LED-es sminktükör

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:3.743Ft4.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
25% kedvezmény
Már csak 2 db maradt!
4.990 Ft
25%
1.247 Ft

LED-es sminktükör legfontosabb tudnivalók

LED-es sminktükör

  • Gyakran sminkeled magad?
  • Szükséged lenne egy többfunkciós tükörre?
  • A fürdőszobában nem megfelelőek a fényviszonyok ahhoz, hogy tökéletes tusvonalat csinálj minden reggel?
  • Ezzel a kütyüvel könnyebb lesz kedvenc sminked elkészítése!

Szeretnél egy praktikus tükröt a reggeli szépítkezéshez, amit az asztalra is helyezhetsz, de nem foglal sok helyet? Ez a LED-es sminktükör nagy segítségedre lehet reggelenként, vagy akár napközben is, ha sminkelésről, vagy fésülködésről van szó. Torzításmentes üvegből készült, így nem kell attól tartania, hogy esetleg nem a valós képet adja vissza. Összecsukható, így nem foglal nagy helyet az pipereasztalodon, és bárhová magaddal is viheted, és bárhol, bármikor használhatod is. A szuper fényes LED-ek a tükör mindkét oldalán megtalálhatóak, a tökéletes megvilágítás érdekében. Az alján 3 rekesz található, ami alkalmas a szépség kiegészítők tárolására. A másodlagos tükör pedig 10-szeres nagyítással rendelkezik, hogy minél részletesebb munkát tudj végezni, legyen szó szemöldökformázásról, vagy esetleg kontaktlencse behelyezéséről.

Hasznos tudnivalók:

A beépített LED-nek köszönhetően tökéletes az arc és a nyak megvilágítása. 10-szeres nagyítással bír, így a legkisebb részletek is könnyen láthatóvá vállnak. Vezeték nélküli, és nem foglal sok helyet. Összecsukható, így bárhová magaddal viheted. Az alján lévő 3 rekeszbe tárolhatsz bármilyen sminkeszközt.

A LED-es sminktükör tulajdonságai:

  • Mérete: 16 cm x 5.5 cm
  • Magasság: 33.02 cm
  • Működéséhez 4 db AA elem szükséges, ami nem tartalma a csomagnak!


Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db LED-es sminktükör

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)

Videó