Lélegzetelállító tekintet 4D pillákkal, ajándék szemöldök igazítással a Bencsik Hair Szalonban!

Bencsik Hair & Beauty | Budapest, XIII. ker.
Lélegzetelállító tekintet 4D szempillával, ajándék szemöldök igazítással, hogy panorámában lássák lelked szépségét. Ezt az ajánlatot most mindössze 3.990 Ft-ért kínálja neked a Diamond Deal. Vedd meg ezt a kedvezményt és váltsd be a Bencsik Hair Szalonban Budapest központjában, a XIII. kerületben a Nyugatinál.
Ár:3.990Ft9.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
60% kedvezmény
9.900 Ft
60%
5.910 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.09.21. - 2016.12.19

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 4D-s szempillák felhelyezése és ajándékba szemöldök igazítás egy alkalommal. 
  • A pilla-szálakat a saját pilláidra ragasztják egyenként, így a felhelyezhető szálak száma függ a saját szempilláidnak számától.
  • Választhatsz extra dús, vagy extra hosszú méretű pillákat is.
  • A 4D-s szempillák pehely könnyűek, ezért viselésük természetes, nem terheli meg a saját pilláidat, nem nehezíti el szemhéjadat.
  • Tartóssága akár 6-7 hétig is kitart.
  • A kupon ára a pillapótlást nem tartalmazza. 
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz! Válaszd saját részre vagy ajándékozd barátnődnek, lányodnak, vagy bármelyik nőismerősödnek.
  • A kupon 2016. december 19-ig használható fel. 
  • A kupon beváltása előtt kérjük, egyeztess időpontot a 
    +36/20-926-1345-ös telefonszámon.
  • A szalon könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, hiszen a Nyugati tértől 2 perc sétára található.
  • Időpont módosítás vagy lemondás a foglalt időpontod előtt legalább 24 órával lehetséges. Ennek elmulasztása esetén a kupon felhasználtnak minősül. 
  • Kérjük, pontosan érkezz!
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Katona József u. 9-11.
Nyugati tértől pár perc sétára található.

Kuponunk leírása

Csodásan ívelt pillák!

Nem elég hosszú és sűrű a szempillád? Smink nélkül nem mozdulsz ki otthonról? Nem tudsz úszni, sportolni, mert félsz, hogy lecsurog a szempilla-festéked? Ha igennel válaszoltál legalább két kérdésre, akkor Neked találták ki a 4D-s szempillát, mely káprázatosan keretezi a szemeidet! A vendégpillák legalább 6-7 hétig természetes módon emelik ki szemeid szépségét. Tudod! A szem a lélek tükre, pláne, ha gyönyörű kerettel hívod fel rá mások figyelmét. A pillasort dúsabbá, a szálakat hosszabbá varázsolja. Az új pilláid ellenállnak az izzadásnak, a könnyeknek, de az uszoda vizének is. Velük lehetsz mindig dekoratív megjelenésű bárhol, bármikor – buliban, edzőteremben, munkában, suliban, de bárhol is töltöd napjaidat.

A kezelés menete: a kozmetikussal megbeszélitek, hogy milyen hosszúságú és alakú legyenek a szempilláid. Következik a szempillasor és a szem környékének megtisztítása, majd felhelyezik a szemalátétet, és következik a műszempillák szálankénti felragasztása. Ezt követően ajándékba kapod a szemöldök megigazítását, mely még jobban kiemeli, keretezi gyönyörű szemeidet.

Műszempilla

Az új 4D-s pillák a szempilláidat akár kétszer hosszabbra is varázsolhatja. A szempillák felhelyezése fájdalommentes és kényelmes, te csak fekszel egy kezelőágyon, míg a kozmetikus alkot. Szempilláidat lezsírtalanítják és letisztítják. A szemed alá egy zselés szemalátétet helyeznek, majd jöhet a csábító tekintet megalkotása. Szálankénti felragasztás történik, így a felhelyezhető pillák száma függ a saját pilláidnak számától. Újdonsága révén akár kétszer hosszabb pillák felhelyezése is lehetséges. Ami még jobb az egészben, hogy akár 6-7 hétig is kitart, így nem kell aggódnod, ha nem tudsz sűrűn jönni pótlásra. A pillák felhelyezése után az első 24 órában kerülni kell a szemhéj vízzel való érintkezését, valamint a szauna, uszoda használatát, és a sminklemosót. Az olaj tartalmú készítmények és kozmetikumok, valamint a vízálló szempillafesték oldhatják a pillákat rögzítő ragasztót, ezért használatuk nem javasolt. 

Továbbra is böngészd a mobilodon is a DD ajánlatait, bárhol, bármikor. Kattanj rá és vásárolj!

Spórolj és lájkold a DD-t a facebookon is, hiszen már több, mint 300.000-en rajonganak érte.

Csatlakozz Te is és értesülj elsőként a csábító kedvezményekről, mert a rendkívüli ajánlatokat a DiamondDeal árban lecsiszolja neked!

Ne hagyd ki nyereményjátékainkat sem! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu