Légy Te is Adonisz! Férfi intimgyanta egy alkalomra, csak 2.600- Ft a Beauty Cosmeticsben!

Beauty Cosmetics | Budapest, VI. ker.
Szereted, ha szobrokat megszégyenítő felsőtestedhez egy szobor simasága is társul? Akkor kíméletlenül le kell számolnod a szőrszálakkal, amire az intimgyantázásnál keresve sem találsz jobb megoldást! Kihagyhatatlan ajánlatunk vár a Beauty Cosmeticsnél (VI. kerület), csak vásárolj kupont mindössze 2.600 Ft-ért!
Ár:2.600Ft6.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
6.000 Ft
57%
3.400 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.06.27. - 2016.09.23

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma férfi intimgyantázás egy alkalommal.
  • Az ajánlat a szeméremdomb, a teljes hímvessző, a hímvessző körüli rész és a herezacskó szőrtelenítését foglalja magában. 
  • A kezelés fehérnemű nélkül történik. Ha kicsit szégyenlős vagy, egy steril papír bugyit kapsz a gyantázáshoz.
  • Fontos! A gyantázást hosszabbra hagyott szőrrel (0,5-1 cm) érdemes igénybe venni, ekkor garantálja a legjobb hatást.
  • A gyantázás időtartama kb. 40-50 perc.
  • A kupont 2016. szeptember 26-ig veheted igénybe, előzetes bejelentkezés alapján.
  • Időpont egyeztetéséhez keresd Bencsik Beátát a +36-70/616-6947 telefonszámon. Időpontokat a bejelentkezés sorrendjében tudnak biztosítani.
  • A szolgáltató 2016. július 25 és 2016. augusztus 2. között szabadságát tölti, nem elérhető!
  • A kupon saját célra és ajándékba is megvásárolható korlátlan mennyiségben.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a lefoglalt időpont előtt legalább 24 órával történhet, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 35. fsz. 5/a
(udvarban balról a második üzlet)

Kuponunk leírása

Problémás az intim szőrtelenítés?

Hát igen, nem éppen a legkönnyebb, és legkellemesebb elfoglaltság. Főleg, hogy a borotválás csak pár napig tartó eredményt nyújt, ráadásul a szőr csak erősödik, vagy néha még gyulladásokkal, szőrbenövésekkel is meg kell küzdened, ami igencsak kellemetlen érzés. De hidd el, nem vagy egyedül a bajban, csak bízd nyugodtan egy kozmetikusra a dolgot, aki profin elbánik a szőrszálakkal!

Intim gyantázás profi módra!

 A művelethez különleges összetételű, antiallergén, kézzel lehúzható gumigyantát használ majd a kozmetikus, amit speciálisan az érzékeny, intim területekre fejlesztettek ki. Előnye, hogy alacsonyabb hőmérsékleten is használható, így nem fog égetni, érzékeny bőrűeknek is ajánlott!

Férfi, intimgyanta, gyantázás, szőrtelenítés

A bőr előkészítése (fertőtlenítés, zsírtalanítás) után spatulával felviszik a gyantát, majd letépik. Ez egy pillanatra okoz fájdalmat, utána semmilyen kellemetlen érzést nem tapasztalsz majd még úgy sem, hogy tested egyik legérzékenyebb pontján történik a kezelés. Ez elég jó, nem? Végig szem előtt tartva a strerilitást, egy csíkot csak egyszer használnak fel, s végül a letapadt vagy benőtt szőrszálakat csipesszel távolítják majd el.

Ne légy zavarban, semmitől nem kell tartanod, hiszen ezen a téren tapasztalt kozmetikus kezeire bízhatod a khm... dolgot, aki végig instrukciókkal segít majd, hogy pontosan mit csinálj, s hogyan tartsd intim testrészedet.

A gyantázás után

Az intim gyantázást követően a szőr kb. 2,5-3 hét után kezd serkenni, és minél többször gyantáztatsz, ez az időtartam annál jobban kitolódik, s egy idő után elegendő majd 5-6 hetente gyantáztatni. Az újra kinövő szőr nem szúrós, mint borotválás után, így bőrödet sem irritálja majd, s viszketni sem fog. Ennyi előnyért cserébe megéri az a pillanatnyi fájdalom, nem igaz?

A gyantázás után 24 órán át javasolt a szauna, közösségi fürdők, napozás és szolárium kerülése, és 1-2 napig ajánlott nyugtató krémmel ápolni a kezelt bőrfelületet, hogy az gyorsan regenerálódjon.

Válaszd hát az intim gyantázást, ha egy szőrszálakkal kíméletlen, bőröddel mégis kíméletes megoldást keresel legérzékenyebb testtájad szőrtelenítésére! Vedd meg ehhez kuponunkat, csak kattints a Megveszem gombra!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu