Légy profi fotós! 20 órás portré és riportfotó tanfolyamon tanulhatod meg a fényképezés rejtelmeit

1/5Gráf Fotósuli - Gráf Ildikó | Budapest, XVIII. ker.
Ha szeretnél úgy elmélyülni a fotózás rejtelmeiben, hogy tanárod csak veled foglalkozik, és senki nem zavar, a legjobb, ha máris lecsapsz erre az ajánlatra! Akár kezdő vagy, akár ismered már az alapokat, Gráf Ildikó fotóriporter és fotóművész biztosa tud még újat mutatni neked 20 órás fotós tanfolyama során! Vásárolj kupont 25.990 Ft-ért, vagy fizesd nálunk csupán a foglalót, 7.275 Ft-ot!
Ár:25.990Ft60.000 Ft
Ár: 7.275 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 18.715 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
60.000 Ft
57%
34.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.08.07. - 2016.11.07

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kuponnal egy privát fotózás tanfolyamot vehetsz igénybe 20 órában, Gráf Ildikó profi fotóművész oktatásával ismerheted meg a portré és az eseményfotók készítésének rejtelmeit.
  • A tanfolyam gyakorlati része általában külső helyszíneken zajlik Budapesten, az elméleti részt akár saját otthonodban is megtanulhatod. Budapesten kívül megegyezés szerint. Egy alkalommal a Magyar Fotográfusok Házába is ellátogattok.
  • A foglalkozás egyszemélyes, a fotós csak veled foglalkozik ennek keretében.
  • Ajánlott mindenkinek, akit érdekel a fotózás és szeretné jobban megismerni ezt a területet.
  • A téma lehet művészi portré, riport, akár sportfotózás is, ami csak téged érdekel!
  • Kísérleti absztrakt műtermi fotózás gyakorlatra is sor kerül. Megtanulhatod, hogyan használhatod a tükröződéseket, fényeket, árnyékokat. Megismered a fény szerepét, a fotótörténetet, a digitális és analóg fotózás különbségeit alap vagy haladó szinten.
  • Alapvető utómunkálatokról is ismereteket szerzel.
  • A tanfolyamhoz egy saját digitális vagy analóg fényképezőgépre, és annak tartozékaira van szükséged.
  • A tanfolyam során készült képeket leválogatva egy CD-n megkapod.
  • A kupont 2016. november 7-ig használhatod fel, azaz eddig kell megkezdened a tanfolyamot!
  • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges, keresd Gráf Ildikót a +36-30/519-8745 telefonszámon!
  • Saját célra egy kupon használható fel, ajándékba viszont bármennyit vásárolhatsz!
  • A kupon foglalósan is megvásárolható! Ebben az esetben oldalunkon 7.275 Ft-ot kell fizetned, a fennmaradó 18.715 Ft-ot később kell rendezned a szolgáltatóval egyeztetés szerint.
★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 8-17
Szolgáltatás helye
1185 Budapest, Népes utca 25/B

Kuponunk leírása

Akár az eseményfotózás érdekel, akár a portrék vagy épp művészi fotók, most a szakma egyik mesterétől tanulhatsz. Akár kezdő vagy, akár már értesz valamelyest a fényképezéshez, Gráf Ildikó fotóriporter és fotóművész 20 órás tanfolyamon adja majd át neked azokat a nélkülözhetetlen ismereteket, melyek szükségesek ahhoz, hogy minden fotódból kihozhasd a maximumot.

Elméleti és gyakorlati oktatás egyaránt része a csomagnak, és a 20 órában hallasz majd a fénytani alapokról, a fotótörténetről, de még az analóg és digitális fényképezési technika különbségeiről is. Akár az alapoktól kell indulnod, akár van már mire építeni a képzésedet, jó ha egy olyan személytől hallod ezeket a fontos információkat, aki tényleg szakmabeli, és át is tudja adni a szükséges tudást. Ráadásul most senki nem zavarja majd tanulásodat, hiszen teljesen privát a tanfolyam.

Az oktatás általában külső helyszínen zajlik, Budapest bármely helyszínén elérhető, újdonsült oktatód akár házhoz is megy, de erről egyeztettek majd a jelentkezéskor. Szintén egyeztetés tárgya, hogy hány órát szántok egy nap a tanulásra, így bizonyos keretek között gyorsítható, lassítható is a haladás. A tematika megtervezésénél figyelembe lesz véve, hogy milyen szinten állsz a fotózás terén, és hogy mely terület érdekel. Egy alkalommal ellátogattok a Magyar Fotográfusok Házába is, mely a szellemi és szakmai centruma hazánk fényképészetének.

Egy szó, mint száz, ha eddig még csak nem is hallottál olyanokról, mint a záridő, blende, fókusz, zársebesség, stb. a tanfolyam végére már pontosan tudni fogod, hogy mik ezek, és miért fontosak, és a fényképezőgéped eddig sosem használt beállítási lehetőségei is értelmet nyernek hirtelen. És biztos lehetsz abban, hogy ezután semmilyen fényképed nem lesz elpazarolt kattintás!

Most tehát saját fotózás oktatód lehet, aki 20 órában felfedi előtted a fotózás rejtelmeit, és felkészültségi szintednek megfelelően hangolt tanfolyamon vezet végig téged. Csak vásárolj kupont, és máris bejelentkezhetsz az oktatásra!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu