Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

Légy mesterlövész! Eressz el 30 golyót a Dragunov mesterlövész puskából roncslövészet során!

Lőj autóroncsokra igazi Dragunov mesterlövész puskával! Éld át a célbemérés, majd a lövés adrenalinlöketét, és meséld el a haveroknak, hogy mekkora élmény egy igazi fegyverrel célra tartani! A Duna Lövész SE ráckevei lőtere roncslövészettel és 30 éles lőszerrel vár, hogy életed egyik legnagyobb élményét nyújtsa neked! Vásárolj kupont, vagy lepj meg valakit a lehetőséggel, most csak 13.600 Ft-ért!
Ár:13.600Ft29.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
54% kedvezmény
29.000 Ft
54%
15.400 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.02.02. - 2018.05.15

dragunov mesterlövész kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

A kuponnal roncslövészeten vehetsz részt, kezedben egy Dragunov mesterlövész puskával, mellyel 30 lövést adhatsz le.

A kupon tartalma továbbá a lőállásdíj, a fegyverek bérlése, a védőfelszerelés (fülvédő), valamint szakképzett lövészetvezető felügyelete, a lőlap és persze a 30 lőszer.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.02.02. - 2018.05.15 között

  • Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe!
  • Bármennyi kupon vásárolható, ha többen szeretnétek lövészeten részt venni, vásároljatok több kupont!

Bejelentkezés:

Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámok egyikén:

  • Bíró István +36-30/961-8506,
  • Bíró Marianna +36-30/643-5148,
  • Bálint Béla +36-30/427-2231

A helyszínen kötelező fegyverhasználati- és biztonsági oktatás, valamint a helyszín ismertetése után veheted kézbe a fegyvereket!

További információk

  • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 km-re, Ráckevén!
  • Igazi adrenalinlöket elsütni a nagy erejű fegyvert! Tökéletes ajándék kalandvágyó férfiaknak és persze hölgyeknek is! Csapatépítésnek is elsőrangú!

5 fő felett lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra (alapanyagot, eszközöket nektek kell vinni) a tűzrakó hely adott kizárólag. Emellett sátrazni is tudtok a lőtér melletti mezőn.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda – vasárnap: 09:00 – 18:00 (évszaktól függően sötétedésig)
Szolgáltatás helye
2300 Ráckeve Újhegy Lőtér

Videó

dragunov mesterlövész kuponunk leírása

Szeretnél mesterlövész lenni?

Képzeld el a szituációt: egy romos raktárépület egyik ablakánál dekkolsz már órák óta, és várod, hogy feltűnjön az ellenséges konvoj. Légzésed lassú és egyenletes, ahogy a mesterlövész képzésen tanították, tested zsibbadtságáról már nem is veszel tudomást. Kisvártatva feltűnik a kocsisor, közepén a tiszti autóval, amelyben az ellenség tábornoka ül, és minden áron meg kell akadályoznod, hogy elérje úti célját.

Bújj egy mesterlövész bőrébe a DiamondDeal kuponjával, kezedben egy Dragunov mesterlövész puskával a Duna Lövész SE ráckevei lőterén!

A pár perce még lassú pulzusod most már egyre gyorsul, gyakorlatilag az agyadon kezd dobolni az adrenalin, ahogy a célra tartasz, majd a ravaszra helyezed az ujjadat. Végül elsütöd a fegyvert. Majd újra, és újra, és újra. A célpont kiiktatva, és a kísérete sem fogja tudni elmondani senkinek, hogy honnan jött a gyilkos lövés. Te pedig amúgy is pár saroknyira vagy már az esettől.

Bújj egy mesterlövész bőrébe a DiamondDeal kuponjával, kezedben egy Dragunov mesterlövész puskával a Duna Lövész SE ráckevei lőterén!

Kb. ilyen egy mesterlövész élete, de most te is kipróbálhatod, hogy milyen kézbe venni egy igazi lövész hűséges társát, az orosz Dragunov mesterlövész puskát. Bár a Jevgenyij Dragunov által 1958 és 1963 között tervezett fegyver már nem fiatal modell, még mindig számtalan helyen, így pl. a Magyar Honvédségnél is rendszeresítve van, ami nem véletlen. Gyors egymás utáni lövések lehetőségével és könnyű célozhatóságával nem is kell jobb puska egy lövész kezébe!

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

És ha már a kezedben van, süsd el bátran pár tucatszor. Érezd az erejét, szívd be a lőpor illatát, lásd, hogy milyen pusztítást tud végezni egy autóroncson. Képzeld bele magad egy mesterlövész bőrébe, és élvezd ki a lehetőség minden pillanatát! Ebben segít majd a fegyverre szerelt, kiváló minőségű, japán gyártmányú Vixen céltávcső, amivel gyerekjáték lesz bemérni a kinézett célpontjaidat. Aztán már csak az ügyességeden múlik, hogy sikerül-e eltalálnod.

Bújj egy mesterlövész bőrébe a DiamondDeal kuponjával, kezedben egy Dragunov mesterlövész puskával a Duna Lövész SE ráckevei lőterén!

Szép környezetben ismerkedhetsz a lövészettel

A Duna Lövész SE ráckevei lőterén zöld környezetben, több hektáros területen fekvő lőtér vár rendezett körülményekkel, egymástól elválasztott lövész állomásokkal, felkészült lövészetvezetőkkel. Két lövés között akár szusszanhatsz is egyet az árnyékos padokon, asztalok mellett.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ha 5 fővel érkeztek, a lövészeten túl akár bográcsozásra, szalonnasütésre is van lehetőség, hiszen a tűzrakóhely adott, már csak egy bográcsot kell vinnetek igényetek szerint. Sátorozni is lehet közvetlenül a lőtér mellett.

Ajánlatunkkal te lehetsz a mesterlövész a Duna Lövész SE lőterén tartott roncslövészeten, és egy valódi Dragunovval adhatsz le 30 lövést. Élvezd a célbemérés, majd a lövés feszültségét, szerezz örök élményt magadnak, vagy ajándékba valaki másnak! Vásárolj kupont most!

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Romantika csomag: 3 alkalom gyertyafényes páros masszázs és wellness, ajándék pezsgővel és csokival
59.990 Ft kupon ár helyett MA csak 53.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu