aznap kiszállítják. Ez nagyon jó, ha az ajándékozást az utolsó pillanatra hagytad! Küld el a kérésed, utald el a pénzt, és már érkezik is a gyönyörű csokor a célszemélynek!

Egyedi esetben expressz kiszállítást is kérhetsz, hogy biztosan célba érjen a törődés!

Az ország minden pontjára!

Mivel a hálózat hatalmas, rengeteg virágküldő ponttal rendelkezik, így országszerte 176 településre szállítanak INGYENESEN! Ezen kívül Magyarország minden zugába kiviszik a csomagot - ennek összegéről, és az ezzel kapcsolatos információkról tájékozódj a https://www.sziv.net/tav.php weboldalon.

Nagy méretű küldemény 40% kedvezménnyel, csak a Diamond Deal kuponjával!

Vélemények, tapasztalatok egyenesen azoktól, akik már igénybe vették a SzivNet szolgáltatását:

"Tisztelt SzivNet!

Az önök szolgáltatása kitűnő, nagyon nagy örömet okoztak a címzettnek! A kiszállitás pontos volt, nagyon jó minőségű virágot és ajándékot kapott a barátnőm.

Köszönöm szépen, legközelebb is Önöket választom (és ajánlom másnak is)!"

V. Zsolt

"Nagy tisztelettel írom ezt a levelem, nagyon elégedett volt az a nő, akinek szántuk ezt a virágcsokrot. Az már biztos, hogy a jövőben is Önökhöz fordulok ilyen szolgáltatások igénybevételekor.
Nagyon, nagyon szépen köszönöm, nagyon szép munkát végeztek, ezt már a szó szoros értelmében tessék venni uraim és hölgyeim. Csodálatos volt, nem győzök betelni a köszönettel."

Romulus

"Tisztelt Virágküldő Szolgálat!

Köszönetet szeretnék mondani a virágküldő szolgaltatónak és nem utolsósorban a dunaújvárosi virágkiszállítónak, hogy az anyák napjára rendelt virágomat időben, pontosan és udvariasan kiszállították Édesanyámnak!"

M. Klaudia

További véleményeket, tapasztalatokat ide kattintva olvashatsz!

Nagy méretű küldemény 40% kedvezménnyel, csak a Diamond Deal kuponjával!

Kattints Te is a Megveszem gombra, és élvezd a törődés csodálatos érzését, mert mindig jobb adni, mint kapni! Aranyozd be egy Hölgy ismerősöd napját, mert ilyen kis dolgok is kiváltképp fontosak a szebbik nemnek!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a zavaró szőrszálaktól - Teljes kar gyantázása a XIII. kerületben
1.090 Ft kupon ár helyett MA csak 980 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu