Lazítsd el fáradt tagjaidat 60 perces talp- és hátmasszázs segítségével!

Sokat fáj a derekad, vállad? Nem szabadulsz a stressztől? A megoldás a hátmasszázs, mely kiválóan oldja a hát és váll fizikai fájdalmát, és a talpmasszázs, mely a láb fáradtságán túl a stressz ellen is nagyszerű! Ha nem hiszed, próbáld ki az Ezüst Levendula Szépségszalonban (XIX. kerület), hiszen most nagy kedvezménnyel megteheted! Vedd meg mindössze 2.950 Ft-ért, akár ajándékba is!
Ár:2.950Ft6.200 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
53% kedvezmény
6.200 Ft
53%
3.250 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.01.14. - 2016.03.16

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon tartalma: 1 alkalmas 60 perces talp és hátmasszázs.
  • A hátmasszázs ellazítja a hát és váll fáradt izmait, enyhíti a hát, derék fájdalmas tüneteit. 
  • A talpmasszázs felfrissíti a fáradt lábakat, és oldja a stresszt. Reflexológiás pontokon keresztül stimulálható az egész szervezet.
  • A kezelést női masszőr végzi.
  • Add ajándékba! Kiváló ajándékötlet felfrissülésre vágyó rokonnak, barátnak!
  • A kupon 2016.március 16-ig használható fel!
  • Saját célra 1 db kupon használható fel, ajándékba bármennyi megvehető.
  • Előzetes bejelentkezés szükséges: Csomor Gabriellánál a + 36 20/ 973-7313-os telefonszámon.
  • Kérünk, hogy a kinyomtatott kupont mindenképp vidd magaddal!
  • A szalon könnyen megközelíthető  autóval és tömegközlekedéssel is: A Határ úttól 42-es villamossal mindössze 4 megállónyira. Kőbánya-Kispest metróállomástól: 68-as busz 4. megállójánál található.
  • Parkolási lehetőség: a szalon előtt, ingyenesen az utcában.
  • Időpont lemondás vagy módosítás a legkésőbb 24 órával a foglalt időpont előtt lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül.
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P bejelentkezés alapján
Honlap:
csgabi.hu
Szolgáltatás helye
1196 Budapest, Kossuth Lajos u. 52-54

Kuponunk leírása

Egész nap szorongat a mindennapos stressz, netán a munkahelyeden állás vagy ülés okozta fájdalmak kergetnek az őrültbe, melyek semmitől nem múlnak? Mindegyik problémát enyhítheted a természetes gyógyászat egyik legismertebb, legszélesebb körben alkalmazott vívmányával: a masszázzsal!

 hátmasszázs, talpmasszázs

Ajánlatunkban hátmasszázs révén szabadulhatsz meg a vállad, hátad, derekad kínzó fájdalmától, vagy éppen az izommerevségtől, apró görcsöktől. A masszázs fogásai révén gyorsul a nyirok- és vérkeringés, ezáltal javul az izmok vérellátása, ami önmagában is felfrissíti a fáradt testrészeket. Gyorsul a kiválasztás, a méregtelenítés, a masszázs serkentőleg hat az immunrendszerre is, amitől javul a szervezet regenerációs képessége.

A talpmasszázs nagyszerű kiegészítője a fentieknek, és felerősíti azok hatásait. A talpon található 70.000 idegvégződés különböző területekre, pontokra csoportosul, melyek a két talpat egymás mellé helyezve kirajzolják a test egészének kicsinyített mását, térképét. Minden szervnek megtalálható a területe a talpon, melyen keresztül hatás gyakorolható rá, így könnyedén stimulálható a kívánt szerv. A talpmasszázs önmagában is kiváló a keringés fokozására, az idegrendszer lazítására, így oldja a stresszt is, természetesen azon túl, hogy príma módon ellazítja a fáradt lábak izmait is.

A masszázs ellenjavallatai:Akut gyulladás esetén, fertőző, lázas betegnek,súlyos szív- vagy keringési gondokkal küszködőknek, daganatos betegeknek,terhes nőknek, menstruáció első, erősebb napja idején, friss műtéti beavatkozás után,vérzékenység, előre haladott csontritkulás,nem kezelt magas vérnyomás, visszeresség esetén az érintett végtagot nem szabad masszírozni.

Győzd le a fáradtságot, a fájdalmas panaszokat és stresszt a hát- és talpmasszázs segítségével, melyet a Diamond Deal alkuja révén most nagy kedvezménnyel vehetsz igénybe. Vásárold meg kuponnal most!

Böngészd a DD ajánlatait a mobilodról is, vásárolj bárhol, bármikor kényelmesen.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítő és fogyasztó kezelés 3x45 perc vákuum masszázs bérlettel a gyors fogyásért, Oktogonnál
12.990 Ft kupon ár helyett MA csak 11.690 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu