Legyél Te is DD Klub tag!
Legyél Te is DD Klubtag!
Gyűjts össze 1.000 gyémántot
és élvezd a klubtagsággal járó előnyöket.
Részletek

Lávaköves masszázs tanfolyam 20 órában, vizsgával, tanúsítvánnyal hobbi vagy profi masszőröknek!

Bessimeon Központ | Budapest, I. ker.
Szeretnéd a kézügyességedet akár hivatásszerűen is kamatoztatni? Mi sem megfelelőbb erre, mint a masszőrködés! Ehhez most elsajátíthatod a lávaköves (és hőterápiás) masszázsok csínját-bínját és a Bessimeon Központ (X. kerület) 20 órás tanfolyama után sikeres vizsgát téve máris kezedbe kapod az újdonsült szakmádat igazoló tanúsítványt! Vedd meg kuponunkkal csupán 8.790 Ft-ért!
Ár:8.790Ft25.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
65% kedvezmény
25.000 Ft
65%
16.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.05.31. - 2016.08.19

Kuponunk fontos tudnivalói

 • A kupon tartalma: lávaköves masszázs tanfolyam 1 fő részére.
 • A képzés felépítése:
  • Elméleti rész: az anyagok elsajátítása távoktatás keretén belül zajlik (javasolt felkészülési idő 10 tanóra)
  • Gyakorlati rész: csoportos oktatás keretein belül 10 tanóra
 • 1 tanóra időtartama 45 perc
 • A tanfolyamon, megszerezheted azt az elméleti és gyakorlati ismeretanyagot, mellyel szakszerűen végezhetsz lávaköves vagy hőterápiás masszázst.
 • A tanfolyam ajánlott a hőterápiás masszázsok iránt érdeklődőknek, vagy a masszázsokkal ismerkedőknek is, de akár profi masszőröknek is!
 • A tanfolyam sikeres elvégzése után a hallgatók egyedileg sorszámozott tanúsítványt kapnak, mely a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által regisztrált, és ami alapján jogosultakká válnak önállóan masszázsok végzésére, s ebben a tevékenységi körben akár vállalkozást is indíthatnak, szalonokban is elhelyezkedhetnek.
 • A tanfolyamhoz csupán kényelmes mozgást biztosító ruházatra, egy törülközőre (70x140 cm), tollra és jegyzetfüzetre van szükséged. A masszázst csoportos foglalkozás keretében egymáson gyakoroljátok be!
 • A kupon 2016. augusztus 19-ig váltható be.
 • Időpontokról érdeklődj a szolgáltatónál, vagy figyeld honlapjukat!
 • A tanfolyamra való jelentkezés módja: a bessimeon@gmail.com emailcímre történő bejelentkezés.
 • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül, akár ajándékba is.
 • A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!
Szolgáltatás helye
1016 Budapest, Hegyalja út 23. III. em. 40.
Charles Hotel

Kuponunk leírása

Egy ügyes kezű masszőr aranyat ér!

Messze földön híre jár, hogy milyen ügyesek a kezeid? Párod, családod, munkatársaid körében már tudott, hogy jól masszírozol, pedig csak hobbiból csinálod, úgymond érzésből? Tanulj meg masszírozni kuponunkkal, és onnantól pénzre is válthatod tudásodat vagy ha hobbi szinten tartod a dolgot, legalább tudni fogod, hogy mit is csinálsz. Ráadásul most egy igazán különleges masszázsfajtának, a lávaköves masszázsnak az alapjait lesheted el a Bessimeon Központ tanfolyamán!

A lávaköves masszázsról

A lávaköves masszázs egy ún. hőterápiás masszázsfajta. Ennek során a masszőr nem pusztán a kezeit használja, hanem aromaolajjal végzett fogások után 50-60 °C-ra hevített sima, vulkáni eredetű köveket helyez a testfelület megfelelő pontjaira, s óvatosan az izmokba nyomja ezeket.

Előnyei, hatásai:

 • javítja a keringést, az energiaáramlást
 • serkenti a méregtelenítést
 • nyugtatja az idegrendszert, oldja a stresszt
 • jó közérzetet biztosít

Lávaköves, masszázs, oktatás, tanfolyam, Bessimeon Központ

A lávaköves masszázs oktatásról

A Bessimeon Központ nagy sikerrel tartja számtalan masszázsfajta oktatását, így a lávaköves masszázs oktatása is nagy sikerrel zajlik hónapról-hónapra. Az elméleti rész távoktatásos formában zajlik, és az anatómiai ismeretektől kezdve a masszázsfajtákig minden fontos tudnivalót megkapsz majd.

A gyakorlati részen csoportos formában, egymáson gyakorolva sajátíthatod el társaiddal a különböző fogásokat, és persze az ezeket megalapozó anatómiai és egyéb ismereteket 10 tanórában. Ehhez csupán időre, tollra, jegyzetfüzetre, egy törülközőre és kényelmes mozgást lehetővé tevő ruhára van szükséged.

A képzés vizsgával zárul, melynek költségét magában foglalja kuponunk is. Amennyiben sikerrel veszed ezt az akadályt, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által regisztrált tanúsítványt kapsz, mellyel akár hivatásszerűen is masszírozhatsz.

Tanrend:

 • Elméleti oktatás: önálló felkészüléssel zajlik, ajánlott felkészülési idő 10 tanóra, ezt követően elméleti vizsga a Bessimeon Központban.
 • Gyakorlati oktatás: 10 tanórában, intenzív formában a fogások begyakorlásával.
 • Gyakorlati vizsga a Bessimeon Központban

További részleteket olvashatsz a Bessimeon Központ honlapján!

Kamatoztasd ügyességedet masszőrként a Bessimeon Központ lávaköves masszázs tanfolyama után! Ehhez kuponunk nagy segítség, hiszen így nagy kedvezménnyel végezheted el a tanfolyamot és a vizsgát is leteheted. Vedd meg most a Megveszem gombra kattintva!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

50 perces Szivárványfény Érintés - töltsd fel energetikai rendszered a 7 fő csakrán át
7.200 Ft kupon ár helyett MA csak 6.480 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu