Légy Te az autód ura! Vezetéstechnikai tréning 1 órában saját autóval, versenypályán, instruktorral!

Váratlan helyzetek, balesetveszélyes körülmények mindig adódnak vezetés közben. Szeretnél rájuk jobban felkészülni, s közben jobban megismerni saját autódat? Tökéletes erre egy vezetéstechnikai tréning, melyen szakértő instruktor segítségével gyakorolhatsz, fejlesztheted vezetői tudásodat. Vásárolj kupont foglalóval most csak 7.475 Ft-ért!
Ár:29.900Ft59.800 Ft
Ár: 7.475 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 22.425 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
59.800 Ft
50%
29.900 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.08.11. - 2017.10.10

60 perces vezetéstechnikai tréning kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 órás vezetéstechnikai tréning saját autóval, szakértő instruktor segítségével a Kakucs Ringen 1 fő részére
  • Ajánlott, ha szeretnél magabiztosabban vezetni, ha jobban megismernéd autód viselkedését szélsőséges helyzetekben, és megtanulnád a helyes reakciókat ezekben a helyzetekben. Az itt megszerzett tudás hasznosítható a mindennapokban is.
  • A tréning zárt, kiépített versenypályán zajlik, életszerű körülmények között.
  • Több éves versenyzői tapasztalattal rendelkező, Magyar Bajnok instruktor edz majd Téged, s fokozatosan gyorsulva lát el néhány esetben életmentő tanácsokkal.
  • A tréning menete:
    • Elméleti oktatás
    • Az ülés és kormány pozíció, valamint a biztonsági öv helyes beállítása
    • A biztonságos vezetés alapjai
    • Gyakorlati oktatás a versenypályán. Ideális ívek, fékezési pontok bemutatása
  • A tréning helyszíne a Kakucs Ring, mely az M5 autópálya inárcsi lehajtójától, Inárcs és Kakucs érintésével, a táblák alapján közelíthető meg.
  • A tréning ajándékba is tökéletes, nem csupán egy élmény, de hasznos is a megajándékozottnak!
  • A kupon 2017. október 10-ig használható fel időpont egyeztetés után!
  • A kupon felhasználásához előzetes telefonos egyeztetés szükséges a +36-20/222-1330 telefonszámon.
  • Bármennyi kupon vásárolható saját célra és ajándékba is, így ha szeretnél többet gyakorolni, vásárolj több kupont, és egyeztess a szolgáltatóval!
  • A program során a szervező szabályait kötelező betartani.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Foglalósan is megvásárolható:
Ezt a kupont "Foglalóval" is meg tudod vásárolni oldalunkon. Ebben az esetben nekünk csak 7.475 Ft-ot kell fizetned, míg a fennmaradó 22.425 Ft-ot a helyszínen egyenlítheted ki a szolgáltatónál. A szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni!

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
2366 Kakucs Ring

60 perces vezetéstechnikai tréning kuponunk leírása

Az autózás nem veszélytelen!

Az autóutakon rengeteg veszély leselkedik még a gyakorlott sofőrökre is, hát még a képzetlenekre?! Száguldozó vagányok, hétvégi kocavezetők, minimális esőtől is araszoló csigatempóra váltó, kormányba ijedten kapaszkodó rutintalanok, stb. És mind veszélyesek lehetnek rád! Tanuld hát meg kezelni az autódat és a váratlan helyzeteket!

Készülj fel a váratlan helyzetekre!

Most olyan lehetőséget kínálunk neked, melynek révén saját autódon tanulhatsz új fogásokat, melyekkel elkerülheted a vészhelyzeteket. Épített versenypályán több éves versenyzői rutinnal rendelkező, Magyar Bajnok instruktor szakértő tanácsait kapod majd a jobb egyből, és egyre gyorsuló tempó mellett készülhetsz fel mindenre, ami csak szembejöhet veled az utakon. Oktatódtól bármikor kérdezhetsz is, ha valami érdekel vagy valami felmerül a vezetés során, szívesen megosztja veled tapasztalatait, észrevételeit.

A program során először elméleti oktatásban lesz részed, majd átveszitek az ülés és kormány pozíció, valamint a biztonsági öv helyes beállítását. Majd a biztonságos vezetés alapvető fogásait gyakorolhatod be a tréning gyakorlati része során a versenypályán. Ekkor megtanulod és megérted az ideális ívek fontosságát, és a fékezési pontokat is megismered. Egyre gyorsuló tempó mellett többek között elsajátíthatod a hirtelen megcsúszó és kifaroló jármű feletti uralom visszaszerzésének technikáját, a helyes vészfékezést, a kormányzás helyes technikáját, a helyes kormányfogást, valamint a biztonságtechnikai rendszerek szerepét, működését, helyes használatát.

De ha már mindent tudsz, ez arra is kiváló lehetőség, hogy legálisan gyorsulj egyet a verdáddal, és eközben a szakág tapasztalt pilótájától tanulhatsz további fogásokat, hogyan kezeld a járművedet nagyobb sebességnél.

Le a mazsolákkal! Légy úgy az autóutak királya, hogy sem magadat, sem másokat nem veszélyeztetsz hiányos autóvezetői tudással. Most hozzásegítünk ehhez vezetéstechnikai tréninggel, melyet nagy kedvezménnyel vehetsz igénybe. Csak a Diamond Dealen keresztül!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu