Legyen újra selymes és fiatal a bőröd! - Rádiófrekvenciás Arc, nyak és dekoltázs bőrfeszesítés

5/5Perfect Skin Budapest | Budapest, XIX. ker.
  • Szabadulj meg a kellemetlen ráncoktól, és szerezd vissza fiatalos, feszes bőrödet!
  • Vásárold meg erre a rádiófrekvenciás arc, nyak és dekoltázs kezelésre szóló kuponunkat, fantasztikus áron!
  • Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy újra olyan sima bőrfelületed legyen, amiről álmodozol, ezért mindenféleképpen megéri tovább olvasnod ajánlatunkat!
Ár:5.600Ft8.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
30% kedvezmény
8.000 Ft
30%
2.400 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 6 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.07. - 2024.07.08

Rádiófrekvenciás Arc, nyak és dekoltázs bőrfeszesítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amelynek tartalma egy rádiófrekvenciás arc, nyak és dekoltázs bőrfeszesítés.

  • A kezelés teljes mértékben fájdalommentes.
  • Nők és férfiak is egyaránt igénybe vehetik.
  • A tartós hatás érdekében 6 alkalom javasolt.
  • A kezelés professzionális orvoskozmetikai termékekkel történik.

Mire jó ez a kezelés?

  • Arcfiatalítás
  • Ránccsökkentés
  • Tokacsökkentés
  • Kollagénsejtek stimulálása

A szolgáltató az új vendégeknek szeretne kedveskedni ezért 1 fő egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponnal.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.07. - 2024.07.08 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-70/401-00-69 telefonszámon. Érvényes kuponod a helyszínen tudod beváltani kinyomtatva vagy telefonodon felmutatva.

A bejelentkezésnél történő időpont foglalásnál kérem vegyétek figyelembe, hogy a szolgáltatónál, körülbelül két hetes várólista van, így kuponvásárlás előtt, javasolt telefonon érdeklődni, majd mihamarabb megvásárolni a kupont is, majd mielőbb visszajelezni a szolgáltatónak, hogy az időpontfoglalást véglegesíthessék.

Felárak, opciók

  • Az ajánlat tartalmazza a rádiófrekvenciás bőrfeszesítést, azonban emellé felárért ultrahangos hatóanyagbevitel használata is válaszható. Ezt közösen beszélitek meg a helyszínen.

További információk

Ellenjavallatok: láz, fertőző betegség, lázas fertőző állapot, bőrbetegség a kezelendő területen, pacemaker, mentsruáció, terhesség, szoptatás alatt, fertőző bőrbetegség, nagyobb fokú szívbetegség, magas vérnyomás, autoimmun betegségek, veseműködési zavar, epilepszia, nőknél fémspirál, középfülgyulladás (a kavitációnál fontos) májműködési zavar, herpes zooster, sebek a kezelt felületen, csonttuberkolózis.

  • A kezeléskor kérésre lehet az arcra/tokára összpontosítani, azonban ha emellé a nyakat és a dekoltázts is lekezelik, az eredmény sokkal komplexebb és hatásosabb.
 
Tripoláris Rádiófrekvencia

Ez az új és továbbfejlesztett RF energia soha nem látott hatékonysággal kezeli a bőrt. A ráncok és szarkalábak jelentős mértékben csökkenhetnek, ezáltal a bőre visszanyeri rugalmasságát és fiatalos ragyogását. Az arc olyan feszes lehet mint egy plasztikai kezelés után azzal a különbséggel, hogy a hatás természetes és nem befolyásolja az arc izmainak természetes működését.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 48 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. 

★★★★★
★★★★★
4 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1195 Budapest Üllői út 277/2.

Perfect Skin Budapest értékelése

★★★★★
★★★★★
"Minden rendben volt, megyek máskor is :) "
Szilvia Sándor

Rádiófrekvenciás Arc, nyak és dekoltázs bőrfeszesítés kuponunk leírása

Szeress bele újra csodás arcodba!

Sokak kedvét húzzák le az öregedést illető negatív gondolatok. Senki sem nézi örömmel, hogy az arcán idővel egyre több ránc keletkezik, és inkább a feszes, fiatalos arcbőrüket szeretnék visszakapni.

Ha neked is hasonló gondolatok járnak a fejedben, és szeretnéd selymesebbé, szebbé tenni arcodat, a lehető legjobb ajánlatra bukkantál rá! Ennek a rádiófrekvenciás arc, nyak és dekoltázs kezelésnek a segítségével könnyedén vehetsz búcsút az idegesítő, fránya ráncoktól!

Mi a rádiófrekvenciás arckezelés?

A rádiófrekvenciás arckezelés a bőr természetes kollagén termelődését serkenti, a meglévő kollagén rostokat feszesíti, és beindítja a kötőszövet regenerálódását. A kollagéntermelés beindításához folyamatos, ismételt ingerekre van szüksége a kötőszöveti sejteknek, ezért a bőr megújításához idő kell. A kezelés kúraszerű eredményeként a bőr újabb és rugalmasabb kollagén rostokat képez, így a kezelt bőr teljesen átépül, hatására egy fiatalosabb és feszesebb bőrfelület jön létre. A mimikai ráncok mélysége csökken és az apróbb ráncok kisimulnak.

Tripoláris Rádiófrekvencia

Tripolárisnak nevezzük a kettőnél több elektródás készülékeket, melyekben egy pozitív elektróda és kettő negatív elektróda található. Ezzel a korszerű módszerrel nagyobb hő kibocsátásra képesek a tripoláris készülékek és a bőr alsóbb rétegeibe is képesek eljutatni azt. A rádiófrekvenciás hullámok segítségével a mélyebb rétegekben a hőmérséklet akár a 60 °C is elérheti, míg a bőrfelszín 38-42 °C-on marad. Gyorsan eléri az effektív hőmérsékletet és fenntartják azt a kezelés folyamán. A gép belső beépített hőmérővel ellátottak. Segítségével a hőmérséklet nem csökkenhet a minimum alá, így elkerülhetőek a túl alacsony hőmérséklet miatt a hatástalan kezelések. Másrészről megakadályozza a túl magas hőmérsékletet, ezáltal a lehetséges sérülések kialakulását.

A szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén fokozódnak a sejtek anyagcsere-folyamatai. A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és élénkül a termelődésük. Az innovatív RF hullámok „fésülgetik” a bőr rétegeit, annak érdekében, hogy egyenletes fűtőhatást biztosítsanak a kollagén és elasztin rétegek teljes sávjában. Ez rövidebb és gyorsabb kezeléseket tesz lehetővé és kielégítő eredményeket biztosít. A bőr több rétegét érinti az RF energia, ösztönözve a kollagén és elasztin rostok regenerálódását. Ez erősebb, hosszabb ideig tartó hatást eredményez, ami a továbbfejlesztett és tökéletesített ránctalanító technológiának köszönhető. Ezen hatások révén a kezelt terület a kúraszerű alkalmazás során átalakul, szembetűnően javul, a bőr regenrálódik.

Ez az új és továbbfejlesztett RF energia soha nem látott hatékonysággal kezeli a bőrt. A ráncok és szarkalábak jelentős mértékben csökkenhetnek, ezáltal a bőre visszanyeri rugalmasságát és fiatalos ragyogását. Az arc olyan feszes lehet mint egy plasztikai kezelés után azzal a különbséggel, hogy a hatás természetes és nem befolyásolja az arc izmainak természetes működését.

Miben segít ez a kezelés?

  • Arcfiatalítás
  • Ránccsökkentés
  • Tokacsökkentés
  • Kollagénsejtek stimulálása

Ha szerinted is jól hangzik ez az ajánlat, ne habozz megvásárolni rá szóló kuponunkat még most, hiszen nem mindig lesz lehetőséged ilyen kedvező áron igénybe venni ezt a kezelést. Csapj le erre a lehetőségre!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu